Jump to content
BulForum.com

Продавам двупроцесорна машина

Recommended Posts

Compaq

Compaq Professional AP550 Workstation

Intel 840 chipset

2X Processor Intel Pentium III 733 MHz

Cache Memory 256-KB Level 2 cache per processor standard

Memory 512 MB of 800-MHz ECC RDRAM

Network Controller Integrated Intel PRO/100+ Management Adapter

Storage Controller Integrated Ultra3 (Ultra 160) SCSI and Ultra ATA/66 on all models

Hard Drive 9-GB Ultra3 (Ultra160) SCSI (10,000 rpm)

Graphic Matrox Millennium G450

Fdd

CD-ROM

цена 650 лева

абе я земи се стегни малко 600 лъвчета за такава "печка" :) !! хаха

За 600 лева може да се направи гаме бомб втора ръка :) !

абе я земи се стегни малко 600 лъвчета за такава "печка" :) !! хаха

За 600 лева може да се направи гаме бомб втора ръка :) !

Благодаря ти за компетентния коментар, но машината не е геймърска, има си програми оптимизирани за два процесора. Има си идея машинката. А за в бъдище си коментирай с някой друг който разбира колкото теб.

Mashinkata e super ideyna naistina :D

Shte e pushka za evtina grafichna stanciyka. Sushto i shte ima jelezen response time za DB, file ili web serverche :) no tova za nykoy koyto mu tryabva tochno tova....

a za gamer-a(FunLov3): taya mashina nyama 3D ... no ti puk otkude da znaesh....

Mashinkata e super ideyna naistina :D

Shte e pushka za evtina grafichna stanciyka. Sushto i shte ima jelezen response time za DB, file ili web serverche :) no tova za nykoy koyto mu tryabva tochno tova....

a za gamer-a(FunLov3): taya mashina nyama 3D ... no ti puk otkude da znaesh....

Точно така от каде да знам като този "продавач"не е дал линк . Или не чак толкова изчерпателно инфо . Вярно че не разбирам много от компютри но всеп пак мисля че основното в хардуера го знам :) (поне така мисля) В къщи си имам 1 антика за която знамвсичко :) . И все още си мисля че за 600 лева може да се направи доста по добре конфигурация от посочената по-горе . Която да я минава с доста във всяко 1 отношение :) !

Точно така от каде да знам като този "продавач"не е дал линк . Или не чак толкова изчерпателно инфо . Вярно че не разбирам много от компютри но всеп пак мисля че основното в хардуера го знам :) (поне така мисля) В къщи си имам 1 антика за която знамвсичко :) . И все още си мисля че за 600 лева може да се направи доста по добре конфигурация от посочената по-горе . Която да я минава с доста във всяко 1 отношение :) !

Съжалявам за офф-а.

Като характеристика машинката е перфектна и цената и почти доближава реалната.

FunLov3, именно с основното не си на ясно :P

Ma6inkata e prosto prekrasna! I nai-mnogo me e iad 4e niamam parite koito i iska6 ina4e napravo ia vzimam. Ot dosta vreme si tyrsia ne6to takova - dvuprocesorno. Debian-a napravo 6te leti i pee na neia. :")

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...