Boro Posted March 12, 2005 Share Posted March 12, 2005 Какво за саламите? Че вие от Марс ли падате?! Технологията им е такава - в колбасите се влагат изрезки и сурогати - наивно е да си мислите, че за салам се мелят филенца и пържоли. И това изобщо не е в разрез с изискванията на ХЕИ или ДВСК - каквото може да се продаде като котлет, шол, пържола и прочие от животното се продава така. За салам и кайма отива това което не става за друго. Изрезките... наистина ли си мислехте, че това в саламите е първокачествено месо?!? Боожееее.... Сигурно и в дядо Коледа вярвате. Ама не - това е положението и то си е напълно законно и нормално и винаги е било такова. Да ви е сладко! <{POST_SNAPBACK}> стига ле човек нали ние имаме цех за месо и произвеждаме колбаси ала бала няма текива работи Не давай на малко дете краставица, купена от пазара! и на загоряла жена нали Link to comment Share on other sites More sharing options...
juji Posted March 12, 2005 Share Posted March 12, 2005 Току-що ме обрекохте на гладна смърт. Вкъщи общо взето само спя, кръгът от заведения вече е стеснен, защото все на мен ще се падне косъмът в салатата, мухи в цитронадата, мравки в рома(въобще не се шегувам), ами вече и зъбите да не мога да си измия като хората. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ATEL Posted March 12, 2005 Share Posted March 12, 2005 Da...taka e no ako sledvame logikata ne triabva da kupuvame nishto ot nikade! I na kafeneta ne siadaite! Koi znae kak sa mili chashite...ot pazara nishto ne vzimaite ima nitrati v mesoto sashto i ne samo...a vav vodata ako znaete kolko xlor ima. AKo niakoi misli ,che neshto e chistichko i spokoino moje da go lapne da vika...kato edin ekolog shte go svetna za kakvo stava duma. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lestat Posted March 13, 2005 Share Posted March 13, 2005 Аз утре отпрашвам за некьде в космоса.Там е вауум и е стерилно!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
TNT Posted March 13, 2005 Share Posted March 13, 2005 Бе то това че има такива работи в храната си е нормално верно малко гнусно ама щом не сте умрели няма проблем . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest liquid Posted March 14, 2005 Share Posted March 14, 2005 N/A Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted March 14, 2005 Share Posted March 14, 2005 Добере, че не ям купешки салати. Направи си сам са най-вкусни. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted March 14, 2005 Author Share Posted March 14, 2005 ....... Направи си сам са най-вкусни. <{POST_SNAPBACK}> i az sam na tva mnenie Link to comment Share on other sites More sharing options...
mortal_dreams Posted March 14, 2005 Share Posted March 14, 2005 basi i horata naistina me otkazahte da qm mnogo ne6ta a a kroasanite deto gore se be6e pisalo 6te kaja samo edno ima6e edni kroasni s pokemoni li neznam kak se kazat(pak i kvo me barka) se praveha v izgrev v barakite (tova mi go kaza bratov4eda koito jiveee do tiq baraki)i poznaite koi e rabotnata raka deto gi pravi e dobre 6te vi kaja...BRATQTA ROMI...brat4eda mi kaz\a kak pliueli v 6okolada i kvo li o6te ne samo deto ne kaza 4e i driskali vatre... i za tova kogato gi dledah malkite kak si vzimat kroasani kvo praveha si mislite vie... \vzima kartinkite i hvarlq kroasana na ku4etata A DA VI E SLADKO (za tova qjte samo doma6na produkciq pone garanciqta e 80%) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scarface Posted March 14, 2005 Share Posted March 14, 2005 Are imam predlojenie ot utre nqma da qdem i da piem!Ot tva koeto 4uvam tva e nai dobriqt variant mai a?!?Kato ste tolkova naqsno 6to vuob6te qdete we,nedeite nikoi ne vi kara stoite si vuv vas ne q6te ne piite i zdraveto vi 6te e perfectno tamun 6te si izmislim i turnir4e!!!!! "Koi 6te ocelee posleden" nagradata 6te e edin patlak Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted March 14, 2005 Share Posted March 14, 2005 Are imam predlojenie ot utre nqma da qdem i da piem!Ot tva koeto 4uvam tva e nai dobriqt variant mai a?!?Kato ste tolkova naqsno 6to vuob6te qdete we,nedeite nikoi ne vi kara stoite si vuv vas ne q6te ne piite i zdraveto vi 6te e perfectno tamun 6te si izmislim i turnir4e!!!!! "Koi 6te ocelee posleden" nagradata 6te e edin patlak <{POST_SNAPBACK}> Защо да не ядем, просто ще си ядем вкъщи, а който неможе да си носи, хем по-вкусно и по евтино. Link to comment Share on other sites More sharing options...
George_131 Posted March 14, 2005 Share Posted March 14, 2005 Една приятелка, която работи във фирма Галатея - за сладки неща, разправя каква отврат е в цеха и това е най-малкото, като правят нещата им слагат етикет със срок на годност какъвто имат напечатан, няма значение до кога е. А, когато им върнат някаква продукция(познайте защо се връща), всичко се мели на ново и се прави на сладки, то и по принцип само боклуци слагат в тях Link to comment Share on other sites More sharing options...
eek Posted March 14, 2005 Share Posted March 14, 2005 Това за кенар ми се струва малко преувеличено, малко тъпо ми се струва да разхождат баките със салати около цеха Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alliance Posted March 14, 2005 Share Posted March 14, 2005 По-склонен съм да вярвам на историята за дюнерите,отколкото за салатите..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE SHAMAN Posted March 14, 2005 Share Posted March 14, 2005 Това са абсолютни глупости повярвайте! (изключвам разбира се арабските дюнери )Говоря от името на човек зад кулисите! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RottenBrain Posted March 15, 2005 Share Posted March 15, 2005 Уауууууу! Сензация! Само да питам няколко неща: 1. Що не съм намирал лайна/пясък/плъхове в храната си? Явно съм голям късметлия 2. Що задължително във всички млечни продукти има сперма? 3. Защо никой,никога нищо не е виждал,а му го е казал приятеля на братовчедката на брата на бащата на вуйчо му? 4. Колко от цеховете които изброихте все още работят? 5. Добре де,те хубаво подкупват ХЕИ ама нали има и медии?(изключвам разните му там жълти вестници) Далеч съм от мисълта че нещата които ядем се произвеждат в стерилни помещения. Въпросът е че никой не ви пикае в лимонадата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted March 15, 2005 Share Posted March 15, 2005 В крайна сметка верочтността тези хули да са отправени от някой недоволен, уволнен поради некомпетентност пъпчив комплексар, е много по-голяма, отколкото те да са верни. По принцип и аз обичам да си правя сам салатите, но ако се наложи, няма да се поколебая да си купя готова. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.