Jump to content
BulForum.com

Windows XP registration

Recommended Posts

Значи имам един доста голям проблем с Windows-а... Имам оригинален диск и оригинален СД кей и при всяко инсталиране ми иска онлайн регистрация, но при последното инсталиране ми изписа че вече срока на този СД кей е изтекъл и ми дава 30 дневен срок в който да се обадя в София и да си взема нов... Проблема е че Windows-а е от един приятел, който го взел от офиса си и просто нямам нито фактура нито нищо и няма как да се обадя, та въпроса ми е има ли начин да го кракна??? Или ще трябва да го махам... защото той така направо на моменти не иска да ми изпълнява командите...

Сорри ако има тема с подобни въпроси, но като ползвах търсачката не успях да намеря... Ако има все пак ще съм ви благодарен ако ми дадете линк ;)

Виж ТУК може да има каквото ти трябва.А защо просто не си изтеглиш нов XP :confused

ми вчера го преинсталирах.. просто не ми се занимава наново, затова исках да питам дали няма начин да го кракна...

ми вчера го преинсталирах.. просто не ми се занимава наново, затова исках да питам дали няма начин да го кракна...

Трябва да намериш валиден KEY и си готов.Потърси наляво надясно и ще откриеш ;)

• 2 weeks later...

Значи този проблем, който ми го правеше преди да го регна- като натисна десния бутон и да мисли по 20 секунди и да не иска да ми изкара менюто или като пусна експлорера и пак да мисли много си остана и след регистрацията, и след преинсталирането на Windows-a с друг. Обаче при новия се появи когато си качих няколко ъпдейта от страницата на Windows. Та значи като ми прави това в Таск менаджера процеса Explorer.exe ми става на 100%. Някакви предположения как да го оправя без реинстал?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...