sharky88 Posted March 11, 2005 Share Posted March 11, 2005 Ot skoro sam s linux ( po to4no ot 3 4asa ) i mi trqbva takava programa 6tototrqq da si opraa hardovete a nqqm win i ne mi se zanimava da go instalvam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Vain Posted March 11, 2005 Share Posted March 11, 2005 fdisk cfdisk ...ама са конзолни Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shiro Posted March 11, 2005 Share Posted March 11, 2005 QtParted, grafichnoto proqvlenie na parted http://qtparted.sourceforge.net/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDFU Posted March 12, 2005 Share Posted March 12, 2005 fdiskcfdisk ...ама са конзолни <{POST_SNAPBACK}> Тия ще **** цялата информация записана преди тях! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shiro Posted March 12, 2005 Share Posted March 12, 2005 а някой да има някакви идеи защо QtParted ми дава това при ./configure checking size of char *... configure: error: cannot compute sizeof (char *), 77 инсталирал съм си parted, както и всички допълнитени библиотеки, които ми поиска configure script-а преди да изплюе тая грешка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shadowhand Posted March 12, 2005 Share Posted March 12, 2005 Спомням си, че на времето за да успея да кача qtparted под Slackware си бях скъсал нервичките в продължение на 1 седмица. Инсталирал ли си nfsprogs и progrieserfs ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
en3rgy Posted March 12, 2005 Share Posted March 12, 2005 ami ne6to s koeto da moga da si napravq image na diska ne6to kakto Drive Image iskam mi se da probvam druga OS i v slu4aj 4e ne6to se obyrka da moga da si vyzstanovq ne6tata lesno, pyk ne mi se otvarq da svalqm diska.... za linux, po vyzmojnost da ne sa grafichni Link to comment Share on other sites More sharing options...
shadowhand Posted March 12, 2005 Share Posted March 12, 2005 ami ne6to s koeto da moga da si napravq image na diska ne6to kakto Drive Image iskam mi se da probvam druga OS i v slu4aj 4e ne6to se obyrka da moga da si vyzstanovq ne6tata lesno, pyk ne mi se otvarq da svalqm diska.... za linux, po vyzmojnost da ne sa grafichni <{POST_SNAPBACK}> Трябва ти partimage. Работи с GZIP и BZIP2 компресия, като при bzip2 има проблем със създаването на буут лоудера. Всъщност не съм сигурен дали вече го има този проблем. Поне преди година го имаше. Програмата работи безотказно и мисля, че ще ти свърши работа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
en3rgy Posted March 12, 2005 Share Posted March 12, 2005 oho tova mi haresva - GZIP zna4i dori 6te moga da si byrkam vytre za nqkoi ne6ta ako mi potrqbvat da si gi polzvam pak Blagodarq ti mnogo, 6te probvam da vidim Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shiro Posted March 12, 2005 Share Posted March 12, 2005 Инсталирал ли си nfsprogs и progrieserfs Да бе, сичко дето му тряа съм инсталирал. Пиша ./configure и то си конфигурира там и ми казва тая мизерия. Супер странно ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky13 Posted March 12, 2005 Share Posted March 12, 2005 QtParted, grafichnoto proqvlenie na parted http://qtparted.sourceforge.net/ <{POST_SNAPBACK}> Tazi e nay-dobrata! Var6i si rabotata otli4no i osven tova 100 pati po barzo ot patition magic-a! az si ya polzvam ot boot cd na linux (Mepis)=naistina e mnogo dobra! Link to comment Share on other sites More sharing options...
c0ld_phusi0n Posted March 14, 2005 Share Posted March 14, 2005 Пробвай с Acronis Partition Expert. На мен много ми допадна Link to comment Share on other sites More sharing options...
c0ld_phusi0n Posted March 14, 2005 Share Posted March 14, 2005 Нещо не фанах майтапа, но пък може би и аз не съм обяснил като хората - то си е Live CD, не виждам да има разлика дали е за Windows или Linux Link to comment Share on other sites More sharing options...
SiLvEr40 Posted March 15, 2005 Share Posted March 15, 2005 Нещо не фанах майтапа, но пък може би и аз не съм обяснил като хората - то си е Live CD, не виждам да има разлика дали е за Windows или Linux' Ахъм....Буутваш от cd и ти се стартира програмата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shiro Posted March 15, 2005 Share Posted March 15, 2005 хахахаха Link to comment Share on other sites More sharing options...
SiLvEr40 Posted March 18, 2005 Share Posted March 18, 2005 Shiro spammer Link to comment Share on other sites More sharing options...
SiLvEr40 Posted March 18, 2005 Share Posted March 18, 2005 Ми програмата е платена....Доколкото помня е има в дата.бг ...ама ме мързи да намеря линка Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.