Jump to content
BulForum.com

Избори

За кой ще гласувате?  

190 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Пак настана време за избори на нов политически лидер и вашият глас ще е от решаващо значение. Ето кратка справка за трите основни претендента:

Кандидат 1 - Неедкократно е бил забелязавм в компанията на кредитни милионери и бивши бандити. Физически нездрав. Имал е две любовници. Закоравял пушач. Изпива от осем до десет мартинита всеки ден.

Кандидат 2 - Двукратно изгонен от работа. Има навика да спи до обяд. В училище употребявал наркотици. Всяка вечер изпива бутилка коняк.

Кандидат 3 - Има бойни награди за мъжество и героизъм. Вегетарианец. Не пуши. От алкохолните напитки от време на време употребява само бира. Никога не е бил замесен в подозрителни контакти с мафията, рецидивисти, пране на пари или други незаконни действия. Живее скромно.

Гласувайте по съвест за вашия кандидат.

Edit: Има лека уловка - ще разберете като отговоря :))

значи на първия тип му прощавам кредитните милионери бившите бандити и любовниците! напоследък няма много здрави хора у нас така че няма проблем :P Обаче не ми харесва , че пие толкова мартини!!! мартинито е дамско питие и издава слаб характер! не става :excl:

третия кандидат е толкова невероятен че зайчето бъни е по-реален образ :D

такива хора почти не се срещат , камо ли в политиката :excl:

остава втория вариант който ми се струва най-малкото зло :excl: :bgrin:

Интересно ми е къде е уловката. Както казаха по-нагоре, тоя третия е по нереялен от зайчето Бъни :lol: Няма ветерани, които не пият (тва го получих с СМС от космоса :ghost ) :huh: Аз гласувах за Кандидат 1 :lol:

Втория спи до обяд,пие,бил е дрога-не става!Няма да си върши работата!

Третия е прекалено перфектен!!!Такъв кандидат никога няма да има.Много ще е заспал,на всичкото отгоре-скромен,никакви незаконни действия и на всичкото отгоре вегетарианец,няква вейка!Не става :)

Първия-за него нямам обяснение защо гласувам,но е някакъв пекат тип! :DГласувам за него!

Уловката е следната:

Кандидат1 - Франклин Делано Рузвелт

Кандидат2 - Уинстън Чърчил

Кандидат3 - Адолф Хитлер

Уловката я знаех и преди да си каже Пешо и гласувах за Рузвелт...въпреки че Чърчил е дори по-готин...просто реших да е Рулзвелт тоя път...

Не е честнооооооооооооооо

Уловката не трябваше да се издава! :)

Защо,бе Скорпи, пиле шарено, не се сдържа още малко. Щеше да стане голям купон...

Уловката е следната:

Кандидат1 - Франклин Делано Рузвелт

Кандидат2 - Уинстън Чърчил

Кандидат3 - Адолф Хитлер

Еее, вярно бе!Знаех си аз че работата е в мартинито и коняка,ама...

Олеле....аз съм гласувал за американеца! :woot

Иначе уловката беше много яка! :D Само че не трябваше да я издаваш толкова рано ;)

Гласувах за Чърчил......Винаги ме е кефил като историческа личност

П.С.Защо го няма Сталин??

То всичко вече е ясно, но все пак Чърчил B)

Едит: И все пак какъв е извода "Всички обичат Хитлер" ли? :blink:

Честно казано гласувах за 1.Това го гледах в някой филм ама не мога да се сетя кой(май Живота на Д.Гейл).Пък и незнам какво не му харесвате на Хитлер.В последно време все повече усещам как в хораата отново се заражда Радикалния национализъм(това е нормално особено за нас Пловдивчани)

Aз гласувах за втория..

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...