PaTRi0Ta Posted March 13, 2005 Share Posted March 13, 2005 Пример - Фиорентина. Аз не ги забравих .... не ги забравиха и много други! <{POST_SNAPBACK}> Прав си,още помна победата има над Манчестър Юнайтед(въпреки че Юнайтед са ми любимия отбор)през 99 с 2-0,Фиорентина просот...страхотно! Та на темата ТВЪРДО ама ТВЪРДО съм за красотата,нали затова е футбола да гледаш страхотни изпълнения,да изпитваш емоций а не да заспиваш от защитата на едните и мъката на другите да направат нещо! Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberHill Posted March 13, 2005 Share Posted March 13, 2005 Красотата е следствие. Никой не е прокопсъл с карасота. Link to comment Share on other sites More sharing options...
notor1ous Posted March 13, 2005 Share Posted March 13, 2005 Зависи от мача, важните мачове трябва да се печелят. Историята помни първите, а това, че някой отбор играл красиво и нещастно отпаднал в 1/4 или 1/8 никой няма да го помни след време. Дори този отбор да е Барселона, Арсенал, Реал или Манчестър. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alf Posted March 13, 2005 Share Posted March 13, 2005 Kuv e smisulut istoriqta da te zapomni kato nai-velikiqt otbor,igrae6t nai-sku4niqt futbol.Nali za tova e suzdadena tazi igra,da nosi 6tastie i udovolstvie Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted March 13, 2005 Share Posted March 13, 2005 Кажи ми тогава защо аз знам за великия Хеленио Херера и легендарния му Интер от 60-те и неговото изобретение катеначото, а не знам Каляри от 60-те, които много добре играеха, ама в серия Б... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alf Posted March 13, 2005 Share Posted March 13, 2005 A za6to ne znae6 za nqkakuv po-maluk otbor,da kajem ot holandia,koito su6to e izpolzval tozi metod.Vse pak toi za pruv put e prilojil tozi stil i mu e donesul uspeh.Edno i su6to e i za dvata stila na igra.Razlikata e tam,4e enoto e grozno i sku4no i ne vinagi nosi uspeh,a drugoto moje su6to da ne nosi vinagi titli,no pone e priqtno za gledane Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted March 13, 2005 Share Posted March 13, 2005 Както и сам можеш да се сетиш, не съм фен на грозния футбол. Просто оправдавам играта по този начин с цел победа. И никой не може да съди един такъв отбор, защото целта е поставена от правилата и тя не е "щастие и удоволствие", а победа, което ще рече повече вкарани голове... Link to comment Share on other sites More sharing options...
emo_pp Posted March 13, 2005 Share Posted March 13, 2005 красотата винаги е на първо място. Но не трябва да се забравя че победител този отбор, който е отбелязал повече голове. И най-важното са именно головете, а и те са най-красивото във футбола Link to comment Share on other sites More sharing options...
basten Posted March 14, 2005 Share Posted March 14, 2005 Ako sum trenior...otgovor rezultata. Vse pak na men mi plashtat, za da pe4eli otbora. Ako sam fan...krasotata. Vse pak az otivam na ma4, za da si po4ina i da se poradvam na krasivi izpulneniq. Zabelejka...nqma fan, kojto da e razo4arovan, kogato otbora mu bie... dori tova da stane s grozna igra(spravka fanovete na chelsea). Oba4e ima fan, kojto e razo4arovan dori i sled prekrasna igra. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VooDooMaN Posted March 14, 2005 Share Posted March 14, 2005 Резултатът или красотата - избирам Барселона. Отборът, който в момента играе най-красив футбол. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alliance Posted March 14, 2005 Share Posted March 14, 2005 Кажи ми тогава защо аз знам за великия Хеленио Херера и легендарния му Интер от 60-те и неговото изобретение катеначото, а не знам Каляри от 60-те, които много добре играеха, ама в серия Б... <{POST_SNAPBACK}> Мисля,че не редно да даваш за пример италиански отбор.Те и досега си играят така.Това им е стила на игра,както в Анлия да се правят 2762728 центрирания на мач.Иначе романтизма във футбола си отиде много отдавна...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted March 14, 2005 Share Posted March 14, 2005 Нещата стоят така - футболът се управлява от пари. За да има пари, трябва да се побеждава. За да се побеждава, трябва да се играе практично. Красотата остава на заден план. Link to comment Share on other sites More sharing options...
notor1ous Posted March 14, 2005 Share Posted March 14, 2005 A za6to ne znae6 za nqkakuv po-maluk otbor,da kajem ot holandia,koito su6to e izpolzval tozi metod.Vse pak toi za pruv put e prilojil tozi stil i mu e donesul uspeh.Edno i su6to e i za dvata stila na igra.Razlikata e tam,4e enoto e grozno i sku4no i ne vinagi nosi uspeh,a drugoto moje su6to da ne nosi vinagi titli,no pone e priqtno za gledane <{POST_SNAPBACK}> Мисля, че тук не става дума за такива отборчета, а за отбори като Милан, Ювентус и Челси. Това са отбори, които могат да играят изключително красиво и по-резултатно, но често се задоволяват с малки победи (като резултат) и не особенно атрактивна игра. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aston_ Posted March 20, 2005 Share Posted March 20, 2005 Нещата стоят така - футболът се управлява от пари. За да има пари, трябва да се побеждава. За да се побеждава, трябва да се играе практично. Красотата остава на заден план. <{POST_SNAPBACK}> Напълно споделям твоето мнение ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
emirates stadion Posted March 20, 2005 Share Posted March 20, 2005 Daite mi primer za grozna pobeda 4e ne se se6tam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adriano Posted March 20, 2005 Share Posted March 20, 2005 Daite mi primer za grozna pobeda 4e ne se se6tam <{POST_SNAPBACK}> Например победата на Ювентус срещу Рома,победата на локото срещу Ботев,на Милан срещу Интер..................... Link to comment Share on other sites More sharing options...
KAZIO Posted March 20, 2005 Share Posted March 20, 2005 Ако отборът на които симпатизирам не играе красиво но печели сичко възможно ще съм мноо доволен,но ако съм неутрален зрител предпочитам да гледам красив футбол преди всичко. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kirk_H Posted March 20, 2005 Share Posted March 20, 2005 Винаги е по-добре да победиш, но все пак красотата в играта е това което я прави толкова магична за хората.От друга страна много зависи и от конкретната цел пред дадения отбор-ако на всяка цена е нужна победа красотата остава на заден план.Всеки фен ще се съгласи че е по-добре отборът му да победи грозно и спечели титла , но в мач без залог мисля че красотата трябва да е на първо място Link to comment Share on other sites More sharing options...
jorji_s Posted March 20, 2005 Share Posted March 20, 2005 като зрител не виждам никакъв смисъл да гледам няква грозна победа, няма значение на кого симпатизирам нали точно заради своята красота е така пленителен футболът винаги е по-добре да наблюдаваме качествен футбол Link to comment Share on other sites More sharing options...
vas4o Posted July 21, 2005 Share Posted July 21, 2005 По принцип резултата, на най-добро е, когато има съчетание мужду двете!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted July 22, 2005 Share Posted July 22, 2005 ами за мен по-важен е резултата когато говорим за любимите ми отбори например/Ботев, Байерн/ , предпочитам да са играли не мн. добре в някой мач но да са го спечелили, иначе за др. мачове красотата е важна все пак не ми пука за резултата им Link to comment Share on other sites More sharing options...
LSS Posted July 22, 2005 Share Posted July 22, 2005 резултата, ако се отнася за любимите ми отбори Link to comment Share on other sites More sharing options...
CTAH4O Posted July 22, 2005 Share Posted July 22, 2005 Мдаа! Ако гледам любимия отбор предпочитам резултата,разбира се!!! А не вярвам някой отбор да бие с 5:0 без да играе красиво Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted July 22, 2005 Share Posted July 22, 2005 Еми когато мачът е приятелиски или не е от огромно значение, предпочитам красотата Но иначе във важните мачове (финал примерно) не ме интересува грозно или красиво играят любимците ми, а за мен е важен резултатът Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted July 22, 2005 Share Posted July 22, 2005 ''По-добре грозна победа, отколкото красива загуба'' Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.