Jump to content
BulForum.com

HP 1010

Recommended Posts

Решил съм да взимам лазерен принтер, като се спрях на този модел. В няколко сборни теми прочетох едно-две положилтелни мнения, но мисля, че е по-добре тук да се каже нещо само за него. Та значи, трябва ми предимно за работа в домашни условия, нищо специално...документи, протоколи и т.н. Не ме интерсува скороста на печат, по-скоро разчитам на качеството. Месечното натоварване от максимум 100 листа мисля, че е страшно ниско за принтера. Видях, че тонера е около 90-100лв., но нямам си идея къде продават в Пловдив.

Ако някой има такъв модел или е работил и има някакви впечатления може да ме разколебае/насърчи преди да съм го взел :).

Пич, принтерът е наистина добър и със изгодно зареждане на касетата, ама

вече са спряни от производство! До няколко дена в Пловдив ще го има "наследника" - HP1020, ама цената му наистина ще е доста повече от

180 лв (без ДДС) ... :(

Явно, малко си позакъснял...

Пич аз го купих 1010 :). А 1020 има от месец, ако не и от повече, но на цена 240 без ДДС.

magare, пробва ли там където казах - в ляво преди тунела в посока Тримонциум. Когато го взех от там преди седмица имаше доста бройки. В Метро същият ден също бяха получили към 10-ина, но както казах, там се продават за часове :).

Пич аз го купих 1010 :). А 1020 има от месец, ако не и от повече, но на цена 240 без ДДС.

magare, пробва ли там където казах - в ляво преди тунела в посока Тримонциум. Когато го взех от там преди седмица имаше доста бройки. В Метро същият ден също бяха получили към 10-ина, но както казах, там се продават за часове :).

Да не би вляво преди тунела в посока Тримонциум, за мен да е вдясно след тунела в посока Панаира :P, щото аз идвам от Тракия. Как се казва този офис или фирма, помниш ли?

Да, така е за теб :P. Име не помня, трябва да потърся визитката :(.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...