PePfx Posted March 14, 2005 Share Posted March 14, 2005 Ima li meraklii za spuskane, ot HIJA ZDRAVETS ili VRAHOVRUH ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted March 15, 2005 Share Posted March 15, 2005 Ima li meraklii za spuskane, ot hija zdravets ili vrahovruh. <{POST_SNAPBACK}> Мераклии има Въпросът е през къде ще се спускаме? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krastnik Posted March 15, 2005 Share Posted March 15, 2005 shte se namerat meraklii samo da e suh patq za da moje da se razviqt po spokoino golemi skorosti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alhimik Posted March 15, 2005 Share Posted March 15, 2005 shte se namerat meraklii samo da e suh patq za da moje da se razviqt po spokoino golemi skorosti <{POST_SNAPBACK}> здравейте! ами навитаци има колкото искате само че аз предпочитам първо да се изкатеря и после да спускам ако сте навити да качим Връховръх и после да спускаме съм навит! Link to comment Share on other sites More sharing options...
if_pif Posted March 15, 2005 Share Posted March 15, 2005 Ami da! Ima! Samo 4e sled tazi sedmisa! Drugata mi trqvba 1 den da si stegna bagera, da go izmiq /kato gledam vremeto se zatoplq i nqma da valiq snqg zatova 6te se naloji az sam da go miq:)(:/ i trugvameeeeeeeee Link to comment Share on other sites More sharing options...
The^Undertaker Posted March 15, 2005 Share Posted March 15, 2005 Edin priqtelski suvet KUPETE SI KASKI predi tova vi priklu4enie ! @pepfx Edno preduprejdenie ako 6te vodi6 nqkoi na traseto gore imai v predvid 4e e modificirano ima mnogo promeni vnimavaite kvo pravite i putq e kum Hrabrino putekata , ne kum Izvor Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted March 15, 2005 Share Posted March 15, 2005 The^Undertaker, спомням си веднъж на какво беше заприличал...наистина каската е добра идея, но пък за свястна ще трябва да се изръсят доста пари... Link to comment Share on other sites More sharing options...
if_pif Posted March 16, 2005 Share Posted March 16, 2005 The^Undertaker, спомням си веднъж на какво беше заприличал...наистина каската е добра идея, но пък за свястна ще трябва да се изръсят доста пари... <{POST_SNAPBACK}> dam taka e! i az sum na etap 6lem sega! nqkoi den Link to comment Share on other sites More sharing options...
PePfx Posted March 16, 2005 Author Share Posted March 16, 2005 shte se namerat meraklii samo da e suh patq za da moje da se razviqt po spokoino golemi skorosti <{POST_SNAPBACK}> Imah v predvid prez gorata a ne po asfalta e pak moje da se razvivat skorosti Link to comment Share on other sites More sharing options...
if_pif Posted March 17, 2005 Share Posted March 17, 2005 shte se namerat meraklii samo da e suh patq za da moje da se razviqt po spokoino golemi skorosti <{POST_SNAPBACK}> wow! Down Road Hill! moeto mnenie e: kolko e po-mokro, kalno, xluzgavo, zaledeno, snejno i t.n. tolkova po-golqma e veselbata! /i po golemi spuvnite sled tova, kato doide momenta za razglobqve, po4isvtane, otblokirene i RRANE:)/ ama si zaslujava! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myxa-TePoPuCT Posted April 5, 2005 Share Posted April 5, 2005 има уе....и списка4и се намират Krastnik по яко ще е по пътеката...,а не по пътя Link to comment Share on other sites More sharing options...
extreame Posted April 5, 2005 Share Posted April 5, 2005 hora vie s kvi kolela ste moito e Bereta/dasterna firma na ideal/ s aluminieva ramka ama ne e s diskovi spira4ki i nqma amortisiori Iskah da mu vzema pone preden ama vse ne stigam do nego Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myxa-TePoPuCT Posted April 5, 2005 Share Posted April 5, 2005 hora vie s kvi kolela ste moito e Bereta/dasterna firma na ideal/ s aluminieva ramka ama ne e s diskovi spira4ki i nqma amortisiori Iskah da mu vzema pone preden ama vse ne stigam do nego <{POST_SNAPBACK}> не се притеснявай за колелото, важното е да ти е кеф Link to comment Share on other sites More sharing options...
extreame Posted April 5, 2005 Share Posted April 5, 2005 na men si mi e kef s nego daje mnooogooo si go haresvam samo mu trqbva edin preden amortisior Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myxa-TePoPuCT Posted April 5, 2005 Share Posted April 5, 2005 http://www.eshop-gorgona.com/catalog/index.php?cPath=31 http://e-shop.screambikes.tobulgaria.info/ ето ти 2 сайта в които можеш да си намериш сякви части за колелото Link to comment Share on other sites More sharing options...
if_pif Posted April 6, 2005 Share Posted April 6, 2005 http://www.eshop-gorgona.com/catalog/index.php?cPath=31http://e-shop.screambikes.tobulgaria.info/ ето ти 2 сайта в които можеш да си намериш сякви части за колелото <{POST_SNAPBACK}> samo da dobavq kum posta na kolegata: pari da ima6! taka se po4va deiba! tiq baikove v kombinasiq sys jenite sa po-opasni dori i ot narkotisite! vednyk kato si kaje6 SAMO TOVA i Tova krai nqmaAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!! dam! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myxa-TePoPuCT Posted April 7, 2005 Share Posted April 7, 2005 за тва избягвай да се фащаш с колело и жена едновременно базик бе..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
if_pif Posted April 11, 2005 Share Posted April 11, 2005 за тва избягвай да се фащаш с колело и жена едновременно базик бе..... <{POST_SNAPBACK}> nqma kak! ve4e sum se xanal!! S 3te RUSE!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myxa-TePoPuCT Posted June 2, 2005 Share Posted June 2, 2005 nqma kak! ve4e sum se xanal!! S 3te RUSE!!! <{POST_SNAPBACK}> nogo qsno 4e nqma kak Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalchev Posted June 14, 2005 Share Posted June 14, 2005 скоро време ще се организира ли такова спускане? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myxa-TePoPuCT Posted June 14, 2005 Share Posted June 14, 2005 скоро време ще се организира ли такова спускане? <{POST_SNAPBACK}> ami ako se ugovorim pove4e hora, pyk moje i da ne sa mnogo hora de moje i da ima spuskane, osven tova pri jelanie moje i sam da si se spuska6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted June 20, 2005 Share Posted June 20, 2005 Днеска след едно прекрасно и виртуозно мое изпълнение, кожата на лакътя ми е с 30-на квадратни сантиметра по-малко. Май не съм готов за такива приключения... Щом на обикновен паваж (спускане от върха на Альоша) успях така да се изтърся... Link to comment Share on other sites More sharing options...
naka76 Posted June 21, 2005 Share Posted June 21, 2005 Днеска след едно прекрасно и виртуозно мое изпълнение, кожата на лакътя ми е с 30-на квадратни сантиметра по-малко. Май не съм готов за такива приключения...Щом на обикновен паваж (спускане от върха на Альоша) успях така да се изтърся... <{POST_SNAPBACK}> По твоята логика аз не трябва да излизам от нас колело,защото преди две седмици паднах пред сточна гара! Link to comment Share on other sites More sharing options...
noxious Posted July 6, 2005 Share Posted July 6, 2005 вчера бях до асеновата крепост с колелото и на връщане спускането беше супер яко с некви стършели дето ни гониха направих поне 15м спирачен път долу качването много ме иззори Link to comment Share on other sites More sharing options...
if_pif Posted July 6, 2005 Share Posted July 6, 2005 вчера бях до асеновата крепост с колелото и на връщане спускането беше супер яко с некви стършели дето ни гониха направих поне 15м спирачен път долу качването много ме иззори <{POST_SNAPBACK}> tova DH sproed teb li e? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.