Jump to content
BulForum.com

къде ще бъдете в петъk,13април,2029?

iliank

Recommended Posts

Аз не вярвам и никога няма да го повярвам докато не видя един астероид да ми се пльосне отгоре.(жалко че няма да мога да разказвам след това)

Пък и Нострадамус е казал че през 2000г. светът ще свърши,ама...още ни има.Тая статия съм я чел много отдавна,за Нострадамус,и не помня нищо друго от нея...

Може би е имал впредвид Американския свят (11 септември)

Ами к'во да се прави.. Аз лично предпочитам да ме блъсне астероид и т.н. отколкото да страдам от глад и лишения и т.н. Но пък дотогава има 24 години - все пак съм на 14.. = 38 години.. Спокойно мога да стана астронавт или миньор (стил Брус) и да заема неговото място на мисия за този астероид.. А и няма да изобретят начин да ни преселят на Марс отпишете го това.. Най-голямата вероятност е да се насочва челно и да трябва да го взривят.. И разбира се няма да успеят.. Ще прасне земята.. И т'ва ще е.. Не ме мислете за песимист.. Но пък има 24 години до тогава.. Спокойно знам начин да го спра !

Може би е имал впредвид Американския свят (11 септември)

Може и така да е...само че това е през 2001 и на всичкото отгоре са бутнати 2 сгради...а не е загинал целия свят! ;)

Може и така да е...само че това е през 2001 и на всичкото отгоре са бутнати 2 сгради...а не е загинал целия свят! ;)

2 Сгради??!

Около 50 сгради около търговския център бяха разрушени, някои напълно от струтването на близнаците, незнам си колко хиляди жертви, Пентагона бе ударен, 5 пътнически самолета бяха затрити...Нека, малко им е на копеленцета B)

Какво сте се запритеснявали .. хората още преди нова година са си казали

Whew! Asteroid Won't Hit Earth in 2029, Scientists Now Say

Тва че netinfo са го превели малко кьопаво нищо не значи :)

Какво сте се запритеснявали .. хората още преди нова година са си казали

Тва че netinfo са го превели малко кьопаво нищо не значи :)

Смърта е една в случая ще бъде мигновена и безболезнена :devil :evil .Помислете как ще изживеете последните си 24г и 29дни и 6 часа .Аз ги реших просто ще ги преживея :) .На вас пожелавам приятно изживяване :lol: на живота ви .Кой знае може пък да се видим след 24г 29дни и 5:55мин. Пред портите на Св.Петър и да си допаднем :lol:

az togawa 6te sym na 53. mn po-wavno e za men kakwo 6e prawq dotogawa. wsi4ki umirame wse nqkoga,move i da e predi towa.zatowa nosete si nowite drehi,postawqjte si celi i bydete 6tastliwi.towa stawa s obi4,lubow, s nqkoj drug ili drugi.taka 4e nadqwam se togawa da sym s nqkoj/razbiraj nqkoq/ i da prawim ne6to koeto ni prawi udowolstwie. :rolleyes:

Аз ще спасявам света тогава :) Супермен ряпа да яде :)

Браво карамане в теб ни е надеждата :) .

SUPERkaraMAN

SUPERkaraMAN.jpg

2 Сгради??!

Около 50 сгради около търговския център бяха разрушени, някои напълно от струтването на близнаците, незнам си колко хиляди жертви, Пентагона бе ударен, 5 пътнически самолета бяха затрити...Нека, малко им е на копеленцета  B)

Вярно!Не помислих :cry !Е все пак не е края на света ;)Къде са ,да речем 8-10 хиляди души,къде са 2 милиарда...

Ne znam kade 6te sum na 13.Ama gadnoto e 4e na 14-ti imam rojden den :bgrin:  :bgrin:

Аз пък имам рожден ден на 15-ти така че мисля че на 12ти трябва да си го отпразнувам простто за всеки случай значи най вероятно ще съм в някоя кръчма с приятели

Ауе кво сте се запритеснявали.Има 20 години до тогава ;) Те на Армагедон за 2 седмици се оправиха.Ша викнем Брус и ша ни спаси.

Но ако се гледа сериозно наистина има много време и толкова учени има че ако наистина може да ни удари за 20 години може  и на Марс

да ни преселят.

Те ще преселат само Мазни американци 2-3 руснаци, колкото да продължат да се ебат и да праат хора :) Нас-българите ще ни оставят да гледаме как се задава огромната маса скала :sayjin :woot

Много притеснения много нещо успокоите страстите ;) Всичко е наред нали си имаме СуперКарамаН той ще ни спаси :D.Пък и случайно да стане нещо тогава аз ще бъда със семейството и с децата си и ще си живуркам щастливо тъй наречените "последни мигове" хихихихи не вярвам изобщо на тея глупости ама айде...

1во ще се напуша като индианец на празник

2ро ще изям повече гъби от таралеж в стачка

3то ще изсмъркам някой-друг аутобан амфетки или кока

И ако още съм жив след това - ще застана някъде и ще гледам небето. Предполагам, че ще съм толкова зле, че падащо небесно тяло ще е най-обикновеното нещо, което ще видя :))

Те тия работи обикновенно падат в USA, където им е мястото.. Да му мислят те, хехехе

hah tva mi haresa .

a be kvi sa teq temi

Etove ve4e imame nqkolko SUpermana vav foruma koito 6te spasqt sveta , a vsi4ki ostanali 6te sme statisti vav filma :)

hah tva mi haresa .

a be kvi sa teq temi

Etove ve4e imame nqkolko SUpermana vav foruma koito 6te spasqt sveta , a vsi4ki ostanali 6te sme statisti vav filma :)

Само един е но ни е достатъчен.

SUPERkaraMAN.jpg

Ако и това не е повод за пиене :bgrin:

ще кажа наздраве :beerchug

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...