Jump to content
BulForum.com

Music Requests

Recommended Posts

Трябват ми саундтраците към филмите "Бумер" и "Бумер 2",това са 2 много добри руски филма :) Търсих по разни торенти но без успех дано някой да ми помогне :)

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply
Трябват ми саундтраците към филмите "Бумер" и "Бумер 2",това са 2 много добри руски филма :) Търсих по разни торенти но без успех дано някой да ми помогне :)

Заповядай,но намерих само втория( в локала :) )ЦЪК НА МЕН

Трябва ми песента от филма Армагедон.Изпълняват я Steven Tyler и Liv Tyler.Пее се-I don't wanna close my eyeess......couse i missed you babe(другото го забравих :bgrin: ).От локала си я свалих,но там не е чистата песен ми си е направо с репликите от филма.Та ако някой ми намери оригинален вариант мн ша го уважавам :)

Aeglos много ти благодаря.Същата е :) .Незнам защо името на песента от саундтрака е различно ;)

Трябва ми песента от филма Армагедон.Изпълняват я Steven Tyler и Liv Tyler.Пее се-I don't wanna close my eyeess......couse i missed you babe(другото го забравих :bgrin: ).От локала си я свалих,но там не е чистата песен ми си е направо с репликите от филма.Та ако някой ми намери оригинален вариант мн ша го уважавам :)

Aerosmith - I don't wanna miss a thing. Пробвай с това. ;)

Абе търся си албума на Panic! at the disco ....Мисля че имат само един ,дори и да имат повече то само един е комерсиален :P

EDIT:Намерих си го ако има някои друг който го търси да натисне ТУК

Пууу, докато намеря правилноте место - голем зор........ (да ме извинят модераторите - виновен съм)..

Сега: Търся другите парчета от "Комиците"

До сега намерих:

DMX- Party Up! (благодаря на Teddy-King !!!)

Asle Bjorn pres. Leya feat. Anne K - Lucky You

търсят се останалите

помагайтееее

Justin Timberlake - what goes around comes around..nikude neshte da mi q svali ako dadete link shte sum vi blagodaren

Тук не би трябвало да има проблем

Пууу, докато намеря правилноте место - голем зор........ (да ме извинят модераторите - виновен съм)..

Сега: Търся другите парчета от "Комиците"

До сега намерих:

DMX- Party Up! (благодаря на Teddy-King !!!)

Asle Bjorn pres. Leya feat. Anne K - Lucky You

търсят се останалите

помагайтееее

sy6to MOP ft. busta rhymes & remi martin - ante up(remix)

ne 4e ti pomognah mnogo ama vse pak e ne6to :P

sy6to MOP ft. busta rhymes & remi martin - ante up(remix)

ne 4e ti pomognah mnogo ama vse pak e ne6to :P

Мерси все пак :)

Писах и на БТВ, ама се правят на "утрепани", явно щото не са си платили ;)

лек ден

PS търся още едно парче от "Комиците", върти се често във "Фреш", ама слушам радио 1 път месечно.... та няма как да я засека.

Търся си "Fila me" - Vasia Riga.

Супер мелодична гръцка песен е, пускат я редовно по TV Balcanica, обаче нещо не я намирам нито в DC++, нито по торрентите.

Намерих си я и ви я препоръчвам: Fila me

Търся песента от новата реклама на Ariana, където дават компанииката по отделно всеки какъв е и т.н. неможе да не сте я гледали поне 1 път ще съм много благодарен, ако някой знае коя е песента...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...