bluelemon Posted March 16, 2005 Share Posted March 16, 2005 Начи колелото не е висок клас. Навремето го взех за 250 лв. Вилката е стомана, без амортисьори, без аерокапли, скоростите са Shimano SIS32 мисля, лостчетата също са шимано, като не са от най скапаните. Спирачки V-brakes и май друго не се сещам. Нямам снимка за съжаление, но ако мога ще пробвам да го снимам. Средното движение е за смяна. Ми тва е. Цената е 95 лв. и не подлежи на коментар. При желани се виждаме с колелото и така. Ако имате въпроси, моля! http://www.sprintmaxcom.com/gal.php?cname=..._num=4&search=# Това е новия модел който е 2005 не знам колко пари е. На горния ред 3-тото колело. Мойто е по стар модел и е подобно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Infected Posted March 17, 2005 Share Posted March 17, 2005 Noviq model SPRINT Victory bez aero kapli no s preden i zaden amortisior skoro go vidqh na promociq 99lv nqkade v pld Link to comment Share on other sites More sharing options...
bluelemon Posted March 17, 2005 Author Share Posted March 17, 2005 Ами ако някой прояви желание да си вземе с преден и заден амортисьор Моя е купуван от магазина на руски "Shimano", а там ментета няма. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted March 17, 2005 Share Posted March 17, 2005 Под "лостчета" корбели ли имаш предвид??? Това са "лостчетата на педалите" Плюс това има средно движение за смяна което ще излезе към 10-15лв най-малко. А и 95 лв са си доста за колело втора ръка. Бих дал 75лв Link to comment Share on other sites More sharing options...
bluelemon Posted March 17, 2005 Author Share Posted March 17, 2005 Под лостчета имам предвид шифтърите или механизма за смяна на скоростите. А скоростите като погледнах са SIS42T объркал съм се. С Megarange е. Средното движение е толкова пари да. Ще изчакам и ако реша за толкова пари ще ти кажа ако не си се отказал. Link to comment Share on other sites More sharing options...
if_pif Posted March 17, 2005 Share Posted March 17, 2005 off: Под "лостчета" корбели ли имаш предвид??? Това са "лостчетата на педалите"Плюс това има средно движение за смяна което ще излезе към 10-15лв най-малко. А и 95 лв са си доста за колело втора ръка. Бих дал 75лв <{POST_SNAPBACK}> lost4etata sa onezi rykoxvatki, koito ti zadeistvat pira4kite Под лостчета имам предвид шифтърите или механизма за смяна на скоростите. А скоростите като погледнах са SIS42T объркал съм се. С Megarange е. Средното движение е толкова пари да. Ще изчакам и ако реша за толкова пари ще ти кажа ако не си се отказал. <{POST_SNAPBACK}> tova, koeto ima6 predvid ti se nari4a shiftove Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.