Jump to content
BulForum.com

OPTi Audio Drivers

Recommended Posts

Хора купих си уж за по-евтино едно OPTi , ама сега не мога да го подкарам на мойто ХР :cry

Видях , че има разни постове тук за драйвери относно тази карта , проверих страницата 'дето е дадена там , ама нищо ве батко :angry1 30 варианта дадени за драйвери , повечето само за 98 и 95 , за ХР най-много 5 да бяха , както и да е . Както се досещате аз не успях да си намеря драйверите за гадната карта . Знам , че тук има доста хора , който могат да намерят това , което търся , затова моля ви помогнете ми да подкарам таз карта , че издивявам , старата ми изпуши :blink:

Ако може направо линкове да сложите или да ги качите в FTP-To , ще е по-лесно за всички , който имат проблем като моя .

Благодаря предварително на всички , който ще ми помогнат :sayjin

Съгласен съм, преди когато минах на ХР, имах такава карта и този проблем беше причина да сменя аудиото (и модема също).

Не знам , един френд имаше такава карта и си беше намерил някакви драйвери за нея , ама сега си купи ново РС и вече не помни откъде си е теглил драйверите.Разрових доста страници с драйвери и форуми относно драйвери за таз карта , но не успях да си намеря нищо полезно , макар да имаше доста постове с доста линкове в тях . Все пак дано някой от тук има подобен проблем , който вече да си е разрешил и да ми помогне да си намеря драйверчетата .

Аз съм имал също такава карта и сам търсил нявсякъде, официални драйвери няма, поради това че компанията не съществува още преди да излезне XP, така че единствено ако си намериш няки 3rd party, ама се съмнявам, направо е вращай ако можеш.... успех B)

Що не провериш ТУКА има около 58 драйвера за XP :blink: Като тръгнеш да дърпаш , ще ти иска пас , даваш му за USER : driver , PASSWORD : all ... Преди време подкарвах OPTi на ИСА шина под XP , така 4е дълбоко се съмнявам да не можеш да го подкараш :wir А ина4е с 2 думи , вси4ки карти OPTi са си доста сериозен БОКЛУК :sick

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...