Jump to content
BulForum.com

Music Requests

Recommended Posts

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Много сериозно издирвам Osman Hadzic - Titanic :D :punk :punk

RQ : всичко на Arash :D

само не ме карайте моля да дърпам сборен албум примерно с хитовете на 2005 само щото вътре има 1 песен на Arash. Ако някой знае откъде може да се издърпат песните на Arash : да се обади :) Бе неможе толкоз известна напоследък група да си няма почитатели ! :) Се някъде трябва някой маниак да им е насъбрал песните :)))) Та търси се такъв маниак или местото дето си ги е насъбрал тия работи :))))

ЕДИТ: малко oftopic : абе ако сложите една търсачка в музикалния сайт май ще свърши добра работа ,просто ми хрумна да го споделя,не че съм намерил там нещо от това дето търся в момента.

daite link za sumer moon na david guetta

Пробвай в темата за нова и яка музика. Мисля, че там има линк :P

Едит :

Тук не е ли същото парче ?

Видях,че има теми за това,което искам,ама пак нищо не открих.Не знаех къде да пусна пост-а тук или в песничките без именце...ама...Търся кубинска музика.Салса.Но някоя по-непопулярна музика.Мерси. B)

Видях,че има теми за това,което искам,ама пак нищо не открих.Не знаех къде да пусна пост-а тук или в песничките без именце...ама...Търся кубинска музика.Салса.Но някоя по-непопулярна музика.Мерси. B)

Имам няколко такива песнички,съвпадащи с твоите изисквания! :read: Ако имаш DC++ мога да ги шерна! :D

Да ама сещаш ли се че сигурно пича е към евроком, а не към гигабит. ;)

По-добре пробвай от тук.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...