OneBoy Posted August 9, 2003 Share Posted August 9, 2003 Pi4ove kajete mi kak da si napravq film4e ot CS-a. V konzolata pi6a record i polu4avam nqkakvo dem fali4e deto nito moga da go ledam nito da go pravq kakvoto i da bilo. Kajete nqkakva programka koqto moje da go otvori i konvertira v avi ili mpeg? Pls help me! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nax Posted August 9, 2003 Share Posted August 9, 2003 хмм аз не съм кой занай къв CSаджия но доколкото помня филмчетата могат да се гледат от вътре в Halflife-to имаш си команда play ili demo (не съм сигурен) след което пишеш името на фаила и той се плейва... а колкото до програма за конвертиране не мисля че има такава нали разбираш тия филмчета използват енджина на играта... не са видео файлове... е дотук свършват мойте знания... някой може и да знае повече касмет Link to comment Share on other sites More sharing options...
N00KiE Posted August 10, 2003 Share Posted August 10, 2003 Хмм.. в другата тема която е пусната от OneBoy съм отговорил.. виж си там.И все пак занапред е ЖЕЛАТЕЛНО да не пускаш по 20 теми за едно и също.И без това си имаме достатъчно скрап. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Enfer Posted August 11, 2003 Share Posted August 11, 2003 sled kato si go zapisal i veche demoto ti se namira vav CS direktoriata, otivash na main console oshte ot parvoto menu na igrata i pishesh : <playdemo "imeto.razshirenieto"> /mislia che biaha *.dem / bez kavichki ,razbira se. Link to comment Share on other sites More sharing options...
OneBoy Posted August 11, 2003 Author Share Posted August 11, 2003 Enfer xexe a we tva vse pak go znam bre igraq CS as govorq za drugo samoto film4e da staa v .avi ili .mpeg format za da moje da se gleda bez CS :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
MPABKATA_Z Posted August 16, 2003 Share Posted August 16, 2003 mmm.. neznam. Az moga da prava na Quake3 .avi film4eta. Tam e po-lesno. Purvo pi6e6 v konzolata /record ime. Posle go puska6 i si naglasq6 opciite na igrata. Posle puska6 demoto i pi6e6 /cl_avidemo 30. I posle v baseq3/screenshots sa snimkite. Ve4e moje s nqkakva programa za konvertirane na snimki kam film4e da si go napravi6. Primerno sas pjBmp2Avi.exe. Stavat ot .TGA ili .BMP na .avi. Moje i muzika da sloji6. Vij gore-dolu za kakvo stava duma: http://www.warez.ru:8080/FTP/Docs/someq3shits/ . Tam e film4eto, ako isak6 go svali da vidi6 kvo stava(12MB e) i programata. Ako nameri6 po nqkakaf na4in da si napravi6 na CS bmp-ta.. moje i da stane s tazi programa. Estestveno ima i po-hubavi. Az 6te potursq, 4e i na men mi trqbvat . A puk ako ti namera za CS shte me 4erpi6 edno . I za6to vsi4ki igraete samo CS ve? Q2, Q3 nqma li za boga!? P.s. N00KiE, ni mi sa pravi na losh ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted August 16, 2003 Share Posted August 16, 2003 A ti MPAB4o ne mi se pravi na vajen shtot N00KIE e prav. Nauchete se che kato iskate da kajete neshto moje da pusnete temA. Niama nujda da sa temI. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MPABKATA_Z Posted August 16, 2003 Share Posted August 16, 2003 kvi temi ta gonat be. az temi ne postvam. samo ako sa vajni i to v kraen slu4ai. ina4e gledam tva deto me interesuva. takiva temi deto ne me interesuvat izob6to ne gi otvarqm... PROBLEM?! ... Sorry N00KiE, sorry 4ove4e. Nqma da se povtori, obe6tavam Link to comment Share on other sites More sharing options...
N00KiE Posted August 19, 2003 Share Posted August 19, 2003 Sorry N00KiE, sorry 4ove4e. Nqma da se povtori, obe6tavam Аз определено не разбрах за кво точно ми се извиняваш..ама лошо нема.. не всеки ден някой ти поднася извинения .Просто УанБой беше пуснал една и съща тема в Games и Win_Appz и нямаше смисъл да поствам два пъти едно и също нещо на различни места.Пък и мен една седмица ме нямаше във форума и като гледам тука как Модераторс Тийм праскат Уарнове и режат теми..жална им майка на новобранците Сигурно след 10 поуст-а вече ще са горди членове(и членки ) на Group:Banned Link to comment Share on other sites More sharing options...
MPABKATA_Z Posted August 20, 2003 Share Posted August 20, 2003 N00KiE, kvo ti puka koi za kvo ti se izvinqva . Vajnoto e, 4e sum go napravil hehhe.. Az tuka ve4e uploadvam Quake3 i CS avi demota - 2GB!! Uploadvam sus 7kb . Malko vreme 6te mine dokato gi ka4a ma sa suuuuper zaribeni. P.s: N00KiE vlez malko vav foruma na GW be.. vij tam temite i postni.. Nadqvam se da doide6! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MPABKATA_Z Posted August 20, 2003 Share Posted August 20, 2003 Ve4e sum uploadnal dvete film4eta na CS. Moje da gi svalite ot tuk. Do dove4era 6te ka4a i dve film4eta na q3a. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.