Pizza Posted March 14, 2005 Share Posted March 14, 2005 Значи кецовете са etnies lo-cut 3 сиво и синьо,майка ми ги донесе от Германия обаче се оказа че са ми големи и изобщо не съм ги носила.39 номер ако някой е навит се пак да пише.Ето и линк http://www.etniesgirl.com/footwear/girls/lo-cut-3/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
snatch Posted March 14, 2005 Share Posted March 14, 2005 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pizza Posted March 15, 2005 Author Share Posted March 15, 2005 drun drun Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ghetto_Freak Posted March 15, 2005 Share Posted March 15, 2005 Време ти е да прочетеш правилата темата ти не е за този раздел. <{POST_SNAPBACK}> ами според мене са точно за тука поне така който се интаресува от скейтинг и хек или нещо от тоя род ще ги забележи и може да ги КУПИ по изгодно от колкото да ги купи от магазина Link to comment Share on other sites More sharing options...
snatch Posted March 15, 2005 Share Posted March 15, 2005 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
gerry^^ Posted March 15, 2005 Share Posted March 15, 2005 !А и повече хора четат купувам/продавам, от колкото този раздел. <{POST_SNAPBACK}> Да,ама повече хора биха се заинтересували тук а не в продавам/купувам Иначе....кецовете са много яки пък и си търся ама нося 39-40 и сигурно ще са ми малки Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cristiano Ronaldo Posted March 15, 2005 Share Posted March 15, 2005 Значи кецовете са etnies lo-cut 3 сиво и синьо,майка ми ги донесе от Германия обаче се оказа че са ми големи и изобщо не съм ги носила.39 номер ако някой е навит се пак да пише.Ето и линк http://www.etniesgirl.com/footwear/girls/lo-cut-3/ <{POST_SNAPBACK}> За ква цена говорим. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hEka Posted March 15, 2005 Share Posted March 15, 2005 Да,ама повече хора биха се заинтересували тук а не в продавам/купувам Иначе....кецовете са много яки пък и си търся ама нося 39-40 и сигурно ще са ми малки <{POST_SNAPBACK}> Има правила и трябва да се спазват!!! , така че преместете темата Link to comment Share on other sites More sharing options...
gerry^^ Posted March 15, 2005 Share Posted March 15, 2005 така че преместете темата <{POST_SNAPBACK}> Хахаххахах-на кой говориш !?!?! Ако искаш да преместят темата мисля че трябва да пишеш ЛС на някой модер а не да казваш на....не знам кой имаш предвид да премести темата Link to comment Share on other sites More sharing options...
hEka Posted March 15, 2005 Share Posted March 15, 2005 Хахаххахах-на кой говориш !?!?!Ако искаш да преместят темата мисля че трябва да пишеш ЛС на някой модер а не да казваш на....не знам кой имаш предвид да премести темата <{POST_SNAPBACK}> ти си последната, която може да ми дава съвети, а този който отговаря за този раздел е @furiozo и това е негова работа, така че ако обичаш замълчи ЕДИТ: в момента ти го правиш пък и да не говорим, че темата за хека я обърнахте на чат... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gerry^^ Posted March 15, 2005 Share Posted March 15, 2005 ти си последната, която може да ми дава съвети, а този който отговаря за този раздел е @furiozo и това е негова работа, така че ако обичаш замълчи <{POST_SNAPBACK}> Не мисля че трябва да ми говориш така и изобщо да се ядосваш,просто като искаш да преместят коя да е тема пиши на някой модер или админ..или просто пиши на furiozo,що тряя да спамиш... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hEka Posted March 15, 2005 Share Posted March 15, 2005 ти си последната, която може да ми дава съвети, а този който отговаря за този раздел е @furiozo и това е негова работа, така че ако обичаш замълчи <{POST_SNAPBACK}> някой да го изтрие тоя пост ... без да искам Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cristiano Ronaldo Posted March 15, 2005 Share Posted March 15, 2005 някой да го изтрие тоя пост ... без да искам <{POST_SNAPBACK}> Не се коркай толкова и да го изтрият знаем кво написа Link to comment Share on other sites More sharing options...
furiozo Posted March 16, 2005 Share Posted March 16, 2005 някои хора тук много взеха да спичат, пичове осъзнайте се и не се впрягайте толква. теми с "двойнствена принадлежност", като тази, щом автора е предпочел да я пусне в определен форум за мен няма проблем тя да си стои там. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boro Posted March 16, 2005 Share Posted March 16, 2005 ахахах чупих се от смях пс: колко пари каза, че са кецовете Link to comment Share on other sites More sharing options...
sk8er Posted March 16, 2005 Share Posted March 16, 2005 някой да го изтрие тоя пост ... без да искам <{POST_SNAPBACK}> Кво ли пишеше на тоя пост???????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boro Posted March 16, 2005 Share Posted March 16, 2005 Кво ли пишеше на тоя пост???????? <{POST_SNAPBACK}> тайна... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petio^ Posted March 16, 2005 Share Posted March 16, 2005 тайна... <{POST_SNAPBACK}> Не е тайна аз го видях Та цена на кецовете така и не видях...И аз ще прасна някоя друга снимка на едни кецове,които продавам...ама после Link to comment Share on other sites More sharing options...
snatch Posted March 16, 2005 Share Posted March 16, 2005 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petio^ Posted March 16, 2005 Share Posted March 16, 2005 Щом и ти продаваш същото нещо следва да направиш нова тема.За препотъчване е тя да е в купивам/продавам.Последно ще кажа само, че ако и тази тема беше в този раздел повече хора щяха да я видят!Пример е 1 друга тема, в която един продава дрехи марки globe и invert и темата има 2 страници, въпреки, че това са "скейтарски" марки.Pizza сама може да си реши къде е трябвало да пусне тази тема. <{POST_SNAPBACK}> Знам какво трябва да направя и никъде не виждам да съм написал,че ще кача снимките тук Просто поясних,че ще кача снимки с кецове,които продавам ако не виждаш,но все пак мерси човеко за направлението Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pizza Posted May 6, 2005 Author Share Posted May 6, 2005 Опа кецовете ви ги давам за 80 кинта макар че струваха мн повече ама кво да праа не ми трябват просто и със стелки и памуци не мога да ги носа Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.