Jump to content
BulForum.com

Music Requests

Recommended Posts

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Линнка си е много точен. Даваш си Save Тarget As и като я свалиш, просто махаш тирето. Тази практика в дата.бг, да се слагат долни и горни тирета след мп3 е още от когато търсачката спря да търси мп3-тата. За това вече почти всички ги качват така. Мислих, че го знаеш. ;)

Работи си. След .mp3 има тире обаче :).

Ми то на всички MP3 от датата има тире за да не ги хванат иначе ги трият.Само трябва да преименуваш файла като махнеш тирето и се оправя.

Линнка си е много точен. Даваш си Save Тarget As и като я свалиш, просто махаш тирето. Тази практика в дата.бг, да се слагат долни и горни тирета след мп3 е още от когато търсачката спря да търси мп3-тата. За това вече почти всички ги качват така. Мислих, че го знаеш. ;)

Вече го знам :)

Искам да ви питам ако някои може да ми даде линк откаде мога да си сваля "Rock you like a hurricane" на Scorpions.Ако може песента да не е на живо.Много ше съм ви благодарен!A също и ако ми дадете линк откадето да си сваля Ченгето от бевърли хилс!!!10x предварително!!! :punk :punk :punk

За модераторите:ако мнението ми не е по темата се извинявам!!!

Искам да ви питам ако някои може да ми даде линк откаде мога да си сваля "Rock you like a hurricane" на Scorpions.Ако може песента да не е на живо.Много ше съм ви благодарен!A също и ако ми дадете линк откадето да си сваля Ченгето от бевърли хилс!!!10x предварително!!!  :punk  :punk  :punk

ето

Искам да ви питам ако някои може да ми даде линк откаде мога да си сваля "Rock you like a hurricane" на Scorpions.Ако може песента да не е на живо.Много ше съм ви благодарен!A също и ако ми дадете линк откадето да си сваля Ченгето от бевърли хилс!!!10x предварително!!!  :punk  :punk  :punk

Има го и при нас ЕТО ТУК:punk

"HEMO" изобщо не си ми помогнал много.Явно и понятие си нямаш от ОРИГИНАЛА на песента!!!Тва, което си ми дал е пълна простотия(не искам да те обиждам все пак си се опитал да ми помогнеш).Ето ви песента само че на живо.Тъи като не е кои знае какво я исках оригиналната версия(демек не на живо).Доколкото до "Sasho 1989" ако можеш да ми дадеш по конкретно точният линк щот нещо не ми го отваря. :punk

"HEMO" изобщо не си ми помогнал много.Явно и понятие си нямаш от ОРИГИНАЛА на песента!!!Тва, което си ми дал е пълна простотия(не искам да те обиждам все пак си се опитал да ми помогнеш).Ето ви песента само че на живо.Тъи като не е кои знае какво я исках оригиналната версия(демек не на живо).Доколкото до "Sasho 1989" ако можеш да ми дадеш по конкретно точният линк щот нещо не ми го отваря.  :punk

Що да е простотия :confused ?Свирят с Берлинската филхармония...Ще ти потърся и оригинала,просто не прочетох внимателно поста ти :unsure:

Трябва ми на Jem-They

И на мен :)

Както и Арабски мечти - Мамба кючек :laughing: :laughing:

Трябва ми на Jem-They

Ако искаш ме намери в ICQ, ще ти я пратя:)

На някого да му се намира Arash - Temptation ???

Едит: Благодаря много Colin :D :D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...