Jump to content
BulForum.com

Избори

За кой ще гласувате?  

190 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Уловката е следната:

Кандидат1 - Франклин Делано Рузвелт

Кандидат2 - Уинстън Чърчил

Кандидат3 - Адолф Хитлер

МАЛИИИИ!!!!! верно ли бе??? да не повярва човек кви хора са ни управлявали :blink: и тоя хитлер е бил ба*ти скритата лимонка :lol: :excl:

Кандидат номер 2 си ме кефеше най-много.Чърчил не ме кефи,но сметнах че кандидат 2 ще е най-добрия политик,защото е изпитал толкова неща на гърба си ,че вече ще му е писнало и ще се е отказал.За 1-вия ще кажа че един ден в мафията и ставаш мафиот за цял живот.За третия си ме съмняваше и то се вижда и в какъв се превръща като вземе власта.

И на мен ми е интересно да разбера какъв е бил Сталин.Ако някой знае да каже.

ZA6TO NQMA JENA KANDIDAT ?

nqkoq umna , rabotliva , ambiciozna , s moral , barza misal , zemna

Сори, предпочетох само реални личности да включа :)

Хехе! Аз гласувах за първия, просто защото е на "ти" с нещата и е по-малко зло от втория. Ама като видях отговора се смях много... И колко хора са се подлъгали за Хитлер!

Уловката е следната:

Кандидат3 - Адолф Хитлер

И трите типа политици са типове на политици.

Тоест и трите са шиб*ня*и или "Маскари" по Бай Ганьо.

Моят глас е за кандидат №2 много много не ми се понрави,че е употребявал наркотици иначе за коняка мога да напиша(кажа):Браво Бачонкааа :beer:

Номер 1 - Утвърдил се в живота човек, доказал че може да създава връзки с влиятелни личности(моя избор)

Номер 2 - Непредсказуем, непостоянен...

Номер 3 - (Anger Management)Buddy Ridel says: "There's two kind of angry people: Explosive and Implosive. Explosive is the kind of individual that you see screaming at the casheer for not taking their cupons. Implosive is the casheer. who remains quite day after day and finaly shoots everyone in the store..." или по друг начин казано "Тихите води са най-дълбоки"

• 4 weeks later...

Evala za temata mnogo e iaka :P Scory ako napraish oshte takiva sha e super :) Inache moq izbor e Кандидат 1 - Франклин Делано Рузвелт shtoto nai-pechen mi se stori predi da razbera koi e :D Ama kato se zamislia pak si me kefi...

Kato analizirame Хитлер-ne go e slushala glavata.Чърчил sashto e bil velik,ama ne zma neshto ne me prevlicha tolkova.

• 1 month later...
Уловката е следната:

Кандидат3 - Адолф Хитлер

Третото описание отговаря на мен

значи аз съм Хитлер :))))

Само дето нямам бойни награди за мъжество и героизъм и не съм вегетарианец.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...