gerry^^ Posted July 31, 2005 Share Posted July 31, 2005 Цък. <{POST_SNAPBACK}> Туй не работи Link to comment Share on other sites More sharing options...
RIP Posted July 31, 2005 Share Posted July 31, 2005 Работи си. След .mp3 има тире обаче . Link to comment Share on other sites More sharing options...
gerry^^ Posted July 31, 2005 Share Posted July 31, 2005 Работи си. След .mp3 има тире обаче . <{POST_SNAPBACK}> Виж без тире Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted July 31, 2005 Share Posted July 31, 2005 Линнка си е много точен. Даваш си Save Тarget As и като я свалиш, просто махаш тирето. Тази практика в дата.бг, да се слагат долни и горни тирета след мп3 е още от когато търсачката спря да търси мп3-тата. За това вече почти всички ги качват така. Мислих, че го знаеш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted August 1, 2005 Share Posted August 1, 2005 Ако някой намери от някъде Jessica Jay - Yesterday ще съм мнооого благодарен Link to comment Share on other sites More sharing options...
danio Posted August 1, 2005 Share Posted August 1, 2005 Работи си. След .mp3 има тире обаче . <{POST_SNAPBACK}> Ми то на всички MP3 от датата има тире за да не ги хванат иначе ги трият.Само трябва да преименуваш файла като махнеш тирето и се оправя. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gerry^^ Posted August 1, 2005 Share Posted August 1, 2005 Линнка си е много точен. Даваш си Save Тarget As и като я свалиш, просто махаш тирето. Тази практика в дата.бг, да се слагат долни и горни тирета след мп3 е още от когато търсачката спря да търси мп3-тата. За това вече почти всички ги качват така. Мислих, че го знаеш. <{POST_SNAPBACK}> Вече го знам Link to comment Share on other sites More sharing options...
danio_bg Posted August 2, 2005 Share Posted August 2, 2005 Искам да ви питам ако някои може да ми даде линк откаде мога да си сваля "Rock you like a hurricane" на Scorpions.Ако може песента да не е на живо.Много ше съм ви благодарен!A също и ако ми дадете линк откадето да си сваля Ченгето от бевърли хилс!!!10x предварително!!! За модераторите:ако мнението ми не е по темата се извинявам!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted August 2, 2005 Share Posted August 2, 2005 Искам да ви питам ако някои може да ми даде линк откаде мога да си сваля "Rock you like a hurricane" на Scorpions.Ако може песента да не е на живо.Много ше съм ви благодарен!A също и ако ми дадете линк откадето да си сваля Ченгето от бевърли хилс!!!10x предварително!!! За модераторите:ако мнението ми не е по темата се извинявам!!! <{POST_SNAPBACK}> ето Link to comment Share on other sites More sharing options...
HEMO Posted August 2, 2005 Share Posted August 2, 2005 Искам да ви питам ако някои може да ми даде линк откаде мога да си сваля "Rock you like a hurricane" на Scorpions.Ако може песента да не е на живо.Много ше съм ви благодарен!A също и ако ми дадете линк откадето да си сваля Ченгето от бевърли хилс!!!10x предварително!!! За модераторите:ако мнението ми не е по темата се извинявам!!! <{POST_SNAPBACK}> Има го и при нас ЕТО ТУК Link to comment Share on other sites More sharing options...
danio_bg Posted August 3, 2005 Share Posted August 3, 2005 "HEMO" изобщо не си ми помогнал много.Явно и понятие си нямаш от ОРИГИНАЛА на песента!!!Тва, което си ми дал е пълна простотия(не искам да те обиждам все пак си се опитал да ми помогнеш).Ето ви песента само че на живо.Тъи като не е кои знае какво я исках оригиналната версия(демек не на живо).Доколкото до "Sasho 1989" ако можеш да ми дадеш по конкретно точният линк щот нещо не ми го отваря. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HEMO Posted August 3, 2005 Share Posted August 3, 2005 "HEMO" изобщо не си ми помогнал много.Явно и понятие си нямаш от ОРИГИНАЛА на песента!!!Тва, което си ми дал е пълна простотия(не искам да те обиждам все пак си се опитал да ми помогнеш).Ето ви песента само че на живо.Тъи като не е кои знае какво я исках оригиналната версия(демек не на живо).Доколкото до "Sasho 1989" ако можеш да ми дадеш по конкретно точният линк щот нещо не ми го отваря. <{POST_SNAPBACK}> Що да е простотия ?Свирят с Берлинската филхармония...Ще ти потърся и оригинала,просто не прочетох внимателно поста ти Link to comment Share on other sites More sharing options...
HEMO Posted August 3, 2005 Share Posted August 3, 2005 Що да е простотия ?Свирят с Берлинската филхармония...Ще ти потърся и оригинала,просто не прочетох внимателно поста ти <{POST_SNAPBACK}> Айде ето и в ОРИГИНАЛ Link to comment Share on other sites More sharing options...
danio_bg Posted August 4, 2005 Share Posted August 4, 2005 Еееееееее!!!Едно голямо БРАВО бе пич!!!Жесток си!!!Много ти благодаря!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gerry^^ Posted August 4, 2005 Share Posted August 4, 2005 Едната отпадна Трябва ми на Jem-They Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted August 4, 2005 Share Posted August 4, 2005 Трябва ми на Jem-They <{POST_SNAPBACK}> И на мен Както и Арабски мечти - Мамба кючек Link to comment Share on other sites More sharing options...
RiMy_SuN Posted August 4, 2005 Share Posted August 4, 2005 Трябва ми на Jem-They <{POST_SNAPBACK}> Ако искаш ме намери в ICQ, ще ти я пратя Link to comment Share on other sites More sharing options...
Colin Posted August 4, 2005 Share Posted August 4, 2005 Трябва ми на Jem-They <{POST_SNAPBACK}> Jem - They Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted August 4, 2005 Share Posted August 4, 2005 Както и Арабски мечти - Мамба кючек <{POST_SNAPBACK}> На Link to comment Share on other sites More sharing options...
gerry^^ Posted August 4, 2005 Share Posted August 4, 2005 Благодаря и на двамата Link to comment Share on other sites More sharing options...
GOB9 Posted August 5, 2005 Share Posted August 5, 2005 trqbva mi parcheto monobros-the funk 10x predvaritelno Link to comment Share on other sites More sharing options...
kopche Posted August 5, 2005 Share Posted August 5, 2005 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted August 8, 2005 Share Posted August 8, 2005 На някого да му се намира Arash - Temptation ??? Едит: Благодаря много Colin Link to comment Share on other sites More sharing options...
Colin Posted August 8, 2005 Share Posted August 8, 2005 На някого да му се намира Arash - Temptation ??? <{POST_SNAPBACK}> Намира се Link to comment Share on other sites More sharing options...
X - Use® Posted August 8, 2005 Share Posted August 8, 2005 Значи търся песни на Pete Tong ако може OST-то на "Its All Gone Pete Tong". Че има много готини house песнички Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.