RIP Posted March 16, 2005 Share Posted March 16, 2005 Решил съм да взимам лазерен принтер, като се спрях на този модел. В няколко сборни теми прочетох едно-две положилтелни мнения, но мисля, че е по-добре тук да се каже нещо само за него. Та значи, трябва ми предимно за работа в домашни условия, нищо специално...документи, протоколи и т.н. Не ме интерсува скороста на печат, по-скоро разчитам на качеството. Месечното натоварване от максимум 100 листа мисля, че е страшно ниско за принтера. Видях, че тонера е около 90-100лв., но нямам си идея къде продават в Пловдив. Ако някой има такъв модел или е работил и има някакви впечатления може да ме разколебае/насърчи преди да съм го взел . Link to comment Share on other sites More sharing options...
EEK! Posted March 16, 2005 Share Posted March 16, 2005 Добре си се ориентирал, наистина е добър принтера, но май не понася голямо натоварване наведнъж, в смисъл много прегрява и мирише. При мен имаме няколко такива (1012 са де) и се държат много добре. А относно тонера можеш поне няколко пъти да презареждаш тонеркасетата, и то много евтино, преди да се изръсиш за нова, но дори и тогава можеш да я рециклираш. За зареждане мога да ти предложа "Бултекс" - 032 622858, с тях работим А, и някъде ми се мярна реклама за 215лв без ДДС Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted March 16, 2005 Share Posted March 16, 2005 Имам впечатления точно от този модел, няколко месеца съм бил в досег с такъв (дори с 2 такива), и смея да твърдя, че е добър. Понася на натоварване, особено в домашни условия няма да имаш проблеми (за домашно натоварване всеки модел ще издържи). Като лазерен принтер можеш да очакваш задоволителна скорост на печат. Разбира се, черно-бял е, за цветен по-добре се ориентирай към мастилено-струен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RIP Posted March 17, 2005 Author Share Posted March 17, 2005 Ами явно наистина този ще взема. А колко струва едно презареждане и като го купувам тонер-а пълен ли е или трябва да купувам касета?. Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE SHAMAN Posted March 20, 2005 Share Posted March 20, 2005 Ами явно наистина този ще взема. А колко струва едно презареждане и като го купувам тонер-а пълен ли е или трябва да купувам касета?. <{POST_SNAPBACK}> Ресайкъла на касетата струва 18 лв. горе доло, аз имам 1012 и съм много доволен! А, като си го купиш има фабрично зареждане което кара бая време! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RIP Posted March 20, 2005 Author Share Posted March 20, 2005 Мерси за разясненията. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ROBIN Posted March 20, 2005 Share Posted March 20, 2005 Аз имам тамън 2 такива вече повече от година. Никога не са миришели, на 2 месеца им пълня касетата с тонер - 30лв струва. Сега ми се налага да взема още принтери и пак ще са такива! Много стабилни и добри, пък и евтини! @theshaman - ти къде го пълниш този тонер за 18лв? Link to comment Share on other sites More sharing options...
connect Posted March 23, 2005 Share Posted March 23, 2005 На работата съм с такъв..... Работи безупречно Link to comment Share on other sites More sharing options...
member Posted March 23, 2005 Share Posted March 23, 2005 Ако искаш иzчакай и си вземи модела 1020 който HP изкарват като заместител на 1010 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RIP Posted March 23, 2005 Author Share Posted March 23, 2005 Не, няма да чакам. Заместител, може, но и цената ще е по-висока, а мен това ме устройва в момента. В събота ще ида да го взема без ДДС за около 180лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RIP Posted March 25, 2005 Author Share Posted March 25, 2005 Днес обиколих цял Пловдив и такова животно 1010 няма! На няколко места има 1020, но единствената разлика е,че печата малко по-бързо, друго не открих, а тези 50 лв. отгоре мога да ги дам за консуматив...Все пак намерих офис на HP и там казаха, че въобще няма внос в БГ за момента, но следващата седмица може би ще вкарат. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ROBIN Posted March 25, 2005 Share Posted March 25, 2005 в офиса на лирекс до моста на марица имат поне 3 в наличност на цена 240лв с ддс намира се до пешеходния мост от страната на главната. преди да тръгнеш по моста, минаваш от лявата му страна. Там има една голяма сграда с нещо като вътрешен двор. До него се стига през голям вход, нещо като тунел, който е от страната на моста. Във вътрешността на сградата търсиш врата, където пише ЛИРЕКС и там е.. Те са офис до офис там всичките помещения.. като гледам в метро е по евтино, така че от там го вземи тези от лирекс незнам дали ги дават без ддс Link to comment Share on other sites More sharing options...
RIP Posted March 25, 2005 Author Share Posted March 25, 2005 Това къде е точно? Адрес? (Ще го взимам без ДДС) Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted March 25, 2005 Share Posted March 25, 2005 и аз съм се ориентирал към този. преди където работех, имаше един такъв и е доволно ... мернах последнта брошура на метро. там е 215 лв. с ддс Link to comment Share on other sites More sharing options...
RIP Posted March 25, 2005 Author Share Posted March 25, 2005 ROBIN, да мисля, че се сетих къде е. УТре може да намина, но пък дори без ДДС илиза към 20-25лв. по-скъпо. В офиса на HP (в ляво малко преди тунела в посока Тримонциум) ми го дават за около 180. А за Метро както казах - няма. Получили са 12 бройки и вчера са ги продали за 2 часа заради промоцията.Иначе и там беше 179 без ДДС. Днес ходих и питах, но ми казаха,че са ги продали и навярвано скоро няма да получат. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pisach Posted March 26, 2005 Share Posted March 26, 2005 Аз купих 1010 за фирмата от Стемо, пак на промо за 213 с ДДС. Доста е добър, само има проблем с функционалността на двата му бутона, но като цяло е 6. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted March 30, 2005 Share Posted March 30, 2005 къде със сигурност мога да намеря този модел, на приблизително тази цена - 215 лв с ддс? Аз купих 1010 за фирмата от Стемо, пак на промо за 213 с ДДС. @Pisach, къде се намира това? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lubo1972 Posted March 31, 2005 Share Posted March 31, 2005 Стемо е на бул. България, веднага след колелото в посока захарна фабрика, от дясно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted March 31, 2005 Share Posted March 31, 2005 Стемо е на бул. България, веднага след колелото в посока захарна фабрика, от дясно. <{POST_SNAPBACK}> да, сетих се. мерси Link to comment Share on other sites More sharing options...
RIP Posted March 31, 2005 Author Share Posted March 31, 2005 Обадих им се Стемо..."Нямаме 1010 от мноооооого време, спрян е от производство.". От офиса на HP (там до тунела) ми бяха обещали за днес, но явно ще стане след седмица. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RIP Posted April 7, 2005 Author Share Posted April 7, 2005 Днес взех принтера за 218лв с ДДС, което после ще ми върнат де. После отидох в Метро да взема някаква хартия (за там се сетих първо) и о, изненада - днес са получили на цена 179 лв. без ДДС . Имаше достра бройки, но нищо чудно до утре да свършат, така че отивайте. Може да се каже, че съм доволен от принтера, но все пак досега разпечатах 2 страници и качеството на печат е точно такова каквото исках. Все още не съм се сблъсквал с някакви проблеми и се надявам да не. Направи ми впечатление бедният комплект на принтера. Няма свясна книжка, нито дори USB кабел. Не че е проблем, от там ми дадоха, но все пак... ОБаче тая хартия дето я взех е ужас. Много мека и с "приятен" жълт цвят. Канон за 6лв. от Метро . Нека някой с "опит в хартиите" каже откъде мога да намеря добра и на добра цена разбира се. Също така не разбрах много какво е фото хартията. Link to comment Share on other sites More sharing options...
czenitel Posted April 11, 2005 Share Posted April 11, 2005 Вземи си от office 1 superstore .... те си имат тяхни си ..... и са доста добро качество (не че съм имал други за сравнение) но тези наистина са добри ... и мисля че не са много скъпи .... гл Link to comment Share on other sites More sharing options...
RIP Posted April 11, 2005 Author Share Posted April 11, 2005 Аз намерих една Triotec Premium - снежно бяла. Доволен съм що годе . Като свърши тази ще взема и от тази която казваш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mortal_dreams Posted April 11, 2005 Share Posted April 11, 2005 az iamam printer HP 1200 ta vaprosa mi e lazeren li e printrera ili ne 6toto moq e 3 v edno printer skener i kopir Link to comment Share on other sites More sharing options...
magare Posted April 12, 2005 Share Posted April 12, 2005 Някой да знае дали има случайно някъде останал НР1010 непродаден, защото в Метро и Stemo няма? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.