Yorikkk Posted August 31, 2005 Share Posted August 31, 2005 трябва ми това phiana - pon de replay и ако може линкче много ще ви обичкам <{POST_SNAPBACK}> вече може да мe обичаш...тук... Link to comment Share on other sites More sharing options...
LuDaTa_BaBy Posted August 31, 2005 Share Posted August 31, 2005 вече може да мe обичаш...тук... <{POST_SNAPBACK}> Хихихи добре щом трябва та обичам Link to comment Share on other sites More sharing options...
pi4aga Posted August 31, 2005 Share Posted August 31, 2005 хм..абе да видим. издирвам всякаква спокойна и приятна инструментална музика. нещо,което можеш да си го пуснеш като за лека нощ.може и такава с вокали,по възможност женски. същото така всякаква по-джазова музика пак става. линкове към чист джаз също биха ми били полезни. бе трябва ми нещо леко и приятно...трудно е да се опише точно какво търся Link to comment Share on other sites More sharing options...
5starGeneral Posted August 31, 2005 Share Posted August 31, 2005 Значи тая песен е чух в интернет по-точно http://www.blastro.com/search.html?search=....x=20&image.y=9 там е клипа но той не ме интересува трябва ми Мр3. Песента се казва School of Hard Knocks и се изпълнява от Red Cafe. Мога само да кажа че тея пичове правят страшно злобен Hip-Hop. Такаче ако някой може да ми помогне в откриване на тая мр3 сте съм му благодарен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dido`87 Posted September 1, 2005 Share Posted September 1, 2005 Ако някой я има: Йозер - Гето PLS от много време я търся. Мерси. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaguar Posted September 2, 2005 Share Posted September 2, 2005 Am hora spe6no mi trqbva link za Aalyah - Turn the page. Nikade ne uspqh da q namerq a mi trqbva. Blagodarq predvaritelno Link to comment Share on other sites More sharing options...
zynth Posted September 2, 2005 Share Posted September 2, 2005 някой дали може да качи албума на James Blunt - Back To Bedlam мерси предварително! Link to comment Share on other sites More sharing options...
d3Mag Posted September 2, 2005 Share Posted September 2, 2005 Може ли някой да качи албумите на Stereophonics?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Defekt Posted September 2, 2005 Share Posted September 2, 2005 Хора дайте линк за тази песен Choong Family - Fall Back PLS много ви се моля не мога да я намеря Link to comment Share on other sites More sharing options...
intense Posted September 3, 2005 Share Posted September 3, 2005 Sofia Essaidi - Mon cabaret Търся и всички възможни ремикси на песента :Bob Sinclair - Love Generation Много яко парче! Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted September 4, 2005 Share Posted September 4, 2005 10x LOKOMOTIVcho Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted September 4, 2005 Share Posted September 4, 2005 Ако може, някой да качи новия албум на Sean Paul - Trinity. Първият сингъл е много добър. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LOKOMOTIVcho Posted September 4, 2005 Share Posted September 4, 2005 орк.Каменци - Редбул <{POST_SNAPBACK}> Пиши ми едно ЛС с e-mail-a ти щото в момента не мога да я намеря из нета Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted September 4, 2005 Share Posted September 4, 2005 Някакви албумчета на Marc Anthony или песнички по-известни ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
melo_girl Posted September 4, 2005 Share Posted September 4, 2005 Търся следните албуми на Texas: Southside, Mother's Heaven, Ricksroad! Aко някой помогне ще съм много благодарна! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted September 4, 2005 Share Posted September 4, 2005 Търся Ghost In The Shell soundtrack без Ghost City Link to comment Share on other sites More sharing options...
mandirimuniak Posted September 4, 2005 Share Posted September 4, 2005 Търся следните албуми на Texas: Southside, Mother's Heaven, Ricksroad! Aко някой помогне ще съм много благодарна! <{POST_SNAPBACK}> Воала Link to comment Share on other sites More sharing options...
danio Posted September 4, 2005 Share Posted September 4, 2005 Ами музиката от филма Ghost 1990.Но музиката не песента-имам я.Досега не можах ги намеря да видим дали ще можете. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorikkk Posted September 4, 2005 Share Posted September 4, 2005 Търся Ghost In The Shell soundtrack без Ghost City <{POST_SNAPBACK}> тези вършат ли ти работа... 1 2 3 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
melo_girl Posted September 4, 2005 Share Posted September 4, 2005 Воала <{POST_SNAPBACK}> Мноооогоооо ти благодаря! Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted September 4, 2005 Share Posted September 4, 2005 Разбрах, че Мишо Шамара е издал наскоро някакъв албум. Незнам кой е албума, но мога да напиша песните: 1. Бум, бум 2. Спрете да дишате 3. Ако искаш аз 4. Hands up 5. Стига вдига шум 6. Гнусният брадан 7. Бягай 8. Аре да направим парти 9. Преди 2 години 10. Убийство с думи 11. Отново в играта 12. За 5 пакета 13. Може да си грозен 14. П***о яж ми х*я Някой може ли да ги намери като линкове или да ги качи някъде в някой сайт или като торент, защото в ДС++ ги имат много малко хора и я ги има я ги няма. Пък и отгоре на това много бавно става дърпането. Някои от песните ги пее Конса, други пък са в дует с някой друг. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted September 5, 2005 Share Posted September 5, 2005 Разбрах, че Мишо Шамара е издал наскоро някакъв албум. Незнам кой е албума, но мога да напиша песните: 1. Бум, бум 2. Спрете да дишате 3. Ако искаш аз 4. Hands up 5. Стига вдига шум 6. Гнусният брадан 7. Бягай 8. Аре да направим парти 9. Преди 2 години 10. Убийство с думи 11. Отново в играта 12. За 5 пакета 13. Може да си грозен 14. П***о яж ми х*я Някой може ли да ги намери като линкове или да ги качи някъде в някой сайт или като торент, защото в ДС++ ги имат много малко хора и я ги има я ги няма. Пък и отгоре на това много бавно става дърпането. Някои от песните ги пее Конса, други пък са в дует с някой друг. <{POST_SNAPBACK}> Спрете да дишате си я свалих от DC++, ама ся не ми бачка нещо, ако кажеш къде мога да я кача, ще ти я ъплоудна(само да не е дата.бг). Може да си грозен-имаше такава песен на Гумени Глави, ама незнам дали е същата като в този албум и нея ще ти кача ако е на Главите Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted September 5, 2005 Share Posted September 5, 2005 тези вършат ли ти работа...1 2 3 4 <{POST_SNAPBACK}> Ейй златно магаренце си имаме и изпълнява по четири желания Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted September 5, 2005 Share Posted September 5, 2005 Спрете да дишате си я свалих от DC++, ама ся не ми бачка нещо, ако кажеш къде мога да я кача, ще ти я ъплоудна(само да не е дата.бг). Може да си грозен-имаше такава песен на Гумени Глави, ама незнам дали е същата като в този албум и нея ще ти кача ако е на Главите <{POST_SNAPBACK}> Ей, благодаря ти много. Качи ги на ftp://free@mafia666.com/ с ник 102_free и парола free . Не е много пълно там, така че мисля че няма да има проблем. Ако има проблем там, тогава може да ги качиш и на http://www.savefile.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
*DIDO* Posted September 5, 2005 Share Posted September 5, 2005 Ей, благодаря ти много. Качи ги на ftp://free@mafia666.com/ с ник 102_free и парола free . Не е много пълно там, така че мисля че няма да има проблем. Ако има проблем там, тогава може да ги качиш и на http://www.savefile.com/ <{POST_SNAPBACK}> Ето ти албума Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.