GeorgiK Posted March 17, 2005 Share Posted March 17, 2005 Бррр не споменавай последните 4 цифри дето си ги написал. Това все пак е анти-утопия...нещата не са такива отдавна (никога не са били съвсем такива разбира се) и слава Богу... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deftur Posted March 17, 2005 Share Posted March 17, 2005 Бррр не споменавай последните 4 цифри дето си ги написал. Това все пак е анти-утопия...нещата не са такива отдавна (никога не са били съвсем такива разбира се) и слава Богу... <{POST_SNAPBACK}> Ми те тук точно това си градят- утопийки! Голямата машина..., общото благо..., прогрес! "Пролетарии от всички страни съединявайте се!" Я стига, тоя филм вече сме го гледали! Нямам нищо против идеализма, но реализма ми е по-скъп. А 1984 я споменавам в личностен план, не политически! Link to comment Share on other sites More sharing options...
iso14496 Posted March 17, 2005 Share Posted March 17, 2005 Интересно ми е да разбера,дали в Пловдив има хора(защото в този сайт е застъпен форумния глас на този град),които търсят своето място в машината,стойностните неща в живота,себе си....ако да..ги призовавам да споделят своя опит.... <{POST_SNAPBACK}> Знаеш ли кое е най-гадното след прозрението че си един прост чарк и можеш да бъдеш заменен с произволен два пъти по-ефтин и два пъти по-калпав? По-гадно от това е прозрението че машината всъщност работи на празен ход, че няма цел и единствения резултат от дейноста й е, че осира и убива цялата планета. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rafaello Posted March 18, 2005 Share Posted March 18, 2005 КОГАТО ЧОВЕК ОСЪЗНАЕ, ЧЕ Е МАЛКО ЗЪБНО КОЛЕЛО, ТОЙ МОЖЕ ДА Е ЩАСТЛИВ, ЗАЩОТО ЩЕ НАМЕРИ МЯСТОТО СИ В ЦЯЛАТА МАШИНА....А КОГАТО ПЪК ОСЪЗНАЕ, ЧЕ БЛАГОДАРЕНИЕ НА ТОВА ЗЪБНОКОЛЕЛЦЕ ЦЯЛАТА МАШИНА РАБОТИ..........СТАВА ХУБАВО :О) А КОГАТО ВСИЧКИ ЗЪБНИ КОЛЕЛЦА МИСЛЯТ ПО ТОЗИ НАЧИН.....ЕХ ЧЕ ХУБАВО СТАВА :О) - цитирам приятел..... А за това ,че всеки го прави индивидуално и различно(донякъде) от другия ми е ясно...по-горе пиша за "споделянето на опит"..... какво толкова сложно има в постинга ми...???ама че работа.... <{POST_SNAPBACK}> Айдееее още един луднал.... тстстстс. То се казваше, че нормалните не оцеляват.... ма стига бе хора! Стегнете се малко! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AuReOluS Posted March 18, 2005 Author Share Posted March 18, 2005 Така..така Ех,че мнения.... Първо...nowise...аз Виждам...аз Чувам...аз СЪМ...на мен преглед не ми е нужен... Crusader...човече - много си печен...и много прав...благодаря..."Диамантения път" е всъщност пътят на Буда... Понеже аз изключително много харесвам будистката философия - тя си е начин на живот или поне може да бъде,и понеже самото съчетание на диамат-чистия..кристален...изпълнен със светлина камък и път,този,който търся...и този,по който вървя...е заредено с толкова позитивни вибрации...реших,че това ще бъде заглавие на темата ми,която писах с цел да накарам хората,макар и форумно да се "отворят",да позволят Слънцето да изгрее в тях...да се усмихват истински...а не "кукли със стъклени очи"(както се изрази един много добър мой приятел) Исках да накарам всеки от вас да се замисли,ама наистина...колко много сила има в нас..тя се простира до там да променим света,ако щете...просто повечето хора дори не подозират какво би донесло едно позитивно обгръщане на Земята с топлина и любов...усещам как...пак малцина ще ме разберат... но ще бъдат точните малцина....на които благодаря.... А за машината...тя винаги е работила и работи...понякога на малки обороти...друг път не...и пак .....Всичко зависи от нас.... Благодаря за "струята"...идва ми да ви залея.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
groover Posted March 18, 2005 Share Posted March 18, 2005 ехо, сектатааа! благодаря за опита, но съм си достатъчно усмихнат и доволен, та някой да ме залива. имам чувството че си се зарибила по някаква интересна лиготия и сега само тя ти е в главата. има и малка верочтност да си права в своето нещо, а аз да не го разбирам. ако е така извинявам се, уважавам те за това. но тъй като тази възможност е супер нищожна ще ти кажа: "Стягай се, копелее!" бай! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AuReOluS Posted March 18, 2005 Author Share Posted March 18, 2005 За всяко нещо си има време..мили ми groover, Ще дойде и твоят момент...и тогава ще разбереш,какво имам предвид,а до тогава...Умната... И пак...много слънчеви усмивки....аз ви ги давам,а който иска да ги приема... Link to comment Share on other sites More sharing options...
groover Posted March 18, 2005 Share Posted March 18, 2005 абе, не бъди така уверена. моментът може да е дошъл и да съм му теглил майната, защото идеята е тъпа Link to comment Share on other sites More sharing options...
AuReOluS Posted March 18, 2005 Author Share Posted March 18, 2005 ТВОЙ ИЗБОР!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AuReOluS Posted March 20, 2005 Author Share Posted March 20, 2005 Това,което има да се случи ще се случи,без значение дали вярваме или не... Забелязвам,че се отварят теми,които "някои хора" отхвърлят като - глупави,сектантски и прочие...Но се радвам,че ги има... те са си едно сложно,но нужно "преминаване"...това за мен е знак,че се движа натам,накъдето трябва,за което им благодаря...Не се учудвайте от този факт(появяването на подобни теми),прекалено актуално е първо и второ намираме се в ЕПОХА,в която енергийните вибрации са доста силни и обхващат все по-голяма част от хора...не е нужно да приемате това,което казвам/мисля/чувствам аз...по-важно за мен е да почувствате вие,кое е по-важно за вас самите.... Аз знам за себе си...и ми се иска вие да знаете също за себе си.... С любов всемирна за всички вас....чувстващи... Link to comment Share on other sites More sharing options...
groover Posted March 20, 2005 Share Posted March 20, 2005 усещам вибрациите, копеле! води ме напред, към вечните ловни полета на команчите. хау! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jane_Doe Posted March 20, 2005 Share Posted March 20, 2005 Hahahahha,ami kak4e mai verno az sym ot malkoto deto te razbirat,no ne presilvai rabotite,vse pak pomisli,4e ne vsi4ko e tolkova slyn4evo.Vqrno e,4e trqbva da bydem pozitivni,ama tiq strui i t.n. deto gi ptikazva6,qvnone im e mqstoto vyv foruma.Vzemi po-dobre da napi6e6 kniga,4e se zalivam ot kato vi 4eta mneniqta P.S.Mislq,4e kak4eto iska6e da vi kaje ne6to i s po-prosti dumi bi zvu4alo taka:BE HAPPY Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted March 20, 2005 Share Posted March 20, 2005 Тошка стига бе...почва да ме гложди едно такова усещане, че искам да съм част от тая боза, а пък ментално знам, че не искам...стига се обажда, че ще взема да се включа и да заминем за Шамбала под ръка или ако не то поне Алабашия ни очаква... Link to comment Share on other sites More sharing options...
groover Posted March 20, 2005 Share Posted March 20, 2005 пич, много добре знаеш, че си женен, а пък ванката те е изпреварил. и недей да говориш такива работки. плашиш ме - знаеш, че ти вярвам като плямпаш нещо, така че ако се шегуваш казвай Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted March 20, 2005 Share Posted March 20, 2005 Аз му викам "стига се лигави, че ще се включа и аз в лигнята", той ми обяснява да нме пипам там, дето не бих пипнал... Link to comment Share on other sites More sharing options...
groover Posted March 20, 2005 Share Posted March 20, 2005 даа, снощи от сърпане на ушите нещо ми е станало еми включвай се. не е като случая с "дарк мен екс", ама бива Link to comment Share on other sites More sharing options...
AuReOluS Posted March 20, 2005 Author Share Posted March 20, 2005 Ние нека стигнем до Шамбала.ШангриЛа,Беловодието или понашему Едем...пък нека ни е "лошо" GeorgiK..с поздрав... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jane_Doe Posted March 20, 2005 Share Posted March 20, 2005 Hm,ne e zle,tezi koito davat svoite mneniq da pro4etat o6te edin dva pyti samata tema,6toto to se prevyrna v ligotiq.Ama pone e zabavno Link to comment Share on other sites More sharing options...
AuReOluS Posted March 20, 2005 Author Share Posted March 20, 2005 GROOVER,миличък от какво те е страх ми е интересно да узная... Не се притеснявай...сподели.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jane_Doe Posted March 20, 2005 Share Posted March 20, 2005 Ami to tuk zna4i stana i izpovedalnq.Syjalqvam za tova ,koeto 6te kaja,ama kak4e stiga si se pravila na psiholojka.To hubavi raboti prikazva6,no stiga si pou4avala postoqnno vsi4ki.Sigurno 6te kaje6 ,4e nikoi ne pou4ava6,no taka izliza.Aide sega 6e ti kajem i ot kakvo se strahuvame ,i kakvi sa ni problemite,a ti kakvo si vyobrazqva6,4e 6te pomogne6 s ne6to li?Vyzmojno e da pomogne6 ako se opita6 da prieme6 i malko po-razli4no mnenie ot tvoeto i ako govori6 taka 4e da byde6 razbrana,ne samo ot opredeleni hora.Kaji vse pak edno mnenie, edno stanovi6te,s koeto da pokaje6 4e si naqsno s teq raboti,koito govori6 i ostavi i drugite da vzemat nqkoe mnenie.Kakvo e tova:Ne razbiram ot kakvo se strahuva6,spodeli,ham tva sa ligotii.Napravo kato gi 4eta mi ide da P.S.Ina4e sym ti fen/i na teb i na groovy Link to comment Share on other sites More sharing options...
AuReOluS Posted March 20, 2005 Author Share Posted March 20, 2005 Миличка Jane___Doe,не искам да поучавам никой...дали мога да помогна не знам,но мога да слушам и разбирам...ако позволя сама на себе си....Благодаря за подкрепата...но фенклуб не ми е нужен... Темата съм я отворила за другите,аз тези неща ги знам донякъде,далеч съм от идеята,че разбирам всичко и всички...но не съм го и твърдяла...аз съм все още ходеща...в движение...търсеща въпросите за да дойдат и отговорите към тях...Не претендирам,че съм психолог,или еди какво си там...но мога да слушам....понякога това само по себе си помага....на другия...Пак повтарям,че единствената цел,която съм си поставила е да се отворите,т.е. да осъзнаете свободата да приемате или неприемате(в зависимост от личното си усещане)чужди мнения..както правя аз..и мисля,че го писах по-горе.... Благодаря на всички за мненията,които дадоха и може би ще продължават да дават...зависи от тях...и от това дали имат да кажат нещо,което смятат за нужно да кажат...пък било то:"Ти си луда бееее..." Без значение....дори това,което не се препокрива с моите си виждания ме тласка напред...и това го писах по-горе....Знам,че можеш да ме разбереш...просто ме чети внимателно....и ще "видиш",че това не са просто лиготии...аз наистина мога да бъда загрижена,когато поискам...Няма нужда,предполагам,да доуточнявам,че обичам всичко и всички...лудо или не..за мен е без значение,важното е,че се чувствам добре... За това го желая и на вас...защото е прекрасно... Забележи...ЖЕЛАЯ....не..НАТЯКВАМ/ПОУЧАВАМ..и т.н. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jane_Doe Posted March 20, 2005 Share Posted March 20, 2005 Vij razbiram 4e si mnogo liubveobilna,no tova mil4ka,mili i t.n. vyv vsqko mnenie e izli6no:).Thangz,4e se opitva6 da otvori6 o4ite na nas zabludenite horica horata prosto imat nujda da vqrvat ,4e ima 6tastie i to 6te gi spoleti,a tova ,koeto ti iska6 e moje bi edin nov pogled na ne6tata,da gledmame pod drug ,po-dobyr ygyl na sveta,koeto e super,no spodeli i ti ne6to.Spodeli i ti kakvo to4no si prejivqla kakvo to4no te e nakaralo da misli6 i gleda6 po tozi na4in.Taka mislq 4e 6te byde6 po-lesno razbrana.A i ne samo ti moje6 da izslu6va6,kakto vijda6 uvajavam vsi4kite ti mneniq i mi e mnogo interesno kakva to4no e tvoqta cel.Za da spodelqt drugite na teb,pyrvo ti bi trqbvalo da spodeli6.Neka izpovqdvaneto zapo4ne....SEGA YOU ARE AUREOLUS Link to comment Share on other sites More sharing options...
AuReOluS Posted March 20, 2005 Author Share Posted March 20, 2005 Добре,ако това ще накара всички ви да се чувствате по-добре,по-свободни,по-свойски тук...макар да има риск да се до-затвърдя като ХаХо...ама нищо,на мен не ми пречи.. Аз съм човек,който е изпадал в много крайности,с които междудругото все още се боря...приемала съм нещата твърде насериозно,твърде надълбоко...изпадала съм в безумни депресии,които в един момент достигат една свръх истерична точка...само защото не съм успявала да се спра в себе си и да помисля/разбера нещата...В интерес на истината съвсем наскоро преди най-много половин година започнах да осъзнавам правото и свободата на собствения си избор...до този момент всички неща,които съм вършила съм ги правила или прекалено прибързано,неосъзнато,с погрешен възглед...или от страх...нещото,което се опитвам да събудя у себе си е интуицията,която знам,че имам и знам че е силна...искам да бъда по-смела в ходенето си по пътя,който съм избрала - Позитивизъм!!!Красота!!!Любов!!!Прекалено много пъти до сега си позволявах сама на себе си да бъда нещастна,отчаяна...без път...в покой...та..чак заобичах в един момент да страдам...докато не се появиха хора,които бе достатъчно да ми се усмихнат за да ми стане толкова топло,толкова мило...и да осъзная,че имам силата да се справя с нещата в себе си и извън себе си...че страдам,само защото искам да страдам...защото такъв е бил избора ми...Затова съм тук,за да се дообогатя..или ако имам щастливата възможност да помогна...както мога,доколкото ми е позволено... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jane_Doe Posted March 20, 2005 Share Posted March 20, 2005 Hhaah,izvinqvai no tova 4estno ne go o4akvah.O4akvah nqkakva dylboka semeina drama ili li4na ili ne6to takova.Ami bravo na tezi hora 4e sa ti pokazali 4e izbora e tvoi.I az predi dve godina bqh izpadnala v depresiq,no moga da izpi6a tolkova mnogo za tova ,4e ne mi se govori.I znae6 li koe be6e nai-otvratitelnoto-4e trqbva6e sama da razbera 4e az izbiram,4e gi nqma6e horata/za koito aureolus govori6 ti/koito da mi otvorqt o4ite.Az mojeh,imah izbor da prodylja da sym v depresiq/kato po-dobre da ne obqsnqvam v kakvo se systoe6e taza "depresiq"/,i nai-mi e gadno,4e bqh SAMA.Nito zybnite kolelca,nito ovcete ot stadoto,nikoi ne moje6e da pomogne,pyk i ne pomnq nqkoi da iska6e.Prosto ot men zavise6e dali iskah da se borq.I sega mai te razbrah.Ti si imala unikalniq 6ans da sre6tne6 onezi hora/ot koito kaza 4e se vyzhi6tava6 ako ne se lyja/E,mnogo malko hora imat sy6tiq 6ans,no az i bez nego se spravih.Imam sili da se borq i tova me izpylva s radost i s 4uvstvoto za koeto be6e spomenala.No vse pove4e se ubejdavam 4e e mnogo trufno nqkoi da te razbere aureolus kato govori6 po tozi na4in.Iskam da znae6 4e te razbiram,no ne mislq kato teb,ne moga da vijdam tolkova mnogo polojitelnoto i ne iskam.Spored men ne e tozi na4inyt ,po koito 6te nakara6 nqkoi da ti povqrva/za syjalenie/.Prosto 4ovek kakto ti i az kazahme trqbva sam da re6i kakyv da byde,v kakvo da vqrva. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AuReOluS Posted March 20, 2005 Author Share Posted March 20, 2005 Добре...ще се конкретизирам мъничко...преди 6 години бях OUT в прекия и преносен смисъл на думичката...занимавах се със спиритизъм(и разни други ...)един Бог знае защо го правех...бях аз..но "черното" на Аз-а...-не обичам така да рамкирам нещата,но явно е нужно за да бъда разбрана...Първо се появи един много мил дядо,от който си купувах вестници от време на време...той ми подари с най-добри чувства Новият Завет...тогава се събуди първата усмивка в мен от много време до този момент не се усмихвах "истински"...След него се появи едно момче...той беше медиум и неведнъж съм го пробвала,защото съм си едно твърдоглаво дето трябва да се до-увери няколко пъти поне... И на двамата много има благодаря и винаги,когато се сетя за тях се усмихвам сякаш на себе си,но знам че и ТЕ го усещат... Тогава някак от самосебе си...странно е ,но започнах да медитирам,да се интересувам от будизъм,забравих за окултизма за доста време,но "не ми било писано" да е за по-дълго,защото ей на..пак се сблъсках с него...и аз не знам как...но не е и важно..то просто е факт - една неслучайна-случайност...и така..от "тъмното"..поникна "светлото" у мен...и направих избор да го задържа у себе си и да го "предавам" на другите,без да ги задушавам...Аз в началото помолих всички,които имат някакъв опит,осъзнат да споделят,а знам че всички имат..просто всеки върви по строго индивидуален,свой си път...не го правя само за себе си..и ето реших да доуточня..на четящите и участващите в темата...изводите оставям на ВАС.... С поздрав... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.