Jump to content
BulForum.com

Problem Red Hat

Kasper

Recommended Posts

Za pruv put instalvam Linux i se sprah dobre (pone taka si mislq) no sled instlaciqta po poqvi edin nelep problem pi6a samo na BG a za da napi6a user i paralota trqbva da pi6a na angliiski oba4e nestava.Osven tava ne mi se startira windowsa :angry1

dano da sam bil dostata4no is4erpatelen :)

Thx Predvaritelno

edit: mi nqkaksi se opravih s ezika no proble ma s windosa si sedi

Йоооооо, еми пълна леймърщина, кво да ви кажа ... Защо не прочетохте нещо преди да инсталирате? Или поне като си нагласяхте boot manager-ите да бяхте гледали какво натискате. Май сте бачкали по тактиката next,next,next ... finish? Ми няма да стане така. Вие какво очаквате? Да ви пита просто ей така коя OS искате да пуснете ли? А да си форматираш харда определено е най-добрият ход (пф...). Ако си бяхте настроили boot manager-ите като хората щеше да си ви пита за OS при boot. Айде сега настройте ги и пробвайте отново.

Шито не ги шашкай толкова, все още има шанс да се мине без формат :)

Опитаите да инсталирате наново Федората и гледайте този път да си сложите бут мениджър!

Вместо да инсталваш наново, дай update, ще стане бързо...и потърси инфо в гугъл за boot loader :)

Installing Fedora 3

Shiro стига бе, за пръв път му е на човека :excl:

Шито не ги шашкай толкова, все още има шанс да се мине без формат :)
А да си форматираш харда определено е най-добрият ход (пф...)

това беше иронично, разбира се, че без формат :)

иначе: да, извинявам се и ето един съвет: за вбъдеще като се захващате да инсталирате нещо на линукс, огледайте го, вижте какво е, какво прави, как го прави, може и хелпа даже да прочетете, но не помпете само това, на което стои мишката (в смисъл подобие на "Next"). На линукса това му харесвам - че има супер много опции според нуждите на хората. Ето виж сега - той е решил, че не ти трябва уиндоус и си пуска само него си :D

v nay lo6iya slu4ay si osral partitionite i pak si instaliral grub.

Obiknovenno grub avtomati4no ina4e si zasi4a wina pri instalatsiyata,no mu dava imeto "Other",koeto tryabva sam da si editne6.Pita li te za "other " predi da zapo4ne da se zarejda fedorata?Natisni space ili drugo kop4e kogato ti izleze tamno-siniya ekran i izberi "other".

Ako pitate mene tva si e 4ista leymar6tina.Shiro si e prav po vaprosa. :huh:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...