Jump to content
BulForum.com

Panasonic NV-GS11-EG

Recommended Posts

Наскоро ми донесоха от чужбина цифрова камера Panasonic NV-GS11-EG. Обаче нещо не мога да си сваля сниманите филмчета на харда. Имам един кабел, но с него се свалят само снимките. Прочетох в MANUAL-а, че ми трябва "Motion DV Studio" 4.7. Предполагам ми трябва и TV Tuner. Понеже не съм наясно, защото за сефте се сблъсквам с цифрова камера, моля за помощ :tongue

Мисля, че снимките както и филмите се свалят чрез USB кабел. Виж вече за софтуера си зависи от камерата. :)

То там е работата, снимките си ги свалям. Имам цифров апарат и при него бучиш кабела в USB-то и си свиркаш. Обаче с цифровата камера не е така. Ако сега ме карат и TV тунер да си купувам... Не че е лошо ама са непредвидени разходи.

Вероятно ти трябва Firewire IEEE 1394 карта :). През USB са снимките, през Firewire е видеото. Движи се около 30лв. с диск и кабелче. ТВ тунер-а няма нищо общо в случая.

значи не съм сигурен как ставаше, но сестра ми имат цифрова камера и трябваше да си купят една платка за PCто защото нямаха fire wire кабелчето врви заедно с платката. ако имаш такъв изход на дъното добре. а драивери изобшто не ти трябват само вързваш камерата и с Windows movie maker си сваляш филмчетата :)

Има една програмка Pinnacle Studio.Ръчкаш кабела в USB-то и тя веднага ти познава камерата.Аз така си свалям фимчетата от JVC-то.Работи без проблем.Качеството е гадно и после трябва да ги мачкаш ама кво да правиш, нищо не е съвършено.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...