Jump to content
BulForum.com

help me - мониторат ми свири

Recommended Posts

От известно време на сам мониторат ми издава странни звуци , кажете ми какво да правя , монитора е GL flatron ez t710b 17" , казаха ми че от колоните на оредбата ми е защото магнитите пречели , може ли да се оправи това да не свирука :confused :confused :confused благодаря ви предварително

:confused Такова нещо за пръв път чувам :blink: Монитора да не ти е с вградени колони .Дай няква снимка пък тогава ще помислим ;)

добре де , не знаех , че този модел можел и да свири :lol: ;) :P

ай махни тея колони по-далече от монитора и ако тогава не се оправи, сигурно мониторът ти има музикални наклонности :P :music

:spam:

Твоят свири, моят пък пей :lol: викам да ги съберем заедно :lol: :P :laughing:

съжелявам ама по това време на денонощието ме "хапят белите мишки" :sayjin

Ама как свири - джазово или кво :blink:

Да бе свири. Кога почва да свири веднага като го включиш или после като загрее след 5-10 минути. Ако е след като загрее е от монитора ако е другото малко ме съмняма ва е от колоните.

Аз съм с LG Flatron 915FT+ 19" и моя се разсвири точно след като спря тока на целия град.Свири,свири малко по едно време се отказа и спря.От тогава не съм го чувал пак да свири.Един приятел с LG Flatron 17'' също ми се оплака, че има такъв проблем, но и двата монитора си работят нормално така че не се притесняваи няма да изгорят. :)

Едит:Ама неговия още ги прави тия изпълнения и след 5-10 мин спира.

Много странно явление. Аз съм със същия монитор и имам от двете страни на метър от него по една Pioneer CS-301 125W колона и никакви проблеми не е правил до сега. Я кажи твоите колони как точно си ги разположил.

ами ответе страни на монитора , махнах ги вече ама пак се *бава от време на време , много гаден звук издава от високо честотния спектар

ЕДИТ: Mad^Jack и моя по същия начин като на твоя приятел , чудя се дали да не го водя на сервиз

Не свири а издава като пищяш звук.. аз съм с ЛГ ф700б и прави това ,обаче само като е на десктопа ,ако гледам филм или играя ифгра спира :)

Да нее някаква микрофония бе.Не знам тези монитори дали не са с вграден микрофон,но ако има виш там му оправи настроиките да не се смущават взаимно.

П.С.А между другото съм виждал и монитори които имат активно охлаждане отвътре(вентилатор) може да ти се е затлачил с прахоляк и оттам да излизат тези странни звуци.(Не знам дали имаш такъв вътре,просто го давам като идея)

Поиграй си с резолюция/честотата  :D

И аз мисля, че може да е заради честотата. Аз съм го виждал тва на стар компютър с новичък монитор. Докато зареждаше екрана с логото на win98 честотата падаше до 35-6Hz и почваше да пищи.

Това пищене идва от ТХО-то. Освен чрез промяна на честотата и резолюцията по друг начин не може да се оправи. ;)

П.П. Може да стане и с удар, но не е желателно. :P

Това пищене идва от ТХО-то. Освен чрез промяна на честотата и резолюцията по друг начин не може да се оправи. ;)

П.П. Може да стане и с удар, но не е желателно. :P

Какво ще рече това ТХО , и можели да се оправи , иначе пробвах с честотата , ами само се изменя зука от по-силен кам по-слаб и така иначе отвреме на време спира

Какво ще рече това ТХО , и можели да се оправи , иначе пробвах с честотата , ами само се изменя зука от по-силен кам по-слаб и така иначе отвреме на време спира

Трансформатор за Хоризонтално Отклонение

Като позагрее пак ли пищи? Ако те дразни много или е гаранционен го занеси в сервиз.

Много монитори на висока резолюция/честота писукат чат пат, не е страшно, стига да не те дразни

Поиграй си още малко с честотите.

Mоят пък ме буди със Rammstein. :P :D :P :tongue :lol: :music B) ;)

Ти кажа един приятел го имаше същият проблем закара го на сервиз

и хоп-троп кат нов.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...