ventzo Posted March 14, 2005 Share Posted March 14, 2005 Някой би ли ми помогнал да си намериа некви материалиали относно езистенциата и по конкретно за понятието DAS MAN(ако някои изобщо се сеща за кво иде реч,но мислия че изучава в 11кл.).Предварително благодария! P.S. некво линкче би било перфектно!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
diabolik Posted March 14, 2005 Share Posted March 14, 2005 Яко майна, ако искаш мога да ти напиша нещичко само ми кажи за кога ти е, щото си падам малко мързел. Аз на тва имах 6, то е супер лесно, само си прочети малко учебника. От кое даскало си? едит: ИМАШ ПМ айде бе къде се забля прочети си ПМ-чето Link to comment Share on other sites More sharing options...
ventzo Posted March 14, 2005 Author Share Posted March 14, 2005 да би било идеално,обаче.......идва голямото ОБАЧЕ-не сум ученик а студент и трябва да преподавам на едни типчета,а в тия учебници такива глупости пише,че направо се хванах за главата!!!А на ти ако ми свършиш тая чудна работа направо ще си безценен!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted March 14, 2005 Share Posted March 14, 2005 "екзистенция" = съществуване "das man" = човекът Мога да ти помогна само с указания - провери учебника по философия за 10 клас от старата програма - син с едно пси на него "ψ" - пси Link to comment Share on other sites More sharing options...
ventzo Posted March 14, 2005 Author Share Posted March 14, 2005 Не е точно човека,приятел-DAS MAN e "онзи като всички останали","при DAS MAN "диктатор е безликото и анонимното,а жертвата е човешката душа"!Надявам се да ме разбра!Обаче тези работи които имам са краино недостатъчни! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted March 14, 2005 Share Posted March 14, 2005 Да,разбрах те.За съжаление не мога да ти помогна много. Освен да ти препоръчам да потърсиш статия на тема Zeitgeist(така май се пишеше).В "И.Вазов" се подмотваше една на времето.Няма да ти помогне,защото не е пряко по темата,но все пак. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ventzo Posted March 14, 2005 Author Share Posted March 14, 2005 Мерси ти все пак Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.