TooSexY Posted March 14, 2005 Share Posted March 14, 2005 iskam da si naprava Wireless mreja s 4 4oveka no edinia e na okolo 600-700 metra ot men ... Vaprosa mi e kakav router triabva da si kupia i kakvi PCI karti za da moje onzi 4-tia det e na maika si v ......... da e v mrejata Tova mi e vaprosa ...ako niakoi ima niakva ideia ..ili e pravil podobna mreja da spodeli opita si ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fifo Posted March 14, 2005 Share Posted March 14, 2005 Погледни ТУК може да ти е много от полза. Link to comment Share on other sites More sharing options...
garga Posted March 20, 2005 Share Posted March 20, 2005 е какво стана - тръгна ли мрежата. аз тука се боря с моята "мрежа" - засега е само с едно пц ама интересното е че наоколо има още 2-3 мрежи :-) ама не знам на кой са :-) да кажа първо че говоря за 801.2 мрежи. да не се надяваш на такова разстояние да стане де - тва ми е мисълта. поне не със стандартните антени. аз моя wrt54g си го модвах с разни firmware-и (нали е с отворен код линукс та които иска може да го модифицра) дето уж увеличават изходната мощност на усилвателя, ама май-май антена му е работата. в другите страни хората са много зарибени - правят си антени - има много обяснения в нет-а (аз съм пробвал някой ама само си загубих времето) - не се надявай ако не си с пряка видимост. а и да си схте е много бавно за останалите ще създава проблем, защото ако не се чуват клиентите се забавя много работата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.