Jump to content
BulForum.com

Продавам байк!

Recommended Posts

Начи колелото не е висок клас. Навремето го взех за 250 лв. Вилката е стомана, без амортисьори, без аерокапли, скоростите са Shimano SIS32 мисля, лостчетата също са шимано, като не са от най скапаните. Спирачки V-brakes и май друго не се сещам. Нямам снимка за съжаление, но ако мога ще пробвам да го снимам. Средното движение е за смяна. Ми тва е. Цената е 95 лв. и не подлежи на коментар. При желани се виждаме с колелото и така. Ако имате въпроси, моля!

http://www.sprintmaxcom.com/gal.php?cname=..._num=4&search=#

Това е новия модел който е 2005 не знам колко пари е. На горния ред 3-тото колело. Мойто е по стар модел и е подобно.

Ами ако някой прояви желание да си вземе с преден и заден амортисьор :) Моя е купуван от магазина на руски "Shimano", а там ментета няма. ;)

Под "лостчета" корбели ли имаш предвид??? Това са "лостчетата на педалите"

Плюс това има средно движение за смяна което ще излезе към 10-15лв най-малко. А и 95 лв са си доста за колело втора ръка. Бих дал 75лв

Под лостчета имам предвид шифтърите или механизма за смяна на скоростите. А скоростите като погледнах са SIS42T объркал съм се. С Megarange е. Средното движение е толкова пари да. Ще изчакам и ако реша за толкова пари ще ти кажа ако не си се отказал.

off:

Под "лостчета" корбели ли имаш предвид??? Това са "лостчетата на педалите"

Плюс това има средно движение за смяна което ще излезе към 10-15лв най-малко. А и 95 лв са си доста за колело втора ръка. Бих дал 75лв

lost4etata sa onezi rykoxvatki, koito ti zadeistvat pira4kite :punk

Под лостчета имам предвид шифтърите или механизма за смяна на скоростите. А скоростите като погледнах са SIS42T объркал съм се. С Megarange е. Средното движение е толкова пари да. Ще изчакам и ако реша за толкова пари ще ти кажа ако не си се отказал.

tova, koeto ima6 predvid ti se nari4a shiftove :wacko:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...