NovaK Posted April 12, 2005 Share Posted April 12, 2005 Решил съм да взимам лазерен принтер, като се спрях на този модел. В няколко сборни теми прочетох едно-две положилтелни мнения, но мисля, че е по-добре тук да се каже нещо само за него. Та значи, трябва ми предимно за работа в домашни условия, нищо специално...документи, протоколи и т.н. Не ме интерсува скороста на печат, по-скоро разчитам на качеството. Месечното натоварване от максимум 100 листа мисля, че е страшно ниско за принтера. Видях, че тонера е около 90-100лв., но нямам си идея къде продават в Пловдив.Ако някой има такъв модел или е работил и има някакви впечатления може да ме разколебае/насърчи преди да съм го взел . <{POST_SNAPBACK}> Пич, принтерът е наистина добър и със изгодно зареждане на касетата, ама вече са спряни от производство! До няколко дена в Пловдив ще го има "наследника" - HP1020, ама цената му наистина ще е доста повече от 180 лв (без ДДС) ... Явно, малко си позакъснял... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RIP Posted April 12, 2005 Author Share Posted April 12, 2005 Пич аз го купих 1010 . А 1020 има от месец, ако не и от повече, но на цена 240 без ДДС. magare, пробва ли там където казах - в ляво преди тунела в посока Тримонциум. Когато го взех от там преди седмица имаше доста бройки. В Метро същият ден също бяха получили към 10-ина, но както казах, там се продават за часове . Link to comment Share on other sites More sharing options...
magare Posted April 12, 2005 Share Posted April 12, 2005 Пич аз го купих 1010 . А 1020 има от месец, ако не и от повече, но на цена 240 без ДДС. magare, пробва ли там където казах - в ляво преди тунела в посока Тримонциум. Когато го взех от там преди седмица имаше доста бройки. В Метро същият ден също бяха получили към 10-ина, но както казах, там се продават за часове . <{POST_SNAPBACK}> Да не би вляво преди тунела в посока Тримонциум, за мен да е вдясно след тунела в посока Панаира , щото аз идвам от Тракия. Как се казва този офис или фирма, помниш ли? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RIP Posted April 13, 2005 Author Share Posted April 13, 2005 Да, така е за теб . Име не помня, трябва да потърся визитката . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.