Jump to content
BulForum.com

Трябва ми да си сменя CD-Key-a na Diablo2LOD

Nax

Recommended Posts

тъй тъй разбрах че преди време е имало пост за това как да си смениш CD-Key-a на Диаблото... аз отскоро имам нет и сега ми треа да си сменя CD-Key-a а нямам дисковете така че всяка помощ ще дойде добре :) дори и линк към предишния пост по тоя повод (стига да съществува)

Hm... Mi kato si razbral, 4e ve4e e imalo takav post ne razbra li, 4e povtaria6ti se postove ne sa

mnogo jelatelni?! Ne mi kazvai sega, 4e ne znae6 kade e toia post - pogledni gore v desnia ugal na

moniutora si, to4no pod banera na 'Invision' - malka lupi4ka i do neia pi6e 'Search'.... se6ta6 li se

za kakvo sluji?

http://warez.ru/invision/index.php?showtop...=1897&hl=diablo

предполагам че един линк щеше да изглежда по-примамливо на екрана ми... аз не казах ли нов съм!... от каде да знам как е бил топика на поста или кой го е постнал... както и да е се пак ще опитам... thx се пак

4eti vnimatelno...... ia pogledni pak...

osven tova, az kato biah nov parvata mi rbota be6e da se zapoznaia s

Forum Rules

I koi te kara da tarsi6 zaglavieto na topica? Prosto tarsi 'Diablo'....

Mai triabva i edin tutorial za search niakoi da napi6e....

~peace~

айде да не се караме ся ок?! пробвай ти да тъсиш с думата Диабло да видиш кок стаа... 50 поста с по 1-2 страници реплея... има намиране тва нещо!... о бтв тоз линк дет ми го прати нещо не работи...

хм да ок работи а изобщо видял ли си го на каде води тоя линк!? кам некав пост дет някой си иска оригинален cd key и съответно е жестоко оплют... брех брех...

човек мисля че трябва да се научиш да приемаш критика малко от малко... просто кажи "ок сбъркал съм линка ще се опитам да помогна пак" или "ок линка не е тва ама можеш да си го намериш по същия начин"... а не да се сопкаш така... не се обиждай тва е просто първо впечатление...

awe xora q kajete za 1.10 Diablo hell on earth kade da si go namerq !?!?ne mi se po4vashe nov topic pak pak stava vapros za D2 tai 4e... THX predvaritelno-trqbva mi ne betata razbrax 4e imalo cqla igra 1.10 pusnata i imalo uvolneni ot blizzard i taka natatak! :tongue :tongue

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...