blah_ Posted March 23, 2005 Share Posted March 23, 2005 За човек който "знае" как се правят ревютата по сайтовете използваш много "може би" и "най вероятно" не мислиш ли? И тук става въпрос за това че ти каза LG не стават. Аз мислех да си взимам такава и искам едно просто изречение от вида на : LG не ства защото ..... (но не и защото баба така каза) Разбрах вече тествал си НЕК. А LG 4163B ? A като запишеш диск проверяваш ли за грешки за да може да дадеш обективно мнение. Link to comment Share on other sites More sharing options...
little Posted March 23, 2005 Share Posted March 23, 2005 За човек който "знае" как се правят ревютата по сайтовете използваш много "може би" и "най вероятно" не мислиш ли? И тук става въпрос за това че ти каза LG не стават. Аз мислех да си взимам такава и искам едно просто изречение от вида на : LG не ства защото ..... (но не и защото баба така каза) Разбрах вече тествал си НЕК. А LG 4163B ? A като запишеш диск проверяваш ли за грешки за да може да дадеш обективно мнение. <{POST_SNAPBACK}> А за човек който пита, би трябвало да четеш по внимателно ............първото LG тотално отказва,................ и записаните дискове са проверявани, тествани на други устройства....................и всичко каквото се сетиш есестествено не всички, просто практически няма как да стане, но пък няма оплакване или върнат диск от нЕ тестваните Link to comment Share on other sites More sharing options...
sohm Posted January 21, 2006 Share Posted January 21, 2006 Темата е старичка гледам, но пък отпреди почти месец смених LG писачката си 4160, с NEC ND3550A и за въпросното време откакто съм с NEC -а мога да кажа, че LG почти във всяко отношение правят доста по-добри устройства. (Eстествено съдя само по лично изпитаните от мен ДВД писачки). LG - по-тихи, по-бързи в записа, по-малко грешки. 3in1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shaq34 Posted January 21, 2006 Share Posted January 21, 2006 Темата е старичка гледам, но пък отпреди почти месец смених LG писачката си 4160, с NEC ND3550A и за въпросното време откакто съм с NEC -а мога да кажа, че LG почти във всяко отношение правят доста по-добри устройства. (Eстествено съдя само по лично изпитаните от мен ДВД писачки). LG - по-тихи, по-бързи в записа, по-малко грешки. 3in1 Не съм съгласен с теб че ЛГ се по-добри щото имам две записвачки НЕК 3540А и 3550А и до сега не са ми праили проблем. Познавам няколко човека дето имат ЛГ трябва да се ъпдейтва фирмуера щото някой дискове не ги записва, а при НЕК-а това не ми се е случвало никога т.е. съм нямал нужда да ъпдейтвам фирмуера а също и за обикновените записвачки на НЕК не ми се случвало някой дискове да не ги записва. Също до сега не съм записал ДВД диск с проблем. А за това че са по-тихи не мога да кажа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted January 21, 2006 Share Posted January 21, 2006 Темата е старичка гледам, но пък отпреди почти месец смених LG писачката си 4160, с NEC ND3550A и за въпросното време откакто съм с NEC -а мога да кажа, че LG почти във всяко отношение правят доста по-добри устройства. (Eстествено съдя само по лично изпитаните от мен ДВД писачки). LG - по-тихи, по-бързи в записа, по-малко грешки. 3in1 Темата наистина е ужасно старичка, но само ще добавя, че впечатленията ми от LG са прекрасни. Разбира се, трябва да уточня че говоря само за CD-RW устройствата им, а не за DVD записвачките. През годините съм сменил какво ли не...Teac, Lite-on, Sony...Последният път си взех LG CD-RW 52X-32X-52X и след месец безупречна(и безшумна) работа с всякакви дискове си взех още едно LG - комбинирана записвачка с DVD, която вече доста време се представя по същия начин. Явно фирмата добре си гледа работата и същото може да се каже и за DVD записващите им устройства. П.П. За NEC нищо не мога да кажа, понеже никога не съм имал такава. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.