Myxa-TePoPuCT Posted August 12, 2005 Share Posted August 12, 2005 Къде е пътеката?! <{POST_SNAPBACK}> ми там до хижата, ако дойдеш на здравец ще ти я покажа, ама така не мога да обясня... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mstar Posted August 12, 2005 Share Posted August 12, 2005 ми там до хижата, ако дойдеш на здравец ще ти я покажа, ама така не мога да обясня... <{POST_SNAPBACK}> Много мило от твоя страна! Днес замалко да се пребия до гребната база - занесох на чакъл - доста комична ситуация... Link to comment Share on other sites More sharing options...
The^Undertaker Posted August 12, 2005 Share Posted August 12, 2005 що бараш спирачките а Link to comment Share on other sites More sharing options...
mstar Posted August 13, 2005 Share Posted August 13, 2005 що бараш спирачките а <{POST_SNAPBACK}> хаха пробвах с контра, ама не става Всъшност реших да направя рязък завой, като подложа крак на чакъл... много умно от моя страна.. няма повече! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalchev Posted August 13, 2005 Share Posted August 13, 2005 аз съм навит да пуснем здравец, ама става дума за пътеката нали? и ако може да е в неделя <{POST_SNAPBACK}> ами съботата вече отминатакаче дайте за утре да се разберем. с какво ще се ходи до там, на собствен ход или с автобуса? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myxa-TePoPuCT Posted August 13, 2005 Share Posted August 13, 2005 ами съботата вече отминатакаче дайте за утре да се разберем.с какво ще се ходи до там, на собствен ход или с автобуса? <{POST_SNAPBACK}> еми рейса тръгва от автогата родопи в 14:30 затова който ще ходи утре, 14:10 да е там, че и билети тря да се земат, пък и да има време да качим колелата в рейса билета е 2 лева... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalchev Posted August 13, 2005 Share Posted August 13, 2005 еми рейса тръгва от автогата родопи в 14:30 затова който ще ходи утре, 14:10 да е там, че и билети тря да се земат, пък и да има време да качим колелата в рейса билета е 2 лева... <{POST_SNAPBACK}> ок аз ще съм там, къде точно да се чакаме, ще съм със синкаво колело Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myxa-TePoPuCT Posted August 14, 2005 Share Posted August 14, 2005 ок аз ще съм там, къде точно да се чакаме, ще съм със синкаво колело <{POST_SNAPBACK}> сектор 6 ( май сектор се казваше) аз съм с колело с жълти капли Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalchev Posted August 14, 2005 Share Posted August 14, 2005 добре Link to comment Share on other sites More sharing options...
The^Undertaker Posted September 4, 2005 Share Posted September 4, 2005 И как мина карането ви на Здравец Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myxa-TePoPuCT Posted September 4, 2005 Share Posted September 4, 2005 И как мина карането ви на Здравец <{POST_SNAPBACK}> ми мина.... изровено, леко мокро ама щом имах спирачки не е било толкова мокро ама ти кво се прайш че не знаеш, нали след тва беше там Link to comment Share on other sites More sharing options...
The^Undertaker Posted September 4, 2005 Share Posted September 4, 2005 Imah predvid na kolegata kak mu e haresalo tebe te znam Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalchev Posted September 8, 2005 Share Posted September 8, 2005 Imah predvid na kolegata kak mu e haresalo tebe te znam <{POST_SNAPBACK}> ако имаш предвид мен, много диво беше. на няколко пъти изхвърчах от колелото и се убедих че не е за толкова екстремални спускания, малко е тежичко. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.