Pnevmotorex Posted March 14, 2005 Share Posted March 14, 2005 Наскоро ми донесоха от чужбина цифрова камера Panasonic NV-GS11-EG. Обаче нещо не мога да си сваля сниманите филмчета на харда. Имам един кабел, но с него се свалят само снимките. Прочетох в MANUAL-а, че ми трябва "Motion DV Studio" 4.7. Предполагам ми трябва и TV Tuner. Понеже не съм наясно, защото за сефте се сблъсквам с цифрова камера, моля за помощ Link to comment Share on other sites More sharing options...
iv_laz Posted March 14, 2005 Share Posted March 14, 2005 Мисля, че снимките както и филмите се свалят чрез USB кабел. Виж вече за софтуера си зависи от камерата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pnevmotorex Posted March 15, 2005 Author Share Posted March 15, 2005 То там е работата, снимките си ги свалям. Имам цифров апарат и при него бучиш кабела в USB-то и си свиркаш. Обаче с цифровата камера не е така. Ако сега ме карат и TV тунер да си купувам... Не че е лошо ама са непредвидени разходи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RIP Posted March 15, 2005 Share Posted March 15, 2005 Вероятно ти трябва Firewire IEEE 1394 карта . През USB са снимките, през Firewire е видеото. Движи се около 30лв. с диск и кабелче. ТВ тунер-а няма нищо общо в случая. Link to comment Share on other sites More sharing options...
repsyho Posted March 15, 2005 Share Posted March 15, 2005 значи не съм сигурен как ставаше, но сестра ми имат цифрова камера и трябваше да си купят една платка за PCто защото нямаха fire wire кабелчето врви заедно с платката. ако имаш такъв изход на дъното добре. а драивери изобшто не ти трябват само вързваш камерата и с Windows movie maker си сваляш филмчетата Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fifo Posted March 17, 2005 Share Posted March 17, 2005 Има една програмка Pinnacle Studio.Ръчкаш кабела в USB-то и тя веднага ти познава камерата.Аз така си свалям фимчетата от JVC-то.Работи без проблем.Качеството е гадно и после трябва да ги мачкаш ама кво да правиш, нищо не е съвършено. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pnevmotorex Posted March 18, 2005 Author Share Posted March 18, 2005 Мерси хора, ще се поразтърся из фирмите за тази Firewire карта. Разбира се ако не стане Pinnacle Studio. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.