Petio^ Posted March 13, 2005 Share Posted March 13, 2005 Честит Рожден Ден!!!Жив,здрав,прав,корав,щастлив,усмихнат и тн...и да внимаваш с прекаленото гледане на филми от жанр:психо-трилър и ужаси Link to comment Share on other sites More sharing options...
penetrating Posted March 13, 2005 Share Posted March 13, 2005 Честито! Много успехи,здраве и късмет! Link to comment Share on other sites More sharing options...
groover Posted March 13, 2005 Share Posted March 13, 2005 винаги когато честитя се чувствам леко неудобно. ето пак е така. гошо ме разби с пожеланието. аз не мога да кажа нещо толкова хубаво. не, не съм безчувствено копеле, просто в такива моменти зациклям и нищо подходящо не ми идва така че боре, ти намери щастие. точно в подходящия момент ти се усмихна рими-ту така че ще ти пожелая винаги да има до теб чевек, който да те зардва и да те прави щастлив. и да имаш приятели, много приятели. и здраве за да се радваш на всичко това и по някоя и друга пара, за да ги черпиш по бира и да подаряваш цветя и други хубави неща на "човека". това е то. същото си го пожелавам и на себе си и на всичко хорица, които ме кефят хаха! бай, боре. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mortal_dreams Posted March 13, 2005 Share Posted March 13, 2005 винаги когато честитя се чувствам леко неудобно. ето пак е така. гошо ме разби с пожеланието. аз не мога да кажа нещо толкова хубаво. не, не съм безчувствено копеле, просто в такива моменти зациклям и нищо подходящо не ми идва така че боре, ти намери щастие. точно в подходящия момент ти се усмихна рими-ту така че ще ти пожелая винаги да има до теб чевек, който да те зардва и да те прави щастлив. и да имаш приятели, много приятели. и здраве за да се радваш на всичко това и по някоя и друга пара, за да ги черпиш по бира и да подаряваш цветя и други хубави неща на "човека". това е то. същото си го пожелавам и на себе си и на всичко хорица, които ме кефят хаха!бай, боре. <{POST_SNAPBACK}> saglasen 4RD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lestat Posted March 13, 2005 Share Posted March 13, 2005 ЧРД и от мен.Ти си един от малкото хора, който допринасят за колорита на тозо форум Link to comment Share on other sites More sharing options...
solenka Posted March 13, 2005 Share Posted March 13, 2005 Честит рожден ден и от мен! Желая ти легло от рози,водка в двойни дози и жени във всички пози! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pechenata Posted March 13, 2005 Share Posted March 13, 2005 Chestito i ot mene, pojelavam Vi wsichko nai-nai! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted March 13, 2005 Share Posted March 13, 2005 Още веднъж миси на всички за сърцестоплящите пожелания! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted March 13, 2009 Share Posted March 13, 2009 Вивиан, да си жива и здрава и заедно с Копчето да сте винаги щастливи! Специални поздрави от мен и наздраве! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted March 13, 2009 Share Posted March 13, 2009 Боре, жив и здрав да си! Хармония и щастие ти желая! Link to comment Share on other sites More sharing options...
snejko Posted March 13, 2009 Share Posted March 13, 2009 Честито, честито, честито.... многу слънчеви лъчи, пролетни целувки, звезден блясък ... и едно копче Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted March 13, 2009 Share Posted March 13, 2009 4RD i ot men! Mnogo zdrave, 6tastie, kasmet, liubov i uspehi ti jelaq! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stasio Posted March 13, 2009 Share Posted March 13, 2009 Честит рожден ден и от мене Пожелавам ти да си жив и здрав , и много щастие Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted March 13, 2009 Share Posted March 13, 2009 Благодаря ви, мили съфорумци! Поласкан съм, че съм в мислите ви, било то и за един ден в годината. Сега ще си допия вискито, ще си чуя поздравителната песничка още веднъж и ще си лягам Лекар с нож! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted March 13, 2009 Share Posted March 13, 2009 А, Бориле, днес ли бе! Честит рожден ден, жив и здрав да си да работиш или па да удариш от тотото, само гледай да е поне с една-две години разлика във времето от мен, че и аз съм планирал. Да се обичате с Копчето и да живеете добре! Сега ще си сипя една бира за твое здраве! Хванах те в последните 10 минути от деня! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.