Jump to content
BulForum.com

Music Requests

Recommended Posts

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

хм..абе да видим.

издирвам всякаква спокойна и приятна инструментална музика.

нещо,което можеш да си го пуснеш като за лека нощ.може и такава с вокали,по възможност женски.

същото така всякаква по-джазова музика пак става.

линкове към чист джаз също биха ми били полезни.

бе трябва ми нещо леко и приятно...трудно е да се опише точно какво търся

Значи тая песен е чух в интернет по-точно http://www.blastro.com/search.html?search=....x=20&image.y=9 там е клипа но той не ме интересува трябва ми Мр3. Песента се казва School of Hard Knocks и се изпълнява от Red Cafe. Мога само да кажа че тея пичове правят страшно злобен Hip-Hop. Такаче ако някой може да ми помогне в откриване на тая мр3 сте съм му благодарен. :D

Ако може, някой да качи новия албум на Sean Paul - Trinity. Първият сингъл е много добър. :punk

Разбрах, че Мишо Шамара е издал наскоро някакъв албум. Незнам кой е албума, но мога да напиша песните:

1. Бум, бум

2. Спрете да дишате

3. Ако искаш аз

4. Hands up

5. Стига вдига шум

6. Гнусният брадан

7. Бягай

8. Аре да направим парти

9. Преди 2 години

10. Убийство с думи

11. Отново в играта

12. За 5 пакета

13. Може да си грозен

14. П***о яж ми х*я :)

Някой може ли да ги намери като линкове или да ги качи някъде в някой сайт или като торент, защото в ДС++ ги имат много малко хора и я ги има я ги няма. Пък и отгоре на това много бавно става дърпането.

Някои от песните ги пее Конса, други пък са в дует с някой друг.

Разбрах, че Мишо Шамара е издал наскоро някакъв албум. Незнам кой е албума, но мога да напиша песните:

1. Бум, бум

2. Спрете да дишате

3. Ако искаш аз

4. Hands up

5. Стига вдига шум

6. Гнусният брадан

7. Бягай

8. Аре да направим парти

9. Преди 2 години

10. Убийство с думи

11. Отново в играта

12. За 5 пакета

13. Може да си грозен

14. П***о яж ми х*я  :)

Някой може ли да ги намери като линкове или да ги качи някъде в някой сайт или като торент, защото в ДС++ ги имат много малко хора и я ги има я ги няма. Пък и отгоре на това много бавно става дърпането.

Някои от песните ги пее Конса, други пък са в дует с някой друг.

Спрете да дишате си я свалих от DC++, ама ся не ми бачка нещо, ако кажеш къде мога да я кача, ще ти я ъплоудна(само да не е дата.бг). Може да си грозен-имаше такава песен на Гумени Глави, ама незнам дали е същата като в този албум :) и нея ще ти кача ако е на Главите

Спрете да дишате си я свалих от DC++, ама ся не ми бачка нещо, ако кажеш къде мога да я кача, ще ти я ъплоудна(само да не е дата.бг). Може да си грозен-имаше такава песен на Гумени Глави, ама незнам дали е същата като в този албум :) и нея ще ти кача ако е на Главите

Ей, благодаря ти много. Качи ги на ftp://free@mafia666.com/ с ник 102_free и парола free . Не е много пълно там, така че мисля че няма да има проблем. Ако има проблем там, тогава може да ги качиш и на http://www.savefile.com/ ;)

Ей, благодаря ти много. Качи ги на ftp://free@mafia666.com/ с ник 102_free и парола free . Не е много пълно там, така че мисля че няма да има проблем. Ако има проблем там, тогава може да ги качиш и на http://www.savefile.com/  ;)

Ето ти албума

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...