emo_one Posted March 13, 2005 Share Posted March 13, 2005 От известно време на сам мониторат ми издава странни звуци , кажете ми какво да правя , монитора е GL flatron ez t710b 17" , казаха ми че от колоните на оредбата ми е защото магнитите пречели , може ли да се оправи това да не свирука благодаря ви предварително Link to comment Share on other sites More sharing options...
diabolik Posted March 13, 2005 Share Posted March 13, 2005 Ами отдаличи тонколоните от монитора де Link to comment Share on other sites More sharing options...
TNT Posted March 13, 2005 Share Posted March 13, 2005 Такова нещо за пръв път чувам Монитора да не ти е с вградени колони .Дай няква снимка пък тогава ще помислим Link to comment Share on other sites More sharing options...
jorji_s Posted March 13, 2005 Share Posted March 13, 2005 добре де , не знаех , че този модел можел и да свири ай махни тея колони по-далече от монитора и ако тогава не се оправи, сигурно мониторът ти има музикални наклонности Link to comment Share on other sites More sharing options...
little Posted March 14, 2005 Share Posted March 14, 2005 Твоят свири, моят пък пей викам да ги съберем заедно съжелявам ама по това време на денонощието ме "хапят белите мишки" Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasquatch Posted March 14, 2005 Share Posted March 14, 2005 Ама как свири - джазово или кво Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pero Posted March 14, 2005 Share Posted March 14, 2005 Да бе свири. Кога почва да свири веднага като го включиш или после като загрее след 5-10 минути. Ако е след като загрее е от монитора ако е другото малко ме съмняма ва е от колоните. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mad^Jack Posted March 14, 2005 Share Posted March 14, 2005 Аз съм с LG Flatron 915FT+ 19" и моя се разсвири точно след като спря тока на целия град.Свири,свири малко по едно време се отказа и спря.От тогава не съм го чувал пак да свири.Един приятел с LG Flatron 17'' също ми се оплака, че има такъв проблем, но и двата монитора си работят нормално така че не се притесняваи няма да изгорят. Едит:Ама неговия още ги прави тия изпълнения и след 5-10 мин спира. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shadowhand Posted March 14, 2005 Share Posted March 14, 2005 Много странно явление. Аз съм със същия монитор и имам от двете страни на метър от него по една Pioneer CS-301 125W колона и никакви проблеми не е правил до сега. Я кажи твоите колони как точно си ги разположил. Link to comment Share on other sites More sharing options...
emo_one Posted March 14, 2005 Author Share Posted March 14, 2005 ами ответе страни на монитора , махнах ги вече ама пак се *бава от време на време , много гаден звук издава от високо честотния спектар ЕДИТ: Mad^Jack и моя по същия начин като на твоя приятел , чудя се дали да не го водя на сервиз Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandyr Posted March 14, 2005 Share Posted March 14, 2005 Не свири а издава като пищяш звук.. аз съм с ЛГ ф700б и прави това ,обаче само като е на десктопа ,ако гледам филм или играя ифгра спира Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Vain Posted March 14, 2005 Share Posted March 14, 2005 Поиграй си с резолюция/честотата Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eagle Posted March 14, 2005 Share Posted March 14, 2005 Да нее някаква микрофония бе.Не знам тези монитори дали не са с вграден микрофон,но ако има виш там му оправи настроиките да не се смущават взаимно. П.С.А между другото съм виждал и монитори които имат активно охлаждане отвътре(вентилатор) може да ти се е затлачил с прахоляк и оттам да излизат тези странни звуци.(Не знам дали имаш такъв вътре,просто го давам като идея) Link to comment Share on other sites More sharing options...
notor1ous Posted March 14, 2005 Share Posted March 14, 2005 Поиграй си с резолюция/честотата <{POST_SNAPBACK}> И аз мисля, че може да е заради честотата. Аз съм го виждал тва на стар компютър с новичък монитор. Докато зареждаше екрана с логото на win98 честотата падаше до 35-6Hz и почваше да пищи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iv_laz Posted March 14, 2005 Share Posted March 14, 2005 Това пищене идва от ТХО-то. Освен чрез промяна на честотата и резолюцията по друг начин не може да се оправи. П.П. Може да стане и с удар, но не е желателно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MPABKATA_Z Posted March 14, 2005 Share Posted March 14, 2005 Моя пък като се пуска или спира пищи за около 10 сек. Що така.. и като минава в Stand By пак Link to comment Share on other sites More sharing options...
emo_one Posted March 14, 2005 Author Share Posted March 14, 2005 Това пищене идва от ТХО-то. Освен чрез промяна на честотата и резолюцията по друг начин не може да се оправи. П.П. Може да стане и с удар, но не е желателно. <{POST_SNAPBACK}> Какво ще рече това ТХО , и можели да се оправи , иначе пробвах с честотата , ами само се изменя зука от по-силен кам по-слаб и така иначе отвреме на време спира Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Vain Posted March 14, 2005 Share Posted March 14, 2005 Какво ще рече това ТХО , и можели да се оправи , иначе пробвах с честотата , ами само се изменя зука от по-силен кам по-слаб и така иначе отвреме на време спира <{POST_SNAPBACK}> Трансформатор за Хоризонтално Отклонение Като позагрее пак ли пищи? Ако те дразни много или е гаранционен го занеси в сервиз. Много монитори на висока резолюция/честота писукат чат пат, не е страшно, стига да не те дразни Поиграй си още малко с честотите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keitaro Posted March 14, 2005 Share Posted March 14, 2005 Mоят пък ме буди със Rammstein. Ти кажа един приятел го имаше същият проблем закара го на сервиз и хоп-троп кат нов. Link to comment Share on other sites More sharing options...
emo_one Posted March 14, 2005 Author Share Posted March 14, 2005 Едно голяма благодаря на всички който се опитаха да ми помогнат Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.