tedy Posted March 18, 2005 Share Posted March 18, 2005 някой случайно да знае от каде мога да си купя нов НЕК 3500А с 2 години гаранция на прилична цена,като изключим ЖАР? <{POST_SNAPBACK}> http://www.gss.bg/prices.php Само не знам за гаранцията, можеш да им се обадиш и да ги питаш. От тях съм купувал някои работи от около година насам, и са разбрани хора, нямал съм проблеми. NEC-а при тях е 74$ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted March 18, 2005 Share Posted March 18, 2005 Другата фирма е Адроит.Телефонът им е 63-79-63. Link to comment Share on other sites More sharing options...
drugdealer Posted March 18, 2005 Author Share Posted March 18, 2005 Другата фирма е Адроит.Телефонът им е 63-79-63. <{POST_SNAPBACK}> blagodarq Link to comment Share on other sites More sharing options...
drugdealer Posted March 18, 2005 Author Share Posted March 18, 2005 Аз съм с точно този модел на НЕК, ползвам го вече половин година и нямам никакви проблеми.пп: иначе и аз като теб се чудих между LG и NEC, ма взех NEC-а щото беше с 1 година повече гаранция. <{POST_SNAPBACK}> a ti ot kade si vze nek-a s 2 god garanciq,za6toto navsqkade s izkliu4enie na jar mi davat 1 godnia garanciq??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rafaello Posted March 18, 2005 Share Posted March 18, 2005 Вчера взех за един приятел същия НЕК, направих му малко тестово... Страхотен е! А за LG какво да ви кажа..... толкова преебани писачки LG съм видял, че нямам думи.... тия от LG могат да правят едно нещо - МИКРОВЪЛНОВИ ПЕЧКИ... ПС хардуеара го оставете на сериозните HI-TECH фирми.... Да сте видяли някъде микровълнова или хладилник НЕК ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
drugdealer Posted March 18, 2005 Author Share Posted March 18, 2005 Вчера взех за един приятел същия НЕК, направих му малко тестово... Страхотен е! А за LG какво да ви кажа..... толкова преебани писачки LG съм видял, че нямам думи.... тия от LG могат да правят едно нещо - МИКРОВЪЛНОВИ ПЕЧКИ... ПС хардуеара го оставете на сериозните HI-TECH фирми.... Да сте видяли някъде микровълнова или хладилник НЕК ? <{POST_SNAPBACK}> за кой НЕК говориш?3500А или 3520А?цена,фирма,гаранция?благодаря предварително Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rafaello Posted March 18, 2005 Share Posted March 18, 2005 за кой НЕК говориш?3500А или 3520А?цена,фирма,гаранция?благодаря предварително <{POST_SNAPBACK}> DVD RW NEC 3500A±16x4x2.4x16x4 $75.50 Гаранция 1 година. От ЕРА Компютър Link to comment Share on other sites More sharing options...
drugdealer Posted March 18, 2005 Author Share Posted March 18, 2005 DVD RW NEC 3500A±16x4x2.4x16x4 $75.50 Гаранция 1 година. От ЕРА Компютър <{POST_SNAPBACK}> точно от там мисля да си закупя сащия модел благодаря ти. едит: тази цена с ДДС ли е?имам предвид на тази цена зима ли се фактура? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rafaello Posted March 18, 2005 Share Posted March 18, 2005 точно от там мисля да си закупя сащия модел благодаря ти. едит: тази цена с ДДС ли е?имам предвид на тази цена зима ли се фактура? <{POST_SNAPBACK}> Без ДДС е, няма фактура Link to comment Share on other sites More sharing options...
RIP Posted March 18, 2005 Share Posted March 18, 2005 Е аз съм с 2510А с две години гаранция. Пък и мисля,че ЖАР са си стабилна фирма. Link to comment Share on other sites More sharing options...
blah_ Posted March 18, 2005 Share Posted March 18, 2005 Вчера взех за един приятел същия НЕК, направих му малко тестово... Страхотен е! А за LG какво да ви кажа..... толкова преебани писачки LG съм видял, че нямам думи.... тия от LG могат да правят едно нещо - МИКРОВЪЛНОВИ ПЕЧКИ... ПС хардуеара го оставете на сериозните HI-TECH фирми.... Да сте видяли някъде микровълнова или хладилник НЕК ? <{POST_SNAPBACK}> За кой модел на LG става дума и как го тества? Link to comment Share on other sites More sharing options...
little Posted March 18, 2005 Share Posted March 18, 2005 Който и да е, все тая Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted March 18, 2005 Share Posted March 18, 2005 Хмм...Ами аз до сега само LG съм си ползвал и никога съм нямал грижи (3 писачки и сегашното ми комбо).И писачкате си я гърча и комбото и него, а за третата писачка не съм чул оплаквания от @virtuozo, така че съм много озадачен Чувал съм от някъде, че LG правели парчета, но съм чувал и за криви Некове.Може би да са кофти двд писачките на LG-тях не съм ползвал и не мога да кажа нищо, но за комбото и за писачките им нищо лошо.Но все пак е техника и някой път е и до бройката и партидата.Така, че не поставяйте всичко под един знаменател Link to comment Share on other sites More sharing options...
little Posted March 18, 2005 Share Posted March 18, 2005 Тъй като темата е за DVD писачките, имах предвид точно тях Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xdiv Posted March 19, 2005 Share Posted March 19, 2005 кое бихте избрали и защо?предимства и недостатаци едит: ЛГ-то НЕК-а едит: някой да знае в пловдив каде се продават Лайтскайб дискове и на каква цена? <{POST_SNAPBACK}> NEC e izborat Link to comment Share on other sites More sharing options...
blah_ Posted March 21, 2005 Share Posted March 21, 2005 Понеже смятах да си взема ЛГ ме интересува какви проблеми създава тази писачка. Досега видях много спам в тая тема. По добре да няма изказвания от рода на: " боклук е" "чух баба и дядо да си говорят че не става" Ако някой има конкретна случка или доказателство, че не е добра писачка нека сподели. Link to comment Share on other sites More sharing options...
drugdealer Posted March 21, 2005 Author Share Posted March 21, 2005 закупих си НЕК 3500А.моля модераторите да затворят темата ако преценят. Link to comment Share on other sites More sharing options...
blah_ Posted March 22, 2005 Share Posted March 22, 2005 Странно ..извадка от хардуербг форума " Не сме казвали, че NEC-а е "лош"... просто според повечето народ, които са тествали разните подобни устройства LG-то е най-добро в момента (ако не броим разните "фенове" на "марки"), след като е "Editors Choice" на двата най-сериозни сайта за ревюта на оптични устройства (cdfreaks и cdrinfo). Освен туй NEC 3520 НЕ подържа битсетинг (едно и също с буук-тайп) в официалните си фирмуери (но има хакнати с такваз подръжка), а LG 4163B си го подържа официално (за DVD+R и DVD+R9). Леко по-ниско качество на записа с NEC ....." И след като разгледах ревюта на съответните марки в дадените по горе сайтове написаното по горе се потвърди. При НЕК-а все още остава проблема с корекции на грешките дори и при последния им модел. Надявам се че сега някой ще отговори на горния ми пост. Доста хора се изказаха негативно за LG 4163B , и ако това е предубеденост кам модела те несъзнателно заблуждават останалите (освен ако не са натъпкали бакалията си с НЕК и просто хвалят стоката си). Link to comment Share on other sites More sharing options...
little Posted March 22, 2005 Share Posted March 22, 2005 Aбе то верно, че има и доста спам в темата, ама и че ти нЕ си чел както трябва, ама.......... дано да е за последно........--> QUOTE(Little написа някаде другaде @ но тъй като тук някой не чете, той ще го напише пак дано да е за последно........) Използвах "фенове" защото 90% от хората са такива и ти гарантирам, че половината от тези 90% не са и виждали това за което твърдят, че е "най-доброто"(това го твъдят възоснова на прочетени ревюта тук и там или щото някой някъде така е казал, или просто щото тази марка им е по "симпатична") а другата половина го имат, но пък не са ползвали нищо друго(което ги прави също толкова "обективни" колкото и първите), така че за мен и едните и другите са си просто "фенове" и точно това са хората, които ще "скочат" първи срещу това, което казах и ще се почнат едни постове от рода на ти луд ли си бе, а виж това ревю, я виж онова ревю......................и така до безкрайност като нито един от тях няма да каже аз тествах и това и онова и мога да кажа, че второто промерно е по добро защото еди какво си.....е ала бала..... но като ги оставим тях на страна мисля, че останалите 10% са съвсем достатачни за да може да се каже дали един продукт е по-добър от друг или както е в повечето случаи, единият е по добър ако ще правиш едно нещо, но ако ще правиш нещо си друго, то тогава другият е по добрият избор.........спирам до тук, че след малко и аз няма да знам какво точно се опитвам да кажа Та да си минем конкретно на въпроса.Не знам точно какви тестове си правил и какво точно очакваш от твойта записвачка, но на мен специално ми се налага през ден(има периоди в които е и всеки ден) да бъдат записани голям брой дискове за възможно най кратко време и нЕ мога да и позволя издънки относно техниката, а именно: започвам многочасово нон стоп записване, като времето за почивка на машинката е само когато се сменя диска и какво се получава след ~5 часа писане първото LG тотално отказва, а второто изкарва още около два часа и след това и то "умира", като преди да капитолират и двете вече са скапали най малко един шпиндел дискове, кои "изгорели" още по средата на писането, кои ушким се записали, ама така че и устройството, което ги е записало нЕ може да ги прочете е като си починат едно извесно време(час, два) може пак да започнеш да пишеш. Това добре, ама не мога ди позволя да ги чакам да си почиват или да проверявам всеки диск, който са записали дали работи, просто това води до загуба на време и естествено на пари и сега да минем на Нек-а и Пайниър-а, всичките 7 /3500А/ и 4/108D/(които съм сменил за последните няколко месеца) са работели над 12 часа нон стоп дерч без да изгорят диск или някой от записаните да не се чете след това, а рекорда е 17часа от миналата седмица на Нек-а(щяха да изкарат и още ама аз не можах , вече не знаех кой диск ще се чете, кой ще се пише, кой е написан.......и т.н.) ПС:а относно извадката от хардуербг, много поздрави от мен на този който ги е писал тия глупости(макар че аз вече съм му ги предал лично ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ko_petrov Posted March 22, 2005 Share Posted March 22, 2005 Обръщам се към little. Искам само да те питам твоя ЛИЧЕН избор какъв е НЕК или LG? Link to comment Share on other sites More sharing options...
little Posted March 22, 2005 Share Posted March 22, 2005 Обръщам се към little. Искам само да те питам твоя ЛИЧЕН избор какъв е НЕК или LG? <{POST_SNAPBACK}> Интересно след всичко което съм написъл относно "тестването" от моя страна, как мислиш.........??????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ko_petrov Posted March 22, 2005 Share Posted March 22, 2005 Интересно след всичко което съм написъл относно "тестването" от моя страна, как мислиш.........??????? <{POST_SNAPBACK}> Sorry!!! Друг път сте се науча да чета цялата тема!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
blah_ Posted March 23, 2005 Share Posted March 23, 2005 Оk ще предам много поздрави и на сайтовете, чийто Editors Choice е LG 4163B . Явно смяташ че има световна конспирация, чиято основна цел е да унищожи НЕК и като втора задача да прекриват извънземните Link to comment Share on other sites More sharing options...
RIP Posted March 23, 2005 Share Posted March 23, 2005 Не, но има световна корупция. Link to comment Share on other sites More sharing options...
little Posted March 23, 2005 Share Posted March 23, 2005 Оk ще предам много поздрави и на сайтовете, чийто Editors Choice е LG 4163B . Явно смяташ че има световна конспирация, чиято основна цел е да унищожи НЕК и като втора задача да прекриват извънземните <{POST_SNAPBACK}> Явно нЕ си наясно как се правят ревюта и класации НО да предположим, че при ревютата които визираш всичко е ОК как точно мислиш, че е направен теста..........може би са седнали хората и са записали по един кашон дискове от десетина модела.............. едвали........най вероятно бройката на тестваните дискове е едноцифрена, а това със сигорност не е достатачно да се каже дали една записвачка е добра, така че простотиите за конспирациите ходи си ги пиши в някой форум от рода на дата-та или дирбг, там ще намериш доста съмишлиници Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.