Jump to content
BulForum.com

HP 1010

Recommended Posts

Решил съм да взимам лазерен принтер, като се спрях на този модел. В няколко сборни теми прочетох едно-две положилтелни мнения, но мисля, че е по-добре тук да се каже нещо само за него. Та значи, трябва ми предимно за работа в домашни условия, нищо специално...документи, протоколи и т.н. Не ме интерсува скороста на печат, по-скоро разчитам на качеството. Месечното натоварване от максимум 100 листа мисля, че е страшно ниско за принтера. Видях, че тонера е около 90-100лв., но нямам си идея къде продават в Пловдив.

Ако някой има такъв модел или е работил и има някакви впечатления може да ме разколебае/насърчи преди да съм го взел :).

Добре си се ориентирал, наистина е добър принтера, но май не понася голямо натоварване наведнъж, в смисъл много прегрява и мирише. При мен имаме няколко такива (1012 са де) и се държат много добре. А относно тонера можеш поне няколко пъти да презареждаш тонеркасетата, и то много евтино, преди да се изръсиш за нова, но дори и тогава можеш да я рециклираш.

За зареждане мога да ти предложа "Бултекс" - 032 622858, с тях работим

А, и някъде ми се мярна реклама за 215лв без ДДС ;)

Имам впечатления точно от този модел, няколко месеца съм бил в досег с такъв (дори с 2 такива), и смея да твърдя, че е добър. Понася на натоварване, особено в домашни условия няма да имаш проблеми (за домашно натоварване всеки модел ще издържи). Като лазерен принтер можеш да очакваш задоволителна скорост на печат. Разбира се, черно-бял е, за цветен по-добре се ориентирай към мастилено-струен.

Ами явно наистина този ще взема. А колко струва едно презареждане и като го купувам тонер-а пълен ли е или трябва да купувам касета?.

Ами явно наистина този ще взема. А колко струва едно презареждане и като го купувам тонер-а пълен ли е или трябва да купувам касета?.

Ресайкъла на касетата струва 18 лв. горе доло, аз имам 1012 и съм много доволен! А, като си го купиш има фабрично зареждане което кара бая време!

Аз имам тамън 2 такива вече повече от година. Никога не са миришели, на 2 месеца им пълня касетата с тонер - 30лв струва. Сега ми се налага да взема още принтери и пак ще са такива! Много стабилни и добри, пък и евтини!

@theshaman - ти къде го пълниш този тонер за 18лв?

Не, няма да чакам. Заместител, може, но и цената ще е по-висока, а мен това ме устройва в момента. В събота ще ида да го взема без ДДС за около 180лв.

Днес обиколих цял Пловдив и такова животно 1010 няма! На няколко места има 1020, но единствената разлика е,че печата малко по-бързо, друго не открих, а тези 50 лв. отгоре мога да ги дам за консуматив...Все пак намерих офис на HP и там казаха, че въобще няма внос в БГ за момента, но следващата седмица може би ще вкарат.

в офиса на лирекс до моста на марица имат поне 3 в наличност на цена 240лв с ддс

намира се до пешеходния мост от страната на главната. преди да тръгнеш по моста, минаваш от лявата му страна. Там има една голяма сграда с нещо като вътрешен двор. До него се стига през голям вход, нещо като тунел, който е от страната на моста. Във вътрешността на сградата търсиш врата, където пише ЛИРЕКС и там е.. Те са офис до офис там всичките помещения..

като гледам в метро е по евтино, така че от там го вземи :) тези от лирекс незнам дали ги дават без ддс

и аз съм се ориентирал към този. преди където работех, имаше един такъв и е доволно :D ... мернах последнта брошура на метро. там е 215 лв. с ддс

ROBIN, да мисля, че се сетих къде е. УТре може да намина, но пък дори без ДДС илиза към 20-25лв. по-скъпо. В офиса на HP (в ляво малко преди тунела в посока Тримонциум) ми го дават за около 180. А за Метро както казах - няма. Получили са 12 бройки и вчера са ги продали за 2 часа заради промоцията.Иначе и там беше 179 без ДДС. Днес ходих и питах, но ми казаха,че са ги продали и навярвано скоро няма да получат.

Аз купих 1010 за фирмата от Стемо, пак на промо за 213 с ДДС. Доста е добър, само има проблем с функционалността на двата му бутона, но като цяло е 6.

къде със сигурност мога да намеря този модел, на приблизително тази цена - 215 лв с ддс?

Аз купих 1010 за фирмата от Стемо, пак на промо за 213 с ДДС.

@Pisach, къде се намира това?

Обадих им се Стемо..."Нямаме 1010 от мноооооого време, спрян е от производство.". От офиса на HP (там до тунела) ми бяха обещали за днес, но явно ще стане след седмица.

Днес взех принтера за 218лв с ДДС, което после ще ми върнат де. После отидох в Метро да взема някаква хартия (за там се сетих първо) и о, изненада - днес са получили на цена 179 лв. без ДДС :). Имаше достра бройки, но нищо чудно до утре да свършат, така че отивайте.

Може да се каже, че съм доволен от принтера, но все пак досега разпечатах 2 страници и качеството на печат е точно такова каквото исках. Все още не съм се сблъсквал с някакви проблеми и се надявам да не. Направи ми впечатление бедният комплект на принтера. Няма свясна книжка, нито дори USB кабел. Не че е проблем, от там ми дадоха, но все пак... ОБаче тая хартия дето я взех е ужас. Много мека и с "приятен" жълт цвят. Канон за 6лв. от Метро :). Нека някой с "опит в хартиите" каже откъде мога да намеря добра и на добра цена разбира се. Също така не разбрах много какво е фото хартията.

Вземи си от office 1 superstore .... те си имат тяхни си ..... и са доста добро качество (не че съм имал други за сравнение) но тези наистина са добри ... и мисля че не са много скъпи .... гл :)

Аз намерих една Triotec Premium - снежно бяла. Доволен съм що годе :). Като свърши тази ще взема и от тази която казваш.

az iamam printer HP 1200 ta vaprosa mi e lazeren li e printrera ili ne 6toto moq e 3 v edno printer skener i kopir

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...