AuReOluS Posted March 21, 2005 Author Share Posted March 21, 2005 В този прекрасен слънчев пролетен ден подавам ръка на всички,които с готовност и желание биха изпратили любов към...ВСИЧКОТО!А на онези,които не искат им пращам Любов,защото я имам и защото я заслужават.... Бъдете Щастливи...и още нещо Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted March 21, 2005 Share Posted March 21, 2005 Ский сега...всичко това е прекрасно (не по моите стандарти ама карай) обаче бутонът EDIT трябва да се ползва тук-таме...иначе си извън закона...което не е изпращане на любов към ВСИЧКОТО... Link to comment Share on other sites More sharing options...
groover Posted March 21, 2005 Share Posted March 21, 2005 среща след 10 минути в градинката пред блока. там ще подаваме ръце на нашия велик вожд и ще благодарим за слънцето... болна работа, майна Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted March 21, 2005 Share Posted March 21, 2005 Темата стана абсолютен бълвоч. AuReOluS и аз бях черното на Аз-а.И к'во сега?Пак съм си черно... Link to comment Share on other sites More sharing options...
farrell Posted March 21, 2005 Share Posted March 21, 2005 thanks na mackite,smeha be6e golqm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted March 21, 2005 Share Posted March 21, 2005 Сега остава да мине и някой мод или админ и да утрепе темата groover аре стига сме насърчавали кретенията Link to comment Share on other sites More sharing options...
groover Posted March 21, 2005 Share Posted March 21, 2005 чшшшшшшшшшшшшшшшшееееееееей! никой няма да може да я барне тая тема - заредена е с енергия от великия ВОЖД, хау! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sloon Posted March 21, 2005 Share Posted March 21, 2005 Temata e naistina mnogo dovolno Ne q pipaite Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jane_Doe Posted March 21, 2005 Share Posted March 21, 2005 Stiga ste se podigravali s kaka.Hubavo e 4ovek da e zareden s polojitelna energiq,a o6te po-hubavo e da se opitva/makar i neuspe6no/da q predava i na drugite.Za teq deto ne q razbirat to pravilno im kaza/Be Happy/6toto tova e nai-vajnoto P.S.AUREOLUS,az sym s teb ,kak4e Link to comment Share on other sites More sharing options...
AuReOluS Posted March 21, 2005 Author Share Posted March 21, 2005 "AuReOluS и аз бях черното на Аз-а.И к'во сега?Пак съм си черно... " AuReOluS направо е в шашшшшшшшш. Това,миличък,си е май зависещо от тебе,но не смятам да се повтарям повече....говорих много и достатъчно.... ..soooooooooooo... -Умната!!! Мир и Любов Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted March 21, 2005 Share Posted March 21, 2005 Мир и Любов <{POST_SNAPBACK}> Знаеш ли какво значи STFU?И че не се връзва с пожеланието ти за "Мир и Любов". Аз съм за тоталната война,за всевечната омраза,за мрака и прочие...А да,щях да забравя - и за моя бог - АК-47-М1 с пълен пълнител Защото ако няма омраза и мрак,как ще направиш разлика между добро и лошо,бяло и черно,светлина и тъмнина? Говори много,но не каза нищо. Един от българските светци,Климент Охридски,казва в "Похвално слово за Методий" - "Голямо в малка реч". А не като тебе - разхвърляни,неподредени и нищо не казващи заблудени мисли.Наречи ме сега антихрист,че да стане една хубава дискусия. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jane_Doe Posted March 21, 2005 Share Posted March 21, 2005 To tuk stana stra6na rabota.Mnogo malko mneniq po temata.Az kato obob6tenie bih kazala,4e ma6ina ima,kakvato i da e,ima q.I kolelca ima ,deto q dvijat.I vseki e kolelce,samo 4e nqkoi sa po-golemi,i te precakvat malkite.Ima i ryjdqsali kolelca,deto ne zaslujavat da sa golemi.Ima mnogo malko golemi kolelca ,koito se grijat za malkite,i to zatova cqlata ma6ina e precakana.I teq malki kolelca,deto hem sa 4isti4ki i novi4ki i me4taqt da stanat golemi,samo da im kaja da ne ryjdqsvat po vyzmojnost,da vqrvat i v Bog/za6toto vqrata e mnogo vajna/,da dvijat ma6inata kakto mogat nai-dobre,da ne syjalqvat za nito edno napraveno ne6to/ili pone da se opitat da vyrtqt taka 4e da ne syjalqvat/,a ve4e i da ne stanat golemi da znaqt 4e sa vzeli kolkoto mogat ot taq *****ma6ina. P.S.Afe kvi kolelca me gonqt,q si jiveite taka 4e da vi e kef Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted March 21, 2005 Share Posted March 21, 2005 Атанасьо ти си долен антифриз!!! Искам само да кажа, да не ми се натискате с тая идея за вечната благодат и щастие, което се опитвате да ми дадете с великите идеи. Не познавам човек по-позитивен и по перде от себе си. Съвсем ясно ми е, как човек може да бъде винаги щастлив или поне да изглежда така. Самият антихрист Гримджаур да ви каже... И прав е той, като казва, че говорите много и нищо. Тия неща не се учат с такива думи според мен... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kirk_H Posted March 21, 2005 Share Posted March 21, 2005 Ти никакво уважение към индивидуалността си ли нямаш?Защо трябва да се чувстваме добре като част от машината?Да си част от масата хубаво ли е? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jane_Doe Posted March 21, 2005 Share Posted March 21, 2005 Ти никакво уважение към индивидуалността си ли нямаш?Защо трябва да се чувстваме добре като част от машината?Да си част от масата хубаво ли е? <{POST_SNAPBACK}> da de ,estestveno 4e trqbva da se razviva6 individualno/i ako pro4ete6 po-nazad symzasegnala i tova/ama to ot teq deto te precakvat sorry,ama kato vidi6 nekoe ne6tastno 6ef4e/syvsem proizvolen primer/s mercedes S klasa i dve hiji i hotel na moreto ,i tam nekvi mu se pod4inqvat i te karat da razviva6 4uvstvo za malocennost,onq da ne e razvit individualno pove4e e ot tebe deto s dve vis6i ba4ka6 kato u4itel.Govoreh za pytq na malkite svejarski kolelca da se otli4at po nqkakyv na4in/individualno estestveno/,za da stanat golemi.Ama tova e ni6tojen 6ans v *****/kakto kazah /ma6ina.Zatva si gledaite kefa Link to comment Share on other sites More sharing options...
AuReOluS Posted March 21, 2005 Author Share Posted March 21, 2005 Окссс бе пичове...пак в опозиция - еХ безсмислена... Говорила съм много,но нищо....така... Говорила съм,защото съм искала да говоря...вие сте "приели" това,което казвам като нищо,но сте го приели ,а това за мен е нещо...(няма да ви казвам за усещанията си относно вашите възприятийца...ще си ги запазя за мен)...Истината е,че постигнах нещо за себе си чрез вас макар да има още да "гоня"...и пак ви благодаря...Да,Гримоар...ако го нямаше доброто,нямаше да има и зло..и обратно...Тук си прав,а иначе за антихрист не ставаш...и аз го знам и ти го знаеш Това с доброто и злото си беше съвсем поземному(за да могат някои да разберат все пак,поне малко какво искам да кажа...,че е по свойствено за тях...),а иначе няма добро и зло/няма бяло и черно...но това го оставям на вас...сами да го откриете - за домашна .... ..и не не знам какво значи това...и знаеш ли не ме интересува.... не ми е важно прост..мисля,че сърчицето говори само за себе си...и ако "не можеш" да почувстваш "посланийцето"/зарядчето му...то тогава не мога да ти "помогна... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted March 22, 2005 Share Posted March 22, 2005 1.Тук си прав,а иначе за антихрист не ставаш...и аз го знам и ти го знаеш 2.а иначе няма добро и зло/няма бяло и черно...но това го оставям на вас...сами да го откриете - за домашна <{POST_SNAPBACK}> 1.Ми аз не знам.А аз като не знам ти откъде знаеш? 2.Да,права си - няма само черно и бяло...има и много оттенъци на сивото.Май си свърших домашното.Ти си на ход. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AuReOluS Posted March 23, 2005 Author Share Posted March 23, 2005 "А аз като не знам ти откъде знаеш? "...ми просто си го знам...наречи го усещане,както ти е по удобно...... ...Според мен истинския...не би казал АЗ СЪМ...Много ми е познато,та нали и аз дълги годинки се смятах за такава/такъв... А иначе..."кръстчето" ти се е кривнало,но споксссс ще го оправим... Идеята ми за бялото и черното беше по отношение на това,което каза за себе си по-горе...В теб не може да бъде само черното,както в мен бялото(знаеш какво имам предвид)...може да е мъничка точка,но е "БЯЛА"....В същия този смисъл..факта,че се опитвам да ви заредя с Любов..не премахва вероятността в един момент да ми поникнат "РОГЦА"....но това си е моята борба,твоята каква е??? С Поздрав... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jane_Doe Posted March 23, 2005 Share Posted March 23, 2005 thanks na mackite,smeha be6e golqm <{POST_SNAPBACK}> sorry,ne go priemai li4no,molq te,no ot dosta vreme se opitvam da razbera dali si mom4e ili momi4e a tova za tiq beli i 4erni to4ki /hahahaaha/napravo me razcepi,kakvi to4ki fe,stiga ste se vmania4avali.Kakyvto i cvqt da ti e to4kata,ako si 6tastliv ,kakyv ti e problema.Ne razbiram za6to pak trqbva da ima izli6ni otkloneniq ot temata BE HAPPY Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted March 23, 2005 Share Posted March 23, 2005 Ама аз пак ще питам - аз не знам какво представлявам.Ти откъде знаеш? Аз имам доста усещания.И усещането ми относно твоята борба е абсолютно еднакво с моята борба - само дето не щеш да го признаеш.Ти се издаде,ама карай.И кръстчето не ми се е кривнало - някак си не обичам да ме карат да се хващам за палците,че да си кривя кръстчето А според мен Антихриста би казал много неща.Ти чела ли си Библията за да знаеш какво казва той? И какво пише в Откровение на Йоана,а?Я си спомни веднага.Къде са ти останали часовете по вероучение? А и не ми харесва идеята да ме зареждат по какъвто и да било начин с каквото и да било.Имам си 12 волтов акумулатор и мога да се зареждам сам. По-здрави. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AuReOluS Posted March 23, 2005 Author Share Posted March 23, 2005 ."И усещането ми относно твоята борба е абсолютно еднакво с моята борба..." -АЛИЛУЯЯЯЯЯЯЯ!!!! Връщам ти по-здравите...миличък Гримоар... Именно защото не желаеш...така ше те назаредя,че свят ше ти се завие... Мир Вам! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted March 23, 2005 Share Posted March 23, 2005 Pax Vobiscum Падам си малко под нивото,щом тръгвам да споря за глупости.Интересно как ще ме заредиш? Заповядай - зареди ми една хептаграма Чакам включване на високоволтовата верига Ако не знаеш какво е хептаграма,ето: И линк,ако не зареди картината Хептаграма Ъх,глупави херметици,навсякъде форбид.Я да видим как ще се справиш с чичко Зори Зареждай на воля. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AuReOluS Posted March 23, 2005 Author Share Posted March 23, 2005 "Падам си малко под нивото,щом тръгвам да споря за глупости"- Добре дошъл на земята слънчице Гримоар,време беше да залезеш малко...за да мога да те издигна отново,но ЧИСТ...!!! Ще ти призная нещичко...колкото и да ми идва да те "РАЗКЪСАМ" от време на време....КЕФИШ.....,но защо?! Не казвам... Почакай и ще видиш.... ПС: DOWN WITH THE SICKNESSSSSSSSS........за теб...с ...Ох,писна ми да се повтарям...Ти знаеш! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted March 23, 2005 Share Posted March 23, 2005 Да,знам,но не искам да кажа.А защо от одеве,като цитирам нещо по-сериозно,или дам по-сериозен пример се отклоняваш към личните ми думи? Защо не ме засечеш откъм цитат,примерно? Гледам - поназнайваш латински...А поназнайваш ли,или си взела сентенцията отнякъде? Как си с арамейския bidduke? Edit:И откъде реши,че съм миличък и слънчице? Още повече залязващо? "Не можеш да издигнеш онова,що не е паднало,нито да спасиш праведния,не можеш да паднеж ничком,ако лежиш и не можеш да угаснеш,ако не гориш." Книга на Енох,Глава 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fobos Posted March 23, 2005 Share Posted March 23, 2005 Ami pyrvo da se izvinq za shliokavicata - na rabota sym. Priiska mi se i az da kazha moeto mnenie, dano ne prozvuchi grubo! Zashto vsichki se zapyvat i ne iskat da bydat kolelca? Ne mozhem vsichki da sme nai-otgore, zashto mladite hora naposledyk taka izopachavat borbata za individualnost i tq se prevryshta v nenavist kym vsichko ustanoveno i vsichki normi? neka spazim nqkoi normi - tezi koito sa polezni, ili nai-malkoto da se zamislqme predi da gi otrechem, a ne da gi otrichame samo za da sme razlichni. Kakvo losho ima v tova da si kolelce? Tova za men e adski syshtestveno - da razberesh rolqta si i da otkriesh udovolstvieto v neq. tova che si kolelce ne ti prechi da si originalen - ne ti prechi da si cvetno kolelce. Choveka e socialno zhivotno, koga li shte go razberem? Shte citiram edin poznat (budizma e negova strast) - oshte predi 2000 godini horata sa izchislili grubo diametyra na zemqta i raztoqnieto do lunata, no tova ne e stanalo izvednyzh - imalo e nuzhda ot hora koito imat shiroki poznaniq, hora enciklopedisti koito da prenesat znaniqta prez vekovete za da stignat do verniq chovek koito mozhe da gi sychetae v neshto polezno i ot tova da se poluchi neshto oshte po polozhitelno za sveta! - eto tova sa kolelcata! razbira se, ako edin ili dvama ne iskat da sa kolelca - tova nqma da spre sveta... no ima li nuzhda taka da se osyzhda vsichko. I da se vyrna pak malko nagore - vseki mozhe da nameri balansa vytre v sebe si! i da nameri radostta ot svoeto syshtestvuvane. No po lesnata poziciq e tazi na nedovolniq. I az godini nared bqh nedovolen, samosyzhalenieto i qda vse oshte sa luks koito ot vreme ne vreme si pozvolqvam! no syznavam che ne e tova syshtnosta! Nqma da vlizam v izliqniq otnosno tova kak sym stignal do tozi izvod - ne mi e doshyl na gotovo, samo tova iskam da kazha. I neka nikoi ne priema nishto kato lichnostna obida. Prosto izrazqvam mnenieto si. Dotuk prochetoh dosta inteligentni i razumni mneniq i ot dvete strani i se radvam che ima hora koito mislqt v tazi dyrzhava (malko ostanaha). Syzhalqvam za dylgiq i razbyrkan post - koito mu e merak neka potyrsi smisyla - mislq che shte go nameri. Peace! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.