Antares Posted March 14, 2005 Share Posted March 14, 2005 Пак настана време за избори на нов политически лидер и вашият глас ще е от решаващо значение. Ето кратка справка за трите основни претендента: Кандидат 1 - Неедкократно е бил забелязавм в компанията на кредитни милионери и бивши бандити. Физически нездрав. Имал е две любовници. Закоравял пушач. Изпива от осем до десет мартинита всеки ден. Кандидат 2 - Двукратно изгонен от работа. Има навика да спи до обяд. В училище употребявал наркотици. Всяка вечер изпива бутилка коняк. Кандидат 3 - Има бойни награди за мъжество и героизъм. Вегетарианец. Не пуши. От алкохолните напитки от време на време употребява само бира. Никога не е бил замесен в подозрителни контакти с мафията, рецидивисти, пране на пари или други незаконни действия. Живее скромно. Гласувайте по съвест за вашия кандидат. Edit: Има лека уловка - ще разберете като отговоря Link to comment Share on other sites More sharing options...
jorji_s Posted March 14, 2005 Share Posted March 14, 2005 значи на първия тип му прощавам кредитните милионери бившите бандити и любовниците! напоследък няма много здрави хора у нас така че няма проблем Обаче не ми харесва , че пие толкова мартини!!! мартинито е дамско питие и издава слаб характер! не става третия кандидат е толкова невероятен че зайчето бъни е по-реален образ такива хора почти не се срещат , камо ли в политиката остава втория вариант който ми се струва най-малкото зло Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivoanna Posted March 14, 2005 Share Posted March 14, 2005 Ne obicham perfektnite hora Link to comment Share on other sites More sharing options...
diabolik Posted March 14, 2005 Share Posted March 14, 2005 Интересно ми е къде е уловката. Както казаха по-нагоре, тоя третия е по нереялен от зайчето Бъни Няма ветерани, които не пият (тва го получих с СМС от космоса ) Аз гласувах за Кандидат 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dulgia Posted March 14, 2005 Share Posted March 14, 2005 Аз гласувах за Кандидат 1 <{POST_SNAPBACK}> И аз мафиозо е стабилен Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vendettist Posted March 14, 2005 Share Posted March 14, 2005 hmm dam mafiqta rulira Link to comment Share on other sites More sharing options...
mirrro Posted March 14, 2005 Share Posted March 14, 2005 Edit: Има лека уловка - ще разберете като отговоря <{POST_SNAPBACK}> Ще кажеш ли къде и каква е уловката ,майна ?Стана ми интересно... Link to comment Share on other sites More sharing options...
WriteR4e Posted March 14, 2005 Share Posted March 14, 2005 Втория спи до обяд,пие,бил е дрога-не става!Няма да си върши работата! Третия е прекалено перфектен!!!Такъв кандидат никога няма да има.Много ще е заспал,на всичкото отгоре-скромен,никакви незаконни действия и на всичкото отгоре вегетарианец,няква вейка!Не става Първия-за него нямам обяснение защо гласувам,но е някакъв пекат тип! Гласувам за него! Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightWolf Posted March 14, 2005 Share Posted March 14, 2005 вие пък...уловката е в това ,че темата е в "тя и той" а не в "others" ..и все пак номер 2 най-реално ми се струва Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE SHAMAN Posted March 14, 2005 Share Posted March 14, 2005 Номер 2. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted March 14, 2005 Author Share Posted March 14, 2005 Уловката е следната: Кандидат1 - Франклин Делано Рузвелт Кандидат2 - Уинстън Чърчил Кандидат3 - Адолф Хитлер Link to comment Share on other sites More sharing options...
mirrro Posted March 14, 2005 Share Posted March 14, 2005 Уловката е следната:Кандидат1 - Франклин Делано Рузвелт Кандидат2 - Уинстън Чърчил Кандидат3 - Адолф Хитлер <{POST_SNAPBACK}> Ха-ха ,т'ва беше готино... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted March 14, 2005 Share Posted March 14, 2005 Уловката я знаех и преди да си каже Пешо и гласувах за Рузвелт...въпреки че Чърчил е дори по-готин...просто реших да е Рулзвелт тоя път... Link to comment Share on other sites More sharing options...
juji Posted March 14, 2005 Share Posted March 14, 2005 Не е честнооооооооооооооо Уловката не трябваше да се издава! Защо,бе Скорпи, пиле шарено, не се сдържа още малко. Щеше да стане голям купон... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dulgia Posted March 14, 2005 Share Posted March 14, 2005 Уловката е следната:Кандидат1 - Франклин Делано Рузвелт Кандидат2 - Уинстън Чърчил Кандидат3 - Адолф Хитлер <{POST_SNAPBACK}> Еее, вярно бе!Знаех си аз че работата е в мартинито и коняка,ама... Link to comment Share on other sites More sharing options...
WriteR4e Posted March 14, 2005 Share Posted March 14, 2005 Олеле....аз съм гласувал за американеца! Иначе уловката беше много яка! Само че не трябваше да я издаваш толкова рано Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alliance Posted March 14, 2005 Share Posted March 14, 2005 Гласувах за Чърчил......Винаги ме е кефил като историческа личност П.С.Защо го няма Сталин?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
eek Posted March 14, 2005 Share Posted March 14, 2005 То всичко вече е ясно, но все пак Чърчил Едит: И все пак какъв е извода "Всички обичат Хитлер" ли? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted March 14, 2005 Share Posted March 14, 2005 Chestno da si priznaia, samo za pyrvia se setih, che e Ruzvelt. I za nego si i glasuvah. Link to comment Share on other sites More sharing options...
farrell Posted March 14, 2005 Share Posted March 14, 2005 ako znaeha eno vreme horata-zagadkata.......prestaate li se kvo 6e da stane........ne mi se misli Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nevita Posted March 17, 2005 Share Posted March 17, 2005 Imam vazrajenie ZA6TO NQMA JENA KANDIDAT ? nqkoq umna , rabotliva , ambiciozna , s moral , barza misal , zemna takiva sa pone 50 % ot jenite Link to comment Share on other sites More sharing options...
DMX Posted March 18, 2005 Share Posted March 18, 2005 Честно казано гласувах за 1.Това го гледах в някой филм ама не мога да се сетя кой(май Живота на Д.Гейл).Пък и незнам какво не му харесвате на Хитлер.В последно време все повече усещам как в хораата отново се заражда Радикалния национализъм(това е нормално особено за нас Пловдивчани) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pechenata Posted March 18, 2005 Share Posted March 18, 2005 Aз гласувах за втория.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qzoveca Posted March 18, 2005 Share Posted March 18, 2005 хаха гласувах за кандидат 1 и сега като разбрах резултатитекат чели пак той си ме кефи Link to comment Share on other sites More sharing options...
andod Posted March 18, 2005 Share Posted March 18, 2005 Ami az glasuvah za 3-tiq,toest Hitler. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.