PSYCHOSIS Posted March 17, 2005 Share Posted March 17, 2005 Спомням си една случка преди време. Един приятел ме помоли да ида у тях, да видя защо не бачка компютъра му. Отивам аз и още като отвори вратата на апартамента ме лъхна на манджа. Поведе ме към стаята си. Колкото повече се приближавахме, толкова по-тежък ставаше въздухът. И като отвори вратата...леле майко, вътре едва ли не имаше пластове миризма. В смисъм миризмата се ВИЖДАШЕ!!! Поглеждам към прозорците - затворени. На всичкото отгоре сложили някакви 40 килограмови лилави пердета. С последни сили попитах дали може да се проветри. Отговорът беше "Ами аз сутринта проветрявах...". Така и не си спомням какво му имаше на компютъра... Оттогава това момче като ме пита кога ще му ходя на гости пак, само преглъщам тежко и го потупвам по рамото - "Някой ден...". Link to comment Share on other sites More sharing options...
TNT Posted March 17, 2005 Share Posted March 17, 2005 Спомням си една случка преди време. Един приятел ме помоли да ида у тях, да видя защо не бачка компютъра му. Отивам аз и още като отвори вратата на апартамента ме лъхна на манджа. Поведе ме към стаята си. Колкото повече се приближавахме, толкова по-тежък ставаше въздухът. И като отвори вратата...леле майко, вътре едва ли не имаше пластове миризма. В смисъм миризмата се ВИЖДАШЕ!!! Поглеждам към прозорците - затворени. На всичкото отгоре сложили някакви 40 килограмови лилави пердета. С последни сили попитах дали може да се проветри. Отговорът беше "Ами аз сутринта проветрявах...". Така и не си спомням какво му имаше на компютъра...Оттогава това момче като ме пита кога ще му ходя на гости пак, само преглъщам тежко и го потупвам по рамото - "Някой ден...". <{POST_SNAPBACK}> btw: Ако спортувате редовно по-малко ще вуните защото когато спортувате се потите и така изхварляте всички боклуци и пумии от вас .Ако ви мързи и не спортувате просто и при на малките натоварвания ще се потите и ще миришите Link to comment Share on other sites More sharing options...
cheese Posted March 17, 2005 Share Posted March 17, 2005 TNT, аз пУмиите, дето може да почна да вУня от тях , и дето ги изхвАрлям като се потя, ги премахвам, както вече стана дума с къпане. Всички, които миришИте, следвайте примера ми! Баси, колко грешно се пише в наше време ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jorji_s Posted March 17, 2005 Share Posted March 17, 2005 хигиената е въпрос предимно на домашно възпитание и елементарна култура да не говорим , за самочувствието , което имаш ако миришеш на пор с ужас забелязвам , че има доста хора, които си викат: ..."абе аз за кво ша се къпя сега, нали вчера се къпах" има много много примери, но може би най-ме отвращава следната ситуация: хубаво момиче, хубави дрехи, всичко е ок, но - поглеждам към краката и виждам доволно количество мръсотия около глезените и пръстите като видя подобна мома, която не обича да се къпе често(сигурно щот си мисли че е вредно) , ми става направо лошо Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Phoenix Posted March 17, 2005 Share Posted March 17, 2005 Има някои хора, при които е неизбежно, това са най-често работещите непрекъснато. И мен ме дразни адски много лошата миризма от някой човек, но понякога трябва да се научиме да разбираме хората, които бачкат като луди (дори ако щете мангала от близкия строеж). Има и някои хора, които въпреки, че се къпят по 5 пъти на ден пак си миришат, защото се потят обилно, имат повечеко окосмяване и т.н. Единственото спасение е обезкосмяването Дори и на мен ми се е случвало (въпреки, че имам косми само на главата, веждите и миглите ) да се осмърдя, защото карах в продължение на около 500 км...еми колкото и къпан, чист и поддържан да си...неизбежно е... Разбира се, това не трябва да значи, че няма тъпи хорица, дето ги мързи да идат да си измият ръцете, най-малкото. Те за мен са противни просто и гледам да избягвам контакти с такива... Link to comment Share on other sites More sharing options...
cheese Posted March 17, 2005 Share Posted March 17, 2005 Ее, виж сега, има разлика между миризмата на току-що проляна обилна пот и миризмата на същото нещо, но от по-миналата седмица Но си прав де - от мундарите трябва да се бяга . Не щото носят проказа и прочее, просто неприятно е да се стои около тях. Пък може и да носят, знае ли се Link to comment Share on other sites More sharing options...
RottenBrain Posted March 17, 2005 Share Posted March 17, 2005 Интересно,днес ми се случи нещо което беше точно противоположно на темата. Седя си аз в рейса и до мен един момък,ама един такъв чистичък,модерен-бе фйешън отвсякъде. Като го гледаш и направо забравяш че има нечистоплътни хора,НО пича беше изпръскал върху себе си може би 2-3 флакона дезодорант. Ми колкото и да беше чистоплътен,тва "приятно ухание" някак си не се траеше. Зачудих се кое предпочитам-бавна и мъчителна смърт от миризмата на дезодорант или бърза,но също мъчителна от миризма на пот и манджа. Мда,в странен свят живеем. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qzoveca Posted March 17, 2005 Share Posted March 17, 2005 диети,спортувания и тн.както каза cheese майката му е сапунът.аз лично познавам хора, който си изкарват повече от доволно количесто пари и за тях хигиената изобщо не е приоритет . Един мой приятел гледа да има най-добрия комп,най-добрия монитор,плазмен телевизор , камерки и всякакви такива джаджи но ходи облечен като трошляк.не се къпе,вони,като влезнеш утях можеш дасе задушиш но ако влезнеш в банята просто ............. порутена ,раждясали кранчета , направо ужас все едно не е изполлзвана от първата световна насам.татози индивид ходи с гуминетки и някви мизерни "ханзугчета" при всичките пари които има,използва долнопробни козметични продукти,но се кефи кат си земе нов лсд дисплей или някоя друга камерка,а не като се изкъпе например.така че финансовото положение изобщо не оправдава мундарите според мен и родителите са виновни щот отгледаш ли го мундио ще си остане мундар цял живот Link to comment Share on other sites More sharing options...
cheese Posted March 17, 2005 Share Posted March 17, 2005 Мда. Прав си. Семейството значи много! Както викаше едно време моят взводен "Не може да посееш праскова и да чакаш да поникне кайсия" Link to comment Share on other sites More sharing options...
M-Star Posted March 17, 2005 Share Posted March 17, 2005 Както всички тук и аз мисля,че това си е въпрос на възпитание.Ако детето не е научено на хигиена,като порасне колкото и забележки да му правите-просто няма да ви разбере! Някъде нагоре четох за спортуването и съм съгласен.Обичам да бягам,ама на дълги разстояния.Няма да ви описвам каква мила картинка ставам след 1 час бягане.Ама после като се изкъпя,съм като нов-имам чувството,че всико мръсно си е отишло. И накрая не мога да не се сетя за една култова сцена от "Улицата".В нея Христо Гърбов играеше ролята на някакъв миризливец,който казваше: "Българинът,още от времето на хан Аспарух, е свикнал да се къпе веднъж месечно,най-много два пъти...шестмесечно!" Това естествено не е така де,ама само като си представя физиономиите на Христо Гърбов,когато ги говори тия работи,се заливам от смях! Link to comment Share on other sites More sharing options...
TNT Posted March 17, 2005 Share Posted March 17, 2005 TNT, аз пУмиите, дето може да почна да вУня от тях , и дето ги изхвАрлям като се потя, ги премахвам, както вече стана дума с къпане. Всички, които миришИте, следвайте примера ми! Баси, колко грешно се пише в наше време ... <{POST_SNAPBACK}> Естествено че с къпане .Но и аз съм донякаде прав Замисли се Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted March 17, 2005 Share Posted March 17, 2005 Когато е до лична хигиена къпане му емайката, ама когато човек има здравосровни проблеми неможе да го обвинявате, просто не зависи от него. Link to comment Share on other sites More sharing options...
diabolik Posted March 17, 2005 Share Posted March 17, 2005 Абе надали има толкова много хора със здравословни проблеми. Както каза някой по горе, много ми е "приятно" да се кача в автобуса и покрай мен двама трима "чистоплътни" гъзарчета. Има ги всекви. И аз смятам, че са важни родителите. Но си има и по стари хора, айде не много стари, ама поне да се къпат. Например имаме една даскалка тая се къпе като вали . Представете си кво е през лятото в стаята. На 3 метра от нея не се стои , а аз съм на първия чин Питали сме другите даскали, що не и кажат да се къпе тая, ама как да го кажеш тва на колега Може и да получава учителска заплата, ама все ще стигне за по две бани седмично. Аз през лятото се къпа всеки ден, ако не и по два пъти, по някого. А тая веднъж на две седмици Гадна работа, ама ............ едит: Сега се сетих за един приятел, абе немога да разбера що не си бръсне мишниците и по някой път така мирише Потдържа се, има си хигиена, ама се случва и така да мирише, че ..... ама немога да му кажа нищо, все пак е приятел Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivancho93 Posted March 17, 2005 Share Posted March 17, 2005 Edin put vlizam v edin kitaiski restorant .Ama ne nqkakuv si bokludzhiiski i kvo servitiora merishe na muhal.Na pot .Ale kvo da vi kazha ciganin s ciganina.Nqma li vutre edna banq da se iskupe.I pak zabelezhete 4e restoranta e ot skupite a servitiora ne 4istopluten Link to comment Share on other sites More sharing options...
riskov Posted March 17, 2005 Share Posted March 17, 2005 абе замисляли ли сте се дали и вие не воните аз например се къпя по 4,75 пъти на ден(все пак уча кат луд и имам много извънкласна работа) ама все съм се чудел дали и аз не воня...(дано не) ама както казаха по-горе то си е и въпрос на различните хора а какво ще кажете за лошия дъх...? и тук съм се мъчил с часове наред да си помириша дъха и не знам дали не вони и той... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted March 17, 2005 Share Posted March 17, 2005 Мен пък ме кефи да смрадя на лошо.Особено след тежък работен ден Иначе си проветрявам стаята(понякога),пера си чорапите(щото никой друг не ще),режа си ноктите веднъж на сезон...абе чистичък съм си А относно смрадта на другите - виждал съм супер изтупани и красиви и поддържани момичета - ноооооооооо!!!все едно имат скункс между краката. Link to comment Share on other sites More sharing options...
S_one Posted March 17, 2005 Share Posted March 17, 2005 dam taka e i na men mi se e sre6talo da sre6tna takiva tip4eta.ama kvo da se pravi takuv e jivota. :allien Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keitaro Posted March 17, 2005 Share Posted March 17, 2005 докато един мой приятел за 2-3 часа и като се събуе може да убие някой <{POST_SNAPBACK}> Хахах аз съм така като поиграя малко футбол и ме е страх да си сваля бутонките пък амоли като съм на село там де пада поне по 10 часа футбол нон-стоп на ден колко пъти съм спал с убувки не е истина защото ако ги сваля аз и хората в 200км радиус ще изпаднат в кома до другата ледникова епоха. Ся се сетих за един приятел пича си се къпе редовно и зима и лято сутрин и вечер ние сме 1-ва смяна тои става в 6 да се къпе, но пича от далече мирише на пот а и косата вечно му е мазна ама мазна, че кат я барнеш се едно си бръкнал във фретиурника тоя пич го съзалявам...не наистина.. Доколкото има и такива които просто им е кеф да не се къпят и сяква друга лична хигиена. Ся например аз си се капя нормално сутрин обед и вечер си мия зъбите и си мия лицето със 3 сапуна е защото съм в побертет де ама иначе с 2, къпя си се прилично, но използвам неуграничени колочества пърфиум щот като потичам километър,два из даскало и като си сваля якето, ако не е парфиума се осещам от един,два метра, но просто толкова парфиум слагам, че като каза в даскало попитам де мириша ли на пот те ми викат "Хах ква ти пот ти си бати парфиумерията" и даскала ми по БЕЛ се ме пита и сам познава днес със какво съм се пръскал. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rafaello Posted March 18, 2005 Share Posted March 18, 2005 Говорим за елементарната хигиена, искам да попитам забелязали ли сте колко хора си мият ръцете след като са били в тоалетната? Направо понякога когато ми подадът ръка за "здрасти" и се замислям... тоя дали си е мил ръцете... Link to comment Share on other sites More sharing options...
aJ|eKc Posted March 18, 2005 Share Posted March 18, 2005 Cheese.. nikak ne si prav za qdeneto i mirizmata. Ako ne tup4esh gadosti nqma da ti mirishe tolkova gadno potta (nablqgam na dumata "tolkova")... Nali drug e vuprosa ako se izpotish i ne se izmiesh .. i ostavish da izsuhne .. i da se vtvurdi .. Ako qdesh vseki boje den bombar ... shte vonish na gadno - ne ... ami neznam na kvo she vonish... A za elementarnata higiena ... ami ima takiva hora deto ne si miqt rucete ... Trqbva samo da pogledat nqkoe predavane za zabolqvaniq pri4ineni po tozi na4in Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mate Posted March 18, 2005 Share Posted March 18, 2005 Awe ima hora koito mirishat kogato se ispotqt i drugi koito ne. Az naprimer kogato se izpotq malko namirisvam no pak za tova prodavat stik4eta protiv izpotqvane i mirizma i sytrin kato si sloja i nqmam problemi, sasto taka si go nosq vinagi v men i vseki pat kato se izkapq si slagam vednaga i taka ne sam se ysestal da mirisha ot godini. I tva e. Link to comment Share on other sites More sharing options...
noxious Posted March 18, 2005 Share Posted March 18, 2005 еле кви моми4ета съм виждал ... дето преди да ги видиш можеш да им докоснеш вонята Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pechenata Posted March 18, 2005 Share Posted March 18, 2005 Вие сте бахти клюкарите честно! Толкова ли си нямате друга работа, че да коментирате кой познавате, кой не се къпел, кой това, кой онва.. е, честно тука имаше ебати мненията, чак ми идеше да се издрайфам, докато ги четях Радвайте се, че вие сте чистоплътни гледайте си собствения си живот и стига сте се чудили кви теми да коментирате Link to comment Share on other sites More sharing options...
solenka Posted March 18, 2005 Share Posted March 18, 2005 Всичко това за миризмата е въпрос на лична хигиена.Има едно момче от класа ми което много го съжалявам.Ами той горкият се къпе веднъж на 3 месеца Само като го видиш и ти призлява.По принцип е със светла кожа,но като не се измие 3 месеца заприличва на мулат (не че обиждам нещо мулатите)Ходи с едни и същи дрехи около 1 месец и като му порасне и брадата...Лятото като се хвърли по потник и просто всички умират.Уж разправя че ходи с някви каки а на какво прилича само...Толкова пъти сме му казвали да се изкъпе,ама все едно на стената говориш.Просто като го видиш и бягаш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
antychrist Posted March 18, 2005 Share Posted March 18, 2005 az pak super mnogo nqmam nikva higiena i s priqtelite mi miri6em mnog hahahahahahahhahaha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.