Jump to content
BulForum.com

Music Requests

Recommended Posts

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

значи ако може линк за Africanism all stars-summer moon.mp3 ,също и Musikk-summer lovin'.mp3 ,но линковете да не са към датата или датаком,нито към японските неща,понеже не мога да ги отварям и да свалям от тях.мерси много предварително:)

значи ако може линк за Africanism all stars-summer moon.mp3 ,също и Musikk-summer lovin'.mp3 ,но линковете да не са към  датата или датаком,нито към японските неща,понеже не мога да ги отварям и да свалям от тях.мерси много предварително:)

Africanism All Stars - Summer moon (Original)

Africanism All Stars - Summer Moon (Guetta, Garraud Deluxe Mix) - Ремикса, който въртят по катрата (много по-готин е B) :punk :D )

Africanism All Stars - Summer moon (Original)

Africanism All Stars - Summer Moon (Guetta, Garraud Deluxe Mix) - Ремикса, който въртят по катрата (много по-готин е B)  :punk  :D )

и тези линкове не ми вършат работа за съжеление.

Хмм.

Побъркали са ме от 2 дена да намеря песни на един турски певец баси.Ако щете ми вервайте (както казва царя ) : дори и името му не ми казаха със сигурност.Тва нито ми е стила нито силата и незнам де да търся такава музика (в познатите ми free сървъри нищо не открих и дотам).Вече почвам да изпушвам от ежедневния тормоз за тоя тип.То и с данните дето ми дадоха ,какво ли мога да направя,но ето какво знам в общи линий : името му е Максун (или Матсун - по-малко вероятно) Кармазагюл .Как се пише на турски - и идея си нямам .Google-то не ми изкара нищо за тоя тип,както и amazon.com (поне инфо да му знам правописа егати).Дайте едно рамо моля щото вече почва да ми писва.Ако някой го е чувал изобщо тоя и знае как се пише,аз ще се помъча да открия нещо негово та да миряса тва малко чудовище :sayjin

Mahsun Kirmizigul - Aglama Sen Оригинал на Сашо Роман - Седем Дена Седем Нощи

Дано съм бил полезен :)

П.С: Доста е сложно името :bgrin:

Mahsun Kirmizigul - Aglama Sen  Оригинал на Сашо Роман - Седем Дена Седем Нощи

Дано съм бил полезен :)

П.С: Доста е сложно името  :bgrin:

Offtopic

Едно същество от женски пол (ако не ми беше сестра щех да ти кажа че е бая красиво) каза че та обича :)

Търся :

Малина-Нека да не знам

Магапаса-Грешница

И песни на In Grid и Juanes и също новата песен на Мария.

10х Thx

08.Malina.-.Neka.da.ne.znam.mp3

А за Магапаса аз за такава негова песен не съм чувал. Да не би да е на Toni.Storaro-Greshnica.mp3

И новата на мария е Triabva da te namrazq. A eто и за In Grid ;) За други техни не ме питай, защото не ги и познавам. :) Просто албума им го имаше в сайта. :)

Може ли линк към новата песен на Ивана - Време за мъже.

Ако може и линк към клипа и ако евентулано и него го има.

Поздрави :punk

Може ли линк към новата песен на Ивана - Време за мъже.

Ако може и линк към клипа и ако евентулано и него го има.

Поздрави  :punk

Толкова ли те домързя, че не поиска да видиш линка от къде ги теглиш горните песни?

03.Ivana.-.Vreme.za.maje.mp3

А за клип незнам дали изобщо го има някъде. Но можеш да видиш в ДС++. Там ако го няма, значи го няма никъде. ;)

Еми по-скоро по памет. Като няма търсачка още. ;)

Ако песните са сравнително нови (до 3-4 месеца) ги търся във ФТП-то, ако ли не, ги търся в мп3 сайта. Просто :)

Издирват се песените от трейлъра на Островът.. *цък*

James Blunt - You're Beautiful ??????  Някой? Моля?

intense, ако не си издирил/а песента ме намери в кю да ти я пратя. ;)

Търся който и да е от тези албуми.

eto ti Bebel Gilberto - Tanto Tempo Remixes (2001)...obache e na torrent... :rolleyes:

eto tuk

shte editna ako namerq drugite...:)

Edit:eto link za Tanto Tempo...

trqbva da se izchaka 5-15 min. dokato trugne download-a, no budi turpeliva... shte trugne... :D

Edit2: eto oshte dva linka, koito izpadnaha dokato turseh drugite...

tuk i tuk...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...