Eclipse Posted September 6, 2005 Share Posted September 6, 2005 Хора, има ли някой да ходи на "Инди"/"Младост"(басейна до спортния диспансер)? Ако да-кажете кога ще отваря, че не ми се разкарва до там. В краен случай естествено ще отида, но ви призовавам да ме изпреварите и да ми кажете . Аз ходех там един месец без спиране почти, ама излезнаха в почивка. Преди да го затворят преждевременно дойдоха едни каки и до колкото разбрах от техниките, които тренираха(интригуващи бяха да добавя ) бяха спасители, та ако се върнат(доста малко-вероятно) ще има какво да ме разсейва (виждате ли при кой отиват хората да се учат ). Междо другото `Kiara, графиците на треньорите са променени, ако искаш като ги проверя, ще ти кажа да ги оправиш(до тогава са неточни ). Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasil088 Posted September 17, 2005 Share Posted September 17, 2005 Aз ходя на Хисар на закрит басейн с олимпийски размери и минерална вода и е много тънка поста 2 лв. вход.Ако някой има желание за там да свирка да направим комбина Link to comment Share on other sites More sharing options...
Бегемот Posted February 15, 2006 Share Posted February 15, 2006 Тва е басейна на Хисара Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted February 15, 2006 Share Posted February 15, 2006 Еле супер е басейна.Ако има навити да се хващаме и да отиваме Link to comment Share on other sites More sharing options...
stapos Posted February 20, 2006 Share Posted February 20, 2006 басейна е супер ама на външен вид. Най-голямото неудобство е МАЛЪК РАЗМЕР. Ако се изплюя вътре и ще прелее. Това е добре , но за 10-тина дечица от първи до 4-ти клас да си цопат и да се учат да плуват. Еееее преди години няма да забравя. Плуването беше задължителен предмет. В СИМОНА в Изгрев имахме басейн. От първи до 6-ти клас беше много зарибително. Не знам кво стана с тоя басейн сега. Дано децата пак да ги учат да плуват. Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted February 20, 2006 Share Posted February 20, 2006 Ооо,божееее,и аз ходех в 5 клас на плуване в Симона,но за съжаление след това спряха тези часове.Сега май си пустее тоя басейн,което е жалко,да имаш в училището готов басейн,а да не го ползваш си е живо малоумие Link to comment Share on other sites More sharing options...
Romanista Posted September 4, 2006 Share Posted September 4, 2006 Някой може ли да даде по актуална информация каде може да се ходи да се плува и колко струва това удоволствие Link to comment Share on other sites More sharing options...
nokep Posted May 25, 2007 Share Posted May 25, 2007 Кажете адреса на тоя басейн в Хисар и някакви телефони на басейна на Младост и на Матевски? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeCh Posted June 3, 2007 Share Posted June 3, 2007 Да посъбудя малко темата с един въпрос: Дъщеря ми току-що завърши 2-ри клас, а още не може да плува. Искаме да я запишем някъде през лятото на плуване, като ми се иска да е при някой свестен треньор, който наистина да я научи. Дайте съвет къде да я запиша? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted June 3, 2007 Share Posted June 3, 2007 Аз едно време със сестрата се научихме да плуваме на стадион Ботев.Дори сестра ми имаше панически страх от вода но е научиха.Сега очевидно там не работят така че този вариант отпада.Единствения вариант е да идеш на басейна на Младост.Там треньорите са добри аз лично след Ботев бях там и съм доволен.В първият пост гледам има подробна информация за треньорите там харесваш си един и е записваш Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeCh Posted June 3, 2007 Share Posted June 3, 2007 Аз едно време със сестрата се научихме да плуваме на стадион Ботев.Дори сестра ми имаше панически страх от вода но е научиха.Сега очевидно там не работят така че този вариант отпада.Единствения вариант е да идеш на басейна на Младост.Там треньорите са добри аз лично след Ботев бях там и съм доволен.В първият пост гледам има подробна информация за треньорите там харесваш си един и е записваш 10х Изчетох темата и мисля да проверя на Младост и в Матевси. Понеже писаното в темата е от преди горе-долу 2 години, ако някой има по-нова информация - нека я сподели с нас . Link to comment Share on other sites More sharing options...
nakatak_zick Posted June 11, 2007 Share Posted June 11, 2007 10х Изчетох темата и мисля да проверя на Младост и в Матевси. Понеже писаното в темата е от преди горе-долу 2 години, ако някой има по-нова информация - нека я сподели с нас . ами графиците са малко променени Ако се сетя ще ги снимам или запиша и ще ги постна в темата Link to comment Share on other sites More sharing options...
juji Posted July 2, 2007 Share Posted July 2, 2007 и аз да попитам, че инфото наистина е старичко... Поне някакви телефони някой има ли? Мерси предварително Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted January 31, 2009 Share Posted January 31, 2009 А сега вече в 2009 година дали някой има по-актуална информация къде може да се плува в Пловдив? Има ли нови басейни и какви са актуалните цени и работно време? Link to comment Share on other sites More sharing options...
six Posted April 10, 2009 Share Posted April 10, 2009 Да и аз се интересувам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ligero Posted November 14, 2009 Share Posted November 14, 2009 Зравейте, Намерих един сайт които може да ви е полезен за техники на плуването и басейни. http://pluvai.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ferante Posted December 3, 2009 Share Posted December 3, 2009 А имали изобщо някъде басейн с нормален размер с парна баня, тъй като търсих, но не можах да намеря такова нещо в Пловдив. Ако някой попадне на такова предложение ще се радвам да го сподели Link to comment Share on other sites More sharing options...
drakonaa Posted January 9, 2010 Share Posted January 9, 2010 А имали изобщо някъде басейн с нормален размер с парна баня, тъй като търсих, но не можах да намеря такова нещо в Пловдив.Ако някой попадне на такова предложение ще се радвам да го сподели Под нормален басейн е знам какво разбираш нормален басейн е 25 метра- закрит 50 метра- закрит, открит В Пловдив , басейн където МОЖЕ да се научите да плувате е басейна на Младост, дори за справка и отбора ни от Пловдив е най-добрият и без конкуренция в цяла България ... трениори има доста , за препоръки Стефан Георгиев. Поздрави. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ferante Posted March 22, 2010 Share Posted March 22, 2010 А този басейн на Младост има ли парна (римска) баня? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evil_Hacker Posted June 29, 2011 Share Posted June 29, 2011 Някой може ли да каже какво е актуалното положение на Младост? Какви са цените, може ли да се ходи без треньор и т.н? Че се чудя къде да плувам и до сега се мъчех на Акваленд-а след 17.30 (че е 4лв.) ама 2 дена подред вали и не става на открито вече.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
EEK! Posted June 29, 2011 Share Posted June 29, 2011 Е всеки ден ли трябва да плуваш? Скоро пак ще се стопли, а за плуване Нептуна е по-подходящ, големия басейн е дълъг, а входа е 3лв след 18ч, и поне работи до късно (тръгвал съм си в 21), а в Тракия ни изселиха още в 19ч Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.