chelsea_fen Posted March 12, 2005 Share Posted March 12, 2005 Dvata konkurenta za menegerskite igri ! No koq spored vas e po-dobra ? Na men li4no mi dopada pove4e TCM za6toto moga hem da gledam ma4a i hem da go igraq ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
stoian_a Posted March 12, 2005 Share Posted March 12, 2005 Samo FM 2005!T'va e istinata! TCM 2005 E PALNA BOZA! Kak moje da ima hora deto go igraqt se 4udq az? Link to comment Share on other sites More sharing options...
chelsea_fen Posted March 12, 2005 Author Share Posted March 12, 2005 E dobre kakvo mu e tolkova huboto na toq FM ? Ne namiram ni6to po-dobro ot TCM !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted March 12, 2005 Share Posted March 12, 2005 E dobre kakvo mu e tolkova huboto na toq FM ? Ne namiram ni6to po-dobro ot TCM !!! <{POST_SNAPBACK}> 1. Реализмът 2. Разнообразието 3. Трудността, която води до амбиция да играеш 4. Виж 1,2 и 3 + още доста Бтв TCM колко бъдещи суперзвезди са открили ? Защото в СМ(по-стара версия на ФМ) бяха вече известни играчи като Ибрахимович, Савиола, Роналдиньо и още много. Като става дума, че бяха млади таланти в играта, когато още никой не беше чувал за тях. Ето затова ФМ и СМ имат толкова голямо комюнити в България Link to comment Share on other sites More sharing options...
chelsea_fen Posted March 12, 2005 Author Share Posted March 12, 2005 E da , i to4no za tova v poslednata versiq na TCM (2005) sa nablegnali na tezi propuski ! A otdelno da ne govorim za novata versiq za provezhdane na ma4 , a imeno da gleda6 nai interesnite momento to4no kato na tv i ednovremeno s tova da pravi6 smqni , novi taktiki .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Saber_Skyo4 Posted March 15, 2005 Share Posted March 15, 2005 Ами според ме е футбол мениджър 2005.но имам един проблем.Инсталвам си играта и тя тръгва на некав шибан език.Как да го напраа на бг.ПЛС помогнете!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted March 15, 2005 Share Posted March 15, 2005 Ами според ме е футбол мениджър 2005.но имам един проблем.Инсталвам си играта и тя тръгва на некав шибан език.Как да го напраа на бг.ПЛС помогнете!!! <{POST_SNAPBACK}> http://warez.ru:8084/gamez/Football.Manage...ded-tbg.nfo.txt Ако те мързи да четеш, къде си тръгнал да играеш мениджъри .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.