Peter Pan Posted March 13, 2005 Share Posted March 13, 2005 Хора я кажете къде да намеря малко midi-та не ми се вярва никой да не е качвал в тоя "наш" сървар! Благодаря предварително! Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted March 13, 2005 Share Posted March 13, 2005 Трябва да се научиш да конкретизираш въпросите си и да използваш търсачката. По всяка вероятност ти се ще да си качиш някоя мелодийка на телефона. Виж какво открива например на нашия сървър: цък или в дата-та: цък А тук давам линкче, което не е за рингтонове, а за обогатяване на общата култура: Classical MIDI music Link to comment Share on other sites More sharing options...
The_DeViL_F Posted March 14, 2005 Share Posted March 14, 2005 ETO i ot mene neshto Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted March 15, 2005 Share Posted March 15, 2005 eto vi 4ast ot moite midi-ta *GSM* Link to comment Share on other sites More sharing options...
benita_ Posted March 28, 2005 Share Posted March 28, 2005 Добре виждам, че темата не е затворена, а и вече е отговорена...така че ще я използвам... Трябва ме спешно програма, чрез която могат да се режат части от песни...например само интрото или фрагмент... ама много е спешно... мерси Link to comment Share on other sites More sharing options...
bakara Posted March 28, 2005 Share Posted March 28, 2005 Добре виждам, че темата не е затворена, а и вече е отговорена...така че ще я използвам... Трябва ме спешно програма, чрез която могат да се режат части от песни...например само интрото или фрагмент... ама много е спешно... мерси <{POST_SNAPBACK}> Adobe Audition Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.