Jump to content
BulForum.com

Помощ за избор на видео карта!

Recommended Posts

Харесах си 4 видеокарти с по 256MB DDR и исках да науча мнението на по-компетентни от мен, та затова пускам темата.

Е коя е най-добрата според вас?

1) ASUS A9250GE/TD - ATI RADEON 9250, 256MB DDR, 128bit, AGP 8x, DVI-I, TV OUT

2)CANYON AGP 8x ATI Radeon 9550 256MB/128bit DDR, DVI,Video-OUT

3)RADEON 9600 256MB/ 128BIT DDR/ TVO/ DVI-I/ Fanless DX9.0/ AGP8x

4)AXLE GF FX 5700LE-8X, 256MB DDR, 128bit, TV OUT, DVI

*първите 2 карти са около $80, а другите две окло $100

И още едно въпросче: това fanless на 9600 какво означава? Дали е направена да работи без вентилатор или просто се продава без него и трябва да се купи отделно?

Препоръчвам ти

няма да ти казвам защо че ще се проточи 1 форум тъ накрая ще се откажеш :bgrin: .Има много такива теми може да потърсиш

Ми по-добре е от същата със 128 нали?

Просто по-хубавите карти, пък дори и със 128 MB са доста по-скъпички

Ако имаш нещо впредвид дай да видим по-добро за около $100

EDIT: @TNT hahahah ОК

Ми по-добре е от същата със 128 нали?

Просто по-хубавите карти, пък дори и със 128 MB са доста по-скъпички

Ако имаш нещо впредвид дай да видим по-добро за около $100

EDIT: @TNT hahahah ОК

Помагам с каквото мога :) .Но ще ти дам още един съвет ;).Бръкни се още малко и си вземи някой по-голям звяр тези вече им минава модата

Харесах си 4 видеокарти с по 256MB DDR и исках да науча мнението на по-компетентни от мен, та затова пускам темата.

Е коя е най-добрата според вас?

1) ASUS A9250GE/TD - ATI RADEON 9250, 256MB DDR, 128bit, AGP 8x, DVI-I, TV OUT

2)CANYON AGP 8x ATI Radeon 9550 256MB/128bit DDR, DVI,Video-OUT

3)RADEON 9600 256MB/ 128BIT DDR/ TVO/ DVI-I/ Fanless DX9.0/ AGP8x

*първите 2 карти са около $80, а другите две окло $100

И още едно въпросче: това fanless на 9600 какво означава? Дали е направена да работи без вентилатор или просто се продава без него и трябва да се купи отделно?

Нито една !

Вземи си Асус ГЕ/ТД Радеон 9550 128/128 -другото е пари на вятъра ! Тва 256МБ за този клас карти си е голямо набутване,,,,,плащаш нещо полу4аваш нищо !

ААА ,сори после видях 4е си си ги "харесал" ,ами щом ти "харесват" ,зна4и си земи от тях ...не е лошо да погледнеш и асуса 9550 ,пък може и той да ти хареса , и той изглежда добре !

Но да ти кажа 4естно аз видеокартите не гледам дали ми харесват а каква работа вършат ,колко време ще могат да я вършат ...и колко ще ми струва това удоволствие ...а ти щом гледаш да ги харесаш може и да не ти допадне моето мнение !

А и исках да питам Серьогата Станишев , кое и е хубавото на Аксела ,цената ли , 4е го препоръ4ваш ?

аз си сложих преди седмица ATI 9550 ! Преди бях с MX440 и направо съм възхитен :excl: :P :D погледни атито, според мен от по-евтините карти , тази заслужава внимание :excl:

Според мен 3)RADEON 9600 256MB/ 128BIT DDR/ TVO/ DVI-I/ Fanless DX9.0/ AGP8x е най-доброто решение. Има добра възможност за клок след като се добави вентилатор. Пък ако не се занимаваш с клок е по-добра спрямо R9550 а nVIDIA-та просто не си заслужава пред всички останали още повече платката на AXLE ! Между 9600 и 9550 разликата е в честотите на ядро/памет ако си клокър и нямаш много пари вземи по-добре 9550 но ако искаш да ти е тихо да нямаш 68376665856 вентилатора в кутията ти препоръчвам 9600.

@TNT поразгледай в нет-а тестове на ГеФорса и Радеоните и ще видиш не малката разлика в производителноста ... бтв и никъде няма да намериш в тестове платката на AXLE поради простата причина че никъде освен по-бедните държави не се продават и качеството е за сметка на цената.

От тези никоя , правилният избор ти го каза вече @Foxy . Иначе ,ако 9550 е читава точно на тази (пусни 1 гугъл ) фирма , взимаш нея , клокваш и си готов .

За мен 9600 чисто си е голяма набутка , особено с 256 мб ..

a we si4kite tiq karti sa BOZI we ei tva e kartata http://www.warez.ru/invision/index.php?showtopic=28726 damo 20lv. i si spestqva6 drugite i se snabdqva6 s zver4e :D tva be6e bazik da se vana po temata ... mi az da ti kaja si darja na markovoto , taka 4e ....... NOMER 1) ili NO:3) ..... da ti kaja i 1 i 3 sa mnogo dobri ..... edno , 4e nomer 1 e ASUS , a az sam mnogo dovolen ot vsi4ki komponenti , koito sam imal na tazi firma i se pak si e markovo i ne moje da se srvnqva s AXLE , no pak na nomer 3 Radeonkata na neq pak qdroto i e malko po-barzi4ko ot na no:1 taka 4e i dvete sa MNOGO DOBRI :D

GeCube 9550 Infinite 128DDR/128bit 450/350  120$+DDS - rulira  :punk

Пълни глупости ! за 10-15%(даже много по -малко реално , но както и да е ) пове4е производителност да даваш 50-60% пове4е пари ....това сравнено с Асус 9550ГЕ

Освен това за тези пари 120+ДДС ..още няколко долара кат добавиш може да се вземе 6600 АГП ( а ПЦИ-Е още по тънко), така 4е не съм съгласен такава оферта !

Виж на @Backbone ве4е е друго нещо !

За мен 9600 чисто си е голяма набутка , особено с 256 мб ..

Набутка е , набутка е !

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...