bw-spy Posted March 14, 2005 Share Posted March 14, 2005 НЯКОЙ ЩЕ МОЖЕ ЛИ ДА ЗАПИШЕ МАЧА БОТЕВ - ЛОКО ПД УТРЕ НА НЯКАКЪВ ВИЕДО ФОРМАТ И ДА ГО КАЧИ В ИНТЕРНЕТ!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
4efo_88 Posted March 14, 2005 Share Posted March 14, 2005 А ще го дават ли по телевизията мача? Link to comment Share on other sites More sharing options...
WriteR4e Posted March 14, 2005 Share Posted March 14, 2005 А ще го дават ли по телевизията мача? <{POST_SNAPBACK}> Най-Веоятно по Евроком България,ако не го дават там значи по Канал 3.Ако и там не го дават,незнам.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
4efo_88 Posted March 14, 2005 Share Posted March 14, 2005 Най-Веоятно по Евроком България,ако не го дават там значи по Канал 3.Ако и там не го дават,незнам.. <{POST_SNAPBACK}> Наи-сигурно си е на стадиона Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alliance Posted March 14, 2005 Share Posted March 14, 2005 Най-Веоятно по Евроком България,ако не го дават там значи по Канал 3.Ако и там не го дават,незнам.. <{POST_SNAPBACK}> Ще го дават по Канал 1 от 15.00........... Иначе по въпроса-защо ти е?Да не би да очакваш гала-спектакъл от тези "иначе толкова симпатични футболисти" Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted March 14, 2005 Share Posted March 14, 2005 Ще бъде добре да се качи на вареза! И после ще го гледаме под лупа като един Сашо Диков и ще викаме: "Асене, върни малко!" Link to comment Share on other sites More sharing options...
WriteR4e Posted March 14, 2005 Share Posted March 14, 2005 Ще го дават по Канал 1 от 15.00...........Иначе по въпроса-защо ти е?Да не би да очакваш гала-спектакъл от тези "иначе толкова симпатични футболисти" <{POST_SNAPBACK}> Брей,брей...те наш'те много са се издигнали тогава...по Канал 1! Иначе на мен не ми трябва много,защото аз ще бъда на мача,но все пак нека го има,за да можем да спорим... Link to comment Share on other sites More sharing options...
VALING Posted March 14, 2005 Share Posted March 14, 2005 Мача ще го дават и по сателитния(ТВ България).Ще бъда благодарен на този който го качи на Wareza.Искам да покажа малко футбол на едни приятели,които не са от Пловдив. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cristiano Ronaldo Posted March 14, 2005 Share Posted March 14, 2005 Закво ти е да го записваш ясно е че Локото ще спечели давам 1:2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlekS Posted March 14, 2005 Share Posted March 14, 2005 Мача ще го дават и по сателитния(ТВ България).Ще бъда благодарен на този който го качи на Wareza.Искам да покажа малко футбол на едни приятели,които не са от Пловдив. <{POST_SNAPBACK}> Футбол или борба в свободен стил? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Valkyre Posted March 14, 2005 Share Posted March 14, 2005 Футбол или борба в свободен стил? <{POST_SNAPBACK}> Уааауу много си забавен уе .А иначе за мача тва е добра идея ако някои го запише.Защото в момента умирам щото супер много искам мача с Славия от миналия сезон на касета ама никои го няма.Така че ако някои го направи ще е 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mi6o_ Posted March 14, 2005 Share Posted March 14, 2005 Tiq ma4ove sa dovolni vinagi aide nqkoi kolega da go zapi6e s tv tunera ot kanala da se kefim posle na "klasata" na plovdivskite igra4i:P Link to comment Share on other sites More sharing options...
bw-spy Posted March 14, 2005 Author Share Posted March 14, 2005 Emi az ako staa vapros sha go gledam nai otblizo i to najivo ama iskam da si go imam za spomen - ako ne stava nishto ma4a - sha sa trii, ma ako e spektakul - sha go osuznaem ma sha e kusno ve4e... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted March 14, 2005 Share Posted March 14, 2005 И аз много го искам Link to comment Share on other sites More sharing options...
TNT Posted March 15, 2005 Share Posted March 15, 2005 Много подходяща дата избраха .Точно за моят рожден Ден .Ехе само като си представа още преди мачът ще се започне :smile: ще си иде на мача след мача пак ще се започне ама по-сериозно бе въобще ще е тежък ден .Аре да идват тези 21:25 часа че нямам търпение Link to comment Share on other sites More sharing options...
LautaHoolsYouth Posted March 15, 2005 Share Posted March 15, 2005 ZAPISHETE Ma4A PLS Link to comment Share on other sites More sharing options...
4efo_88 Posted March 15, 2005 Share Posted March 15, 2005 И така, окончотелно някои ще се ангажира ли да го запише и да го качи тук? Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted March 15, 2005 Share Posted March 15, 2005 mai nikoi nqma da go zapi6e ama az 6a hoda da go gledam.....BOTEV trqva da im sipat makar 4e 6te e trudno Link to comment Share on other sites More sharing options...
LautaHoolsYouth Posted March 15, 2005 Share Posted March 15, 2005 СИПАХ МЕ ИМ СИПАХ МЕ ИМ НАЛЕЙ НАЛЕЙ НИ БИРАТА НАЛЕЙ ДА СЕ НАПИЕМ ЗА СЛАВАТА НА ПЛОВДИВ ДА сЕ ВЕСЕЛИМ СЕГА Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted March 15, 2005 Share Posted March 15, 2005 СИПАХ МЕ ИМ СИПАХ МЕ ИМ НАЛЕЙ НАЛЕЙ НИ БИРАТА НАЛЕЙ ДА СЕ НАПИЕМ ЗА СЛАВАТА НА ПЛОВДИВ ДА сЕ ВЕСЕЛИМ СЕГА <{POST_SNAPBACK}> poredniq kupen sadiq za loko tolkova ste slabi 4e 4ak me e sram 4e ste ot plovdiv ops ot agisana are otivaite si v kustendil Link to comment Share on other sites More sharing options...
predatora Posted March 15, 2005 Share Posted March 15, 2005 Закво ти е да го записваш ясно е че Локото ще спечели давам 1:2 <{POST_SNAPBACK}> хаха аве пич кажи и кви ще са числата от тото-то следващия тираж plZz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cristiano Ronaldo Posted March 15, 2005 Share Posted March 15, 2005 хаха аве пич кажи и кви ще са числата от тото-то следващия тираж plZz <{POST_SNAPBACK}> Аз ги чаткам само футболните така че ако искаш някой футболен мач само питай Закво ти е да го записваш ясно е че Локото ще спечели давам 1:2 <{POST_SNAPBACK}> Аз като ви казах че ще е 1:2 да не го записвате вия не ми вярвате. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alex Posted March 16, 2005 Share Posted March 16, 2005 Да му е "честита" новата кола на Момчил Врайков! За Локото направо не ми се говори - толкова са слаби, че направо незнам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Supercharger Posted March 16, 2005 Share Posted March 16, 2005 Shtom daje i Hristo Stoichkov i onoq pratenik ot Liverpool li beshe (ne pomna) kazaha che sudiqta e oporochil macha..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bw-spy Posted March 16, 2005 Author Share Posted March 16, 2005 na4i da razbiram 4e nqma zapis ot ma4a...? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.