JeRou Posted March 15, 2005 Share Posted March 15, 2005 Vyprosyt mi e moje li po nqkakyv na4in da installiram Directx 9.0c na tova VGA (GeForce MX440 128MB /128bit) ? Dava mi 4e e installiran, no kato pusna nqkva igra i mi kazva 4e lipsva! Drugiq mi vypros e moga li da clockn-a tova VGA i ako da kak, i sled tova shte moga li da install-na DirectX 9c? Posledno Predlogete mi edna hubava karta za okolo 200$ koqto "3D graphics card with hardware transform and lighting" Prosto iskam da poigraq malko World Of Warcraft! Blagodarq predvaritelno Link to comment Share on other sites More sharing options...
predatora Posted March 15, 2005 Share Posted March 15, 2005 след като си преинсталирах луиндос-а и аз имам такав проблем неще да го инсталира и вика че го има инсталирано обаче до сега сам нямал проблеми с игрите Link to comment Share on other sites More sharing options...
Heller12a Posted March 15, 2005 Share Posted March 15, 2005 Vyprosyt mi e moje li po nqkakyv na4in da installiram Directx 9.0c na tova VGA (GeForce MX440 128MB /128bit) ?Dava mi 4e e installiran, no kato pusna nqkva igra i mi kazva 4e lipsva! Drugiq mi vypros e moga li da clockn-a tova VGA i ako da kak, i sled tova shte moga li da install-na DirectX 9c? Posledno Predlogete mi edna hubava karta za okolo 200$ ... проблема ти е че версията на вин ти е от кривите - има такива които не дават възможност за ъпдейт на DirectX - имат 9.0b и не позволяват ъпдейтване до 9.0c това видео последно се търгуваше за 230-40$ и при тест дава 2-3% по-малко производителност от GF 6800, 128MB Asus V9999/TD AGP8x TV Out DVI която струва 291$ Link to comment Share on other sites More sharing options...
JeRou Posted March 15, 2005 Author Share Posted March 15, 2005 Mnogo blagodarq! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Foxy Posted March 15, 2005 Share Posted March 15, 2005 проблема ти е че версията на вин ти е от кривите - има такива които не дават възможност за ъпдейт на DirectX - имат 9.0b и не позволяват ъпдейтване до 9.0c това видео последно се търгуваше за 230-40$ и при тест дава 2-3% по-малко производителност от GF 6800, 128MB Asus V9999/TD AGP8x TV Out DVI която струва 291$ <{POST_SNAPBACK}> - това с апълни глупости и съвета ти е напълно неуместен , първо 4овека пита за карта около 200$ а тази е по-скоро около 250$ ..а и сравнението ти е напълно неуместно с този асус( за мен това са празни приказки ) ! А сег апо темата : Има карти като тази или тази са по изгодни покупки си мисля ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Heller12a Posted March 16, 2005 Share Posted March 16, 2005 ...тази са по изгодни покупки си мисля ! <{POST_SNAPBACK}> откъде мога да си я купа тази? че 100$ само за име някак си не ми са дават ЕДИТ: а намерих я VC CANYON AGP 8x Nvidia GeForce 6600 128MB/128bit DDR, 300MHz(core), DVI - 134.00 $ само дето още не ми е ясно как да взема от вносител. пък при такава цена определено ша прежала DDRIII. странно е само това че тази карта липсва на сайта на фирмата производител ЕДИТ2: ето и тема за 6600gt VS 6800, VGA ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_Gudo Posted March 16, 2005 Share Posted March 16, 2005 @JeRou 1. Направи си една чиста инсталация на ВинБоза и си качи нови драивери на видеото от ТУК и Директ Х 9.0с от ТУК 2. Програма за оувърклок е ТАЗИ ако не става с нея ти трябва по-нова версия защото няма поддръжка на тази версия на драиверите ти. А ДиректХ-а го качи преди клока! 3. Transformin & Lightning хардуерно се поддържа от всички видеокарт от продуктовата линия GeForce. Проблема най-вероятно ти е в драйверите ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
JeRou Posted March 16, 2005 Author Share Posted March 16, 2005 Da, no prosto ne moga da ka4a D9c ( Davam install na samoto Installation Setup i vednaga dava 4e e install-noto bez da 4akam - po prinzip ne e taka i posle vijdam 4e ne e installirano!) Togava overclock-a koga da go napravq? Izobshto da go pravq li bez da imam DirectX 9.0 x ? Ina4e mnogo blagodarq za info-to! Ei tva se kazva pomosht!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_Gudo Posted March 16, 2005 Share Posted March 16, 2005 OverClock-a можеш да го направиш по всяко време с или без DirectX 9.0c. Така има 1 подробност като свалиш този DirectX 9.0c ти го разархивираш и после става на 1 фаил и той ти се разархивира в 1-та Temp директория (най-вероятно тази на user-a ти в ВинБоза (не помня точно) ) и там вече имаш инсталационен фаил на DirectX-а и вече си я качваш както трябва. Ако си с такава версия на DirectX-а значи по описания от мен начин ще се оправи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.