Valesh Posted March 14, 2005 Share Posted March 14, 2005 Кво е тва хора? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Vain Posted March 14, 2005 Share Posted March 14, 2005 Топлинното замърсяване (на вода) е изпускане на големи количества 'гореща' вода във даден водоем. При което общата t на водема се повишава и животните и растенията се 'сваряват' Топлинното замърсяване води до повишаване на средната температура на Земята (атмосфера, почва, водни басейни). Източник на топлинно замърсяване може да бъде почти всичко: от автомобил до атомна централа Пример: АЕЦ "Козлодуй" се охлажда от р. Дунав (ако си чувал за топлите води). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Valesh Posted March 14, 2005 Author Share Posted March 14, 2005 Имали някои които знае страница на БГ с такава информация.Спешно ми трябва. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted March 14, 2005 Share Posted March 14, 2005 Още не ни е предадено на лекции по екология! Ако не ти е спешно като ни го предадат ще ти го напиша! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Valesh Posted March 14, 2005 Author Share Posted March 14, 2005 Остават ми още 3 часа.Достатъчно ли ти е??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Vain Posted March 14, 2005 Share Posted March 14, 2005 Остават ми още 3 часа.Достатъчно ли ти е??? <{POST_SNAPBACK}> Google "thermal pollution" - инфо бол, само че е на EN Link to comment Share on other sites More sharing options...
Valesh Posted March 14, 2005 Author Share Posted March 14, 2005 Благодарение на хората от Мирката ,няма да имам 2-ка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.