kardozo Posted March 14, 2005 Share Posted March 14, 2005 Molq vi kajete mi to4no koe kak trqbva da e za6toto.......ne moga da gledam online,na windows media player mi dava nqkakuv 'erroe',kato opitvam da igraq koqto i da e igra 'online' pak mi dava 4e ne moga da se konectna,kogato se opitam da otvorq nqkoi link ne moga.Molq ako nqkoi znae ili moje da mi pokaje snimka na negovite internet nastroiki,kam EVROCOM sum ako ima zna4enie sry za 6liokavitcata no sam lamer i neznam kak da si pusna na bulgarski Link to comment Share on other sites More sharing options...
George_131 Posted March 14, 2005 Share Posted March 14, 2005 Първо темата не е по правилата. Второ мисля че няма да можеш да гледаш филмите онлайн(аско не си на злато де Трето имаш ли фаерлол, който да ти блокира някои портове. Четвърто как пишеш тук като нямаш настройките??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
4efo_88 Posted March 14, 2005 Share Posted March 14, 2005 Molq vi kajete mi to4no koe kak trqbva da e za6toto.......ne moga da gledam online,na windows media player mi dava nqkakuv 'erroe',kato opitvam da igraq koqto i da e igra 'online' pak mi dava 4e ne moga da se konectna,kogato se opitam da otvorq nqkoi link ne moga.Molq ako nqkoi znae ili moje da mi pokaje snimka na negovite internet nastroiki,kam EVROCOM sum ako ima zna4enie sry za 6liokavitcata no sam lamer i neznam kak da si pusna na bulgarski <{POST_SNAPBACK}> Темата не за тук. За да гледаш онлаин филми трябва да имаш бърз интернет. А за другото, какъвто и да е проблема тои не в интернет настроиките Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.