Jump to content
BulForum.com

Knights Online

w00x

Recommended Posts

ето една игра и от мен.... интересното което разбрах за нея, е че има ВОЙНИ!!! да.. правилно сте разбрали.. ВОЙНИ!! Humans срещу Orks. тъй като така и така не мога да пусна R.O.S.E (дава оная глупава грешка с йероглифите).. мисля да пробвам тази. нека ако някой я е играл.. сподели впечетленията си.. ако не.. дайте да се залавяме и да видим за какво става въпрос.

Knights Online

да тази Knights Online излежда доволно зарибена. Някой ако я играе да пише да ли е готина, струва ли си ;)

Блах, това го играх няколко дена, ето ви впечатления:

1) Тъпа и грозна графика, прилича нещо от зората на 3D игрите. Не може да се сравнява нито с RYL, да не говорим за Lineage II, пък кво остава за WoW...

2) Ако сравнявам с другите MMORPG които съм играл - скучен геймплей. В сървърите има много хора (буквално е като огромно село в началото, все едно раздават безплатни баници маа му деа :blink: :lol: ) но party-тата поне колкото аз играх са напълно безсмислени. Добре де, изключвам само че по-бързо се вдига XP в party, но само толкоз, monster-ите са достатъчно лесни за убиване

3) Куестове, items, skills - твърде познати за жанра. Изобщо нищо ново в тази игра, или поне аз не открих, нищо уникално... Damn, по-добре играйте Lineage II (в случай че нямате оригинален WoW де :) ) или може би RYL или R.O.S.E.

Усещам прииждаща вълна от подобни теми :) докато не свършат всичките корейски шитове аут деер :P

Тва верно смуче и него съм пробвал.

• 1 year later...
Играта е супер.Много ме кефи :punk

За мен е едно от многото опити за качествено MMO...

zna4i igral sam KO okolko 1-2 godini, igrata e mn qka otna4alo dokato stane6 lvl 40 i sled tva stava nevazmojno da se digne lvl (ili pone mn trudno) tva e napraveno s cel da te nakarat da si plati6 za premium. ima samo turci, mn cheateri i hackeri koito ti hackvat acount-a, govori se 80% turski navsqkade. bez party ne moje6 da ubie6 ni6to za6toto pove4eto gadini te svalqt s 2-3 udara ili daje s 1 taka 4e postoqnno nqkoi trqbva da te heal-va i buff-va (a e dosta trudno da nakara6 maloumen tur4in da go pravi). ima stra6no mn bugove i nikoga nqma gm online. ne znam za vas ama taq igra ne me kefi

zna4i igral sam KO okolko 1-2 godini, igrata e mn qka otna4alo dokato stane6 lvl 40 i sled tva stava nevazmojno da se digne lvl (ili pone mn trudno) tva e napraveno s cel da te nakarat da si plati6 za premium. ima samo turci, mn cheateri i hackeri koito ti hackvat acount-a, govori se 80% turski navsqkade. bez party ne moje6 da ubie6 ni6to za6toto pove4eto gadini te svalqt s 2-3 udara ili daje s 1 taka 4e postoqnno nqkoi trqbva da te heal-va i buff-va (a e dosta trudno da nakara6 maloumen tur4in da go pravi). ima stra6no mn bugove i nikoga nqma gm online. ne znam za vas ama taq igra ne me kefi

Тогава що си играл 1-2 години?!!

Изобщо не е така както казва... Играта си е зарибена като има с кой да я играеш. И също изобщо не е трудно да се качва левел след 40 :excl: Просто е по-бавно. Както във всяко друго ММО.

mi vseki si ima mnenie, igral sam q 1-2 godini za6toto e qko otna4alo, sprqh da q igraq kogato po4nah WoW i daje MU e po qka ot KO. kakto i da e. a za levelite moje bi ne ti e trudno ako moje6 da igrae6 po 3-4 4asa na den za 1% exp. nai silniq mi character e lvl 54 rogue.

btw sega vidqh 4e linka koito e dal e za MYKO , a az govoreh za USKO (amerikanskoto) . predpolagam e po4ti sa6toto tam

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...