Jump to content
BulForum.com

MX 440 128MB /128bit

Recommended Posts

Vyprosyt mi e moje li po nqkakyv na4in da installiram Directx 9.0c na tova VGA (GeForce MX440 128MB /128bit) ?

Dava mi 4e e installiran, no kato pusna nqkva igra i mi kazva 4e lipsva!

Drugiq mi vypros e moga li da clockn-a tova VGA i ako da kak, i sled tova shte moga li da install-na DirectX 9c?

Posledno :)

Predlogete mi edna hubava karta za okolo 200$ koqto "3D graphics card with hardware transform and lighting"

Prosto iskam da poigraq malko World Of Warcraft!

Blagodarq predvaritelno :)

след като си преинсталирах луиндос-а и аз имам такав проблем неще да го инсталира и вика че го има инсталирано :confused обаче до сега сам нямал проблеми с игрите

Vyprosyt mi e moje li po nqkakyv na4in da installiram Directx 9.0c na tova VGA (GeForce MX440 128MB /128bit) ?

Dava mi 4e e installiran, no kato pusna nqkva igra i mi kazva 4e lipsva!

Drugiq mi vypros e moga li da clockn-a tova VGA i ako da kak, i sled tova shte moga li da install-na DirectX 9c?

Posledno :)

Predlogete mi edna hubava karta za okolo 200$ ...

проблема ти е че версията на вин ти е от кривите - има такива които не дават възможност за ъпдейт на DirectX - имат 9.0b и не позволяват ъпдейтване до 9.0c

това видео последно се търгуваше за 230-40$ и при тест дава 2-3% по-малко производителност от GF 6800, 128MB Asus V9999/TD AGP8x TV Out DVI която струва 291$

проблема ти е че версията на вин ти е от кривите - има такива които не дават възможност за ъпдейт на DirectX - имат 9.0b и не позволяват ъпдейтване до 9.0c

това видео последно се търгуваше за 230-40$ и при тест дава 2-3% по-малко производителност от GF 6800, 128MB Asus V9999/TD AGP8x TV Out DVI която струва 291$

:) - това с апълни глупости и съвета ти е напълно неуместен , първо 4овека пита за карта около 200$ а тази е по-скоро около 250$ ..а и сравнението ти е напълно неуместно с този асус( за мен това са празни приказки ) !

А сег апо темата :

Има карти като тази или тази

са по изгодни покупки си мисля !

...тази

са по изгодни покупки си мисля !

откъде мога да си я купа тази? че 100$ само за име някак си не ми са дават

ЕДИТ: а намерих я VC CANYON AGP 8x Nvidia GeForce 6600 128MB/128bit DDR, 300MHz(core), DVI - 134.00 $ само дето още не ми е ясно как да взема от вносител. пък при такава цена определено ша прежала DDRIII. странно е само това че тази карта липсва на сайта на фирмата производител

ЕДИТ2: ето и тема за 6600gt VS 6800, VGA ?

@JeRou

1. Направи си една чиста инсталация на ВинБоза и си качи нови драивери на видеото от ТУК и Директ Х 9.0с от ТУК

2. Програма за оувърклок е ТАЗИ ако не става с нея ти трябва по-нова версия защото няма поддръжка на тази версия на драиверите ти. А ДиректХ-а го качи преди клока!

3. Transformin & Lightning хардуерно се поддържа от всички видеокарт от продуктовата линия GeForce. Проблема най-вероятно ти е в драйверите !

Da, no prosto ne moga da ka4a D9c ( Davam install na samoto Installation Setup i vednaga dava 4e e install-noto bez da 4akam - po prinzip ne e taka i posle vijdam 4e ne e installirano!)

Togava overclock-a koga da go napravq? Izobshto da go pravq li bez da imam DirectX 9.0 x ?

Ina4e mnogo blagodarq za info-to!

Ei tva se kazva pomosht!!! :)

OverClock-a можеш да го направиш по всяко време с или без DirectX 9.0c.

Така има 1 подробност като свалиш този DirectX 9.0c ти го разархивираш и после става на 1 фаил и той ти се разархивира в 1-та Temp директория (най-вероятно тази на user-a ти в ВинБоза (не помня точно) ) и там вече имаш инсталационен фаил на DirectX-а и вече си я качваш както трябва. Ако си с такава версия на DirectX-а значи по описания от мен начин ще се оправи.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...