Jump to content
BulForum.com

търси се инфо за GSM и СИМ карта

Recommended Posts

Значи търси се следната информация :

1. Номерата на слаганите в GSMa карти за последните 4 дни

2. Местоположението му в точен ден и час който ще ви дам

3. Настоящото му местоположение

Информациа с която разполагам и мога да ви дам :

1. Модел на Телефона

2. IMEI

3. Номер на карата която е била в него /за момента в който му търся точното местоположение в дадения от мен ден и час/

4. Дата на проведен разговор с друг номер който мога да предоставя, като и IMEI на другия телефон

5. Всякъква друга информация която имам и ви трябва, но в момента не се сещам за нея

Моля предложенията /ако има такива/ да са придружени с ЦЕНА и кой тип информация можете да ми усигурите.

Може /дори е за предпочитане/ на ЛС

според мен точното местоположение на телефона едва ли може да се открие,по-скоро може да се определи във кой район е т.е. врайона на коя клетка :(

Ами например пробвай да го направиш в полицията това(ако са ти откраднали апарат де ) Ако е за някаква друга цел не вярвам да има човек, който да се трогне да помогне, дори и срещу заплащане. Открива се с точност до няколко стотин метра по принцип, което е достатъчно като знаеш кой търсиш.

Абе незнам ама и и в полицията немогат да му помогнат, щото единствения начин да намерят телефона е по IMEI номера, който дори и с елементарни познания се сменя много лесно :D

Щом предлагаш вьзнаграждение, ме сьмнява да става дума за краден апарат.Под някакьв предтекст, можеш да опиташ в иьответния GSM оператор!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...