cTo9H Posted March 15, 2005 Share Posted March 15, 2005 Не мислите ли, че е леко тъпичко това с тия камери? Аре, куките да си ги гледат (все пак затова са там), ама от чак такава общественост няма смисъл. Това е само за някакви сеирджии, които няма какво да правят (не, че ще видят кой знае какво, де ааай \/ <{POST_SNAPBACK}> не разбирам кво тъпо виждаш половината от тия камери за направени с туристическа цел не за куките както казваш ти Link to comment Share on other sites More sharing options...
ICE_pz Posted March 15, 2005 Author Share Posted March 15, 2005 еми да с туристическа цел ноо ясно! явиж ТОВА и после ми кажи дали е шпионско или с туристическа цел! Link to comment Share on other sites More sharing options...
redmadman Posted March 15, 2005 Share Posted March 15, 2005 Не мислите ли, че е леко тъпичко това с тия камери? Аре, куките да си ги гледат (все пак затова са там), ама от чак такава общественост няма смисъл. Това е само за някакви сеирджии, които няма какво да правят (не, че ще видят кой знае какво, де ааай \/ <{POST_SNAPBACK}> Мислиш ли ,че ако камерите бяха само за куките както ти казваш щяха да са свободен достъп и аз и ти щяхме да можем да ги гледаме а и не виждам кое му е тъпото да гледаш например статоята на свободата по залез Link to comment Share on other sites More sharing options...
ICE_pz Posted March 16, 2005 Author Share Posted March 16, 2005 Или пък Айфеловата кула по тъмно цялата обляна в светлини?Според мен е яко!А както вижда и според други Link to comment Share on other sites More sharing options...
en3rgy Posted March 16, 2005 Share Posted March 16, 2005 ne znam oba4e ei tva http://www.earthcam.com/usa/newyork/timessquare/ts360.html mi obra to4kite, predpolagam ne e v realno vreme ama e mn gotino Link to comment Share on other sites More sharing options...
ICE_pz Posted March 16, 2005 Author Share Posted March 16, 2005 Що да не е в реално време уе?снимките се обновяват мноо бавно ама е яко ако влизаш през деня при нас,там при тях е нощ а през ноща при нас,там при тях е светло АДСКИ ЯКО Link to comment Share on other sites More sharing options...
ceco_nes Posted March 26, 2005 Share Posted March 26, 2005 tazi v pz ne raboti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.