Jump to content
BulForum.com

Razer Dimondback>Mneniq!

Recommended Posts

Какво може да ти каже човек най-добрата мишка на пазара.Ако си решил да ги даваш или си вманиачен на тема CS дай ги няма да сбъркаш.

И аз реших да си взема Chameleon RZD-1600C, към сряда ще трябва да е пристигнала :)

Razer DIAMONDBACK 1600dpi, Magma RZD-1600S - 113.61 ЛВ. с вкл. ДДС

1 година гаранция

Razer DIAMONDBACK 1600dpi, Chameleon RZD-1600C - 123.37 ЛВ. с вкл. ДДС

1 година гаранция

ето ти ардес и тел:

София, ул."Г.С.раковски" 122;

тел.: 980 38 04; mail: shop@premiergroup.bg; ICQ: 207175904

Razer DIAMONDBACK 1600dpi, Magma RZD-1600S - 113.61 ЛВ. с вкл. ДДС

1 година гаранция

Razer DIAMONDBACK 1600dpi, Chameleon RZD-1600C - 123.37 ЛВ. с вкл. ДДС

1 година гаранция

Kva e razlikata little.Na mene mishkata mi trqbva za CS shtoto igraq profisionalno a pad-icemat prodavat li tama shtoto mislq da si kypa.Ti za kakvo sha q polzvash ????? I kak moga da si q pora4am :) 10x

Щом играеш на контрата определено ще останеш доволен(то по-добра така или иначе няма) верно, че е малко скъпичка, ама все пак всеки сам си решава ;) на мен специално не ми е проблем да дам толкова пари за мишка, въпреки, че имам няколко от последните модели на Майкрософт(които най вероятно ще продам) от които нямам никакви оплаквания, все пак смятам да си "поиграя" и с тази...........а иначе кой знай каква разлика м/у двата модела нЕ виждам(освен външният вид)

RZD-1600C

RZD-1600S

~едит~

а иначе ще ми е достави един от диларите с който работя

ако имаш желание мога да ти е поръчам

Мищока пристигна :D  мога да ви уверя, че това е най добрият плъх :punk просто е уникален

Не се и съмнявам.Просто ръката ми не искаше да си тръгне от един такъв.Ама за мен това са много пари ако не си пристрастен към CS.Иначе моя като го клокна го настига почти :P

Ми не толкова скъпа хубава мишка е Microsoft IntelliMouse Explorer 4.0Tilt смятам че за парите си е доста добра :) е ако имаш пари за онова зверче взимай.Иначе влез в gaminggearbg тука може да получиш информация от къде може да вземеш мишка или пад за про гаймър :)

Ми не толкова скъпа хубава мишка е Microsoft IntelliMouse Explorer 4.0Tilt смятам че за парите си е доста добра :) е ако имаш пари за онова зверче взимай.Иначе влез в gaminggearbg тука може да получиш информация от къде може да вземеш мишка или пад за про гаймър :)

Да IntelliMouse Explorer 4 е много добра мишка, но за сега ще почива известно време в шкафа, а иначе това също не е лошо мишле ;) днеска поръчах едно за жената

Little ako imash inteli prodai mi q :) ako iskash

За сега ще стои в резерва ;) както се казва, нЕ иска нито хляб нито вода, а пък и има още 35м. гаранция, така че да почива :)

ПС:ако толкова ти трябва в Ера-та(и не само) май имат

Има ли някакав начин да си я поръчам тази мишка да и докарат до къщи ? И ако има от каде (линк) ? Каква е надценката ?

а иначе това също не е лошо мишле ;) днеска поръчах едно за жената

:blink: :blink: :blink: :blink:

от къде я купуваш тая? в нито една ценова листа не можах да я намеря.

между другото ... MX1000 на Logitech не е ли по-добра от този Razer? все пак е лазерна и е много по-прицизна от оптичната.

:blink:  :blink:  :blink:  :blink:

от къде я купуваш тая? в нито една ценова листа не можах да я намеря.

между другото ... MX1000 на Logitech не е ли по-добра от този Razer? все пак е лазерна и е много по-прицизна от оптичната.

Има е в ценовата листа на Ера-та, а колкото до МХ1000, не не е по добра ;)

31 $ ??????????

тези не са добре.

Hardware

Microsoft® Optical Mouse by Starck Blue

$14.95

на мен по-евтино от microsoft.com ще ми излезе да си я купя.

мерси за информацията.

То това е малко относително, има поне 20 онлайн магазина които доставят в Европа(западна) и там цената е 30 евро, така че тези цени за щатите и канада не са критерий за нас

~едит~

пак за МХ1000

най малкото което като разлика в полза на Razer e че MX1000- 800 dpi , а Razer-1600dpi ;) бих казал, че МХ1000 не се различава по нищо от Intelli Mouse Explorer 4

Характеристики: оптичен сензор с резолюция 1600 dpi (16 битов пренос на данни), 5.8 мегапикселен сензор осигуряващ сканиране с 6500 кадъра в секунда, без закъснение от режим на готовност, максимално ускорение до 15 G, седем бутона (индивидуално програмируеми), покритие против приплъзване върху бутоните за по – добър контрол, полупрозрачен външен дизайн, дълъг USB кабел – 210 см. , тефлонова долна повърхност, изключително лека – 90 грама, висококачествен неопренов калъф, професионален софтуер за контрол.

Little a mislish li 4e dimondback e po dobra ot logitech mx518 novata specialno za igri4ki 1600 dpi 5.8 mege\pixels i 15 g i tq e dosta dobra i e s 10 dolara po evtina ot dimondback i e po lesna za kypyvane.A tazi microsoft inteli 4.0 molq ti se prodai q za okolo 40-50 lv shtom e s tolkova garanciq :D.

Little a mislish li 4e dimondback e po dobra ot logitech mx518 novata specialno za igri4ki 1600 dpi 5.8 mege\pixels i 15 g i tq e dosta dobra i e s 10 dolara po evtina ot dimondback i e po lesna za kypyvane.A tazi microsoft inteli 4.0 molq ti se prodai q za okolo 40-50 lv shtom e s tolkova garanciq   :D.

Eми както виждам по характеристики е точно същата, така че тук вече ще се избира само по външен вид, а колото до интели-то няма начин ;) а за гаранцията, всички майкрософтски продукти са 36 или 60м. без значение дали са ОЕМ или Ретайл

~едит~

за 40-50лв си взимаш същата с един месец повече гаранция :P

Има ли някакав начин да си я поръчам тази мишка да и докарат до къщи ? И ако има от каде (линк) ? Каква е надценката ?

Има , но по- добре не се занимавай !

Поръ4ай си я при някой Пловдивски дилър на дадената фирма, ще ти излезе по-евтино ,при покупката ..и ако (дано не се слу4ва ) нещо се прецака също !

Ако не знаеш дилър ,виж по-напред в темата .....@little може да ти каже такъв !

Аз така се набутах малко с джоя от подписа ми поръ4ах го в София ,като не предполагах 4е ве4е ще е в Пловдив ,защото пратката от вън пристигаше в петък късно ве4ерта , а аз звъннах в понеделник към обяд и ми казаха 4е са останали само 2 :) , при което аз веднага поръ4ах единия ...след някой друг ден ги видях в 2 магазина в Пловдив и то на цена с около 10$ по-ниска от тази която платих за джоя +доставките , а преди това ония гейове от Комел-софт ми казаха(излъгаха ) ,4е нямат дистрибутори в Пловдив и трябва да си го поръ4ам по- телефона ! така 4е сам прецени дали си струва поръ4ката по телефона !

Едит:

А щях да забравя с захранването от подписа ми същата работа ,но този път Премиер-груп "...в Пловдив нямаме никакъв представител , по4ръ4ката само по телефона "Аз естествено питах в една две фирми ,но не им се занимаваше !

Аве ,тва предполагам го правят щото на дилъра трябва да правят отстъпки а на теб ще го бутнат на крайна цена ,боли ги оная работа ,4е ти пък от своя страна ще трябва да се набуташ и за доставката(която пък , ако е до вкъщи се оскъпява още пове4е)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...