Jump to content
BulForum.com

Честит Рожден Ден, PSYCHOSIS !!!

Shade

Recommended Posts

Честит Рожден Ден!!!Жив,здрав,прав,корав,щастлив,усмихнат и тн...и да внимаваш с прекаленото гледане на филми от жанр:психо-трилър и ужаси :lol:

• Replies 64
  • Created
  • Last Reply

винаги когато честитя се чувствам леко неудобно. ето пак е така. гошо ме разби с пожеланието. аз не мога да кажа нещо толкова хубаво. не, не съм безчувствено копеле, просто в такива моменти зациклям и нищо подходящо не ми идва :) така че боре, ти намери щастие. точно в подходящия момент ти се усмихна рими-ту :) така че ще ти пожелая винаги да има до теб чевек, който да те зардва и да те прави щастлив. и да имаш приятели, много приятели. и здраве за да се радваш на всичко това и по някоя и друга пара, за да ги черпиш по бира и да подаряваш цветя и други хубави неща на "човека". това е то. същото си го пожелавам и на себе си и на всичко хорица, които ме кефят :) хаха!

бай, боре.

винаги когато честитя се чувствам леко неудобно. ето пак е така. гошо ме разби с пожеланието. аз не мога да кажа нещо толкова хубаво. не, не съм безчувствено копеле, просто в такива моменти зациклям и нищо подходящо не ми идва :) така че боре, ти намери щастие. точно в подходящия момент ти се усмихна рими-ту :) така че ще ти пожелая винаги да има до теб чевек, който да те зардва и да те прави щастлив. и да имаш приятели, много приятели. и здраве за да се радваш на всичко това и по някоя и друга пара, за да ги черпиш по бира и да подаряваш цветя и други хубави неща на "човека". това е то. същото си го пожелавам и на себе си и на всичко хорица, които ме кефят :) хаха!

бай,  боре.

saglasen

:woot 4RD :woot

Chestito i ot mene, pojelavam Vi wsichko nai-nai!

• 3 years later...

post-12-1234437055.gif

Вивиан, да си жива и здрава и заедно с Копчето да сте винаги щастливи! Специални поздрави от мен и наздраве!

post-12-1234437080.gif

Благодаря ви, мили съфорумци! Поласкан съм, че съм в мислите ви, било то и за един ден в годината. :P

Сега ще си допия вискито, ще си чуя поздравителната песничка още веднъж и ще си лягам :D

Лекар с нож! :laughing:

А, Бориле, днес ли бе! Честит рожден ден, жив и здрав да си да работиш или па да удариш от тотото, само гледай да е поне с една-две години разлика във времето от мен, че и аз съм планирал.

Да се обичате с Копчето и да живеете добре! Сега ще си сипя една бира за твое здраве! Хванах те в последните 10 минути от деня! :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...