_Dave_ Posted March 12, 2005 Share Posted March 12, 2005 Хора купих си уж за по-евтино едно OPTi , ама сега не мога да го подкарам на мойто ХР Видях , че има разни постове тук за драйвери относно тази карта , проверих страницата 'дето е дадена там , ама нищо ве батко 30 варианта дадени за драйвери , повечето само за 98 и 95 , за ХР най-много 5 да бяха , както и да е . Както се досещате аз не успях да си намеря драйверите за гадната карта . Знам , че тук има доста хора , който могат да намерят това , което търся , затова моля ви помогнете ми да подкарам таз карта , че издивявам , старата ми изпуши Ако може направо линкове да сложите или да ги качите в FTP-To , ще е по-лесно за всички , който имат проблем като моя . Благодаря предварително на всички , който ще ми помогнат Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gorgar Posted March 12, 2005 Share Posted March 12, 2005 Забрави да тръгне под XP. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted March 13, 2005 Share Posted March 13, 2005 Забрави да тръгне под XP. <{POST_SNAPBACK}> Съгласен съм, преди когато минах на ХР, имах такава карта и този проблем беше причина да сменя аудиото (и модема също). Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Dave_ Posted March 13, 2005 Author Share Posted March 13, 2005 Съгласен съм, преди когато минах на ХР, имах такава карта и този проблем беше причина да сменя аудиото (и модема също). <{POST_SNAPBACK}> Не знам , един френд имаше такава карта и си беше намерил някакви драйвери за нея , ама сега си купи ново РС и вече не помни откъде си е теглил драйверите.Разрових доста страници с драйвери и форуми относно драйвери за таз карта , но не успях да си намеря нищо полезно , макар да имаше доста постове с доста линкове в тях . Все пак дано някой от тук има подобен проблем , който вече да си е разрешил и да ми помогне да си намеря драйверчетата . Link to comment Share on other sites More sharing options...
splt-rmx Posted March 13, 2005 Share Posted March 13, 2005 Аз съм имал също такава карта и сам търсил нявсякъде, официални драйвери няма, поради това че компанията не съществува още преди да излезне XP, така че единствено ако си намериш няки 3rd party, ама се съмнявам, направо е вращай ако можеш.... успех Link to comment Share on other sites More sharing options...
abatt doom Posted March 13, 2005 Share Posted March 13, 2005 Що не провериш ТУКА има около 58 драйвера за XP Като тръгнеш да дърпаш , ще ти иска пас , даваш му за USER : driver , PASSWORD : all ... Преди време подкарвах OPTi на ИСА шина под XP , така 4е дълбоко се съмнявам да не можеш да го подкараш А ина4е с 2 думи , вси4ки карти OPTi са си доста сериозен БОКЛУК Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.