archangel Posted March 11, 2005 Share Posted March 11, 2005 Ето и в какво се корени проблема: от мнооого време се опитвам да мина десето ниво, но не мога да се преборя с едно чудовище . Ето и по-подробни обяснения: взимам си аз една овчица от стадото, докато Сам е гонен от пчелите, влизам в замъка, оставям овцата,която стъпва ня втория бутон(аз на първия),при което ми се отваря врата към една голяма зала, в която има нещо като арена , която е заобиколена от лава, а мишената в която трябва да остава овцата е извън тая арена и с овцата не мога да я сигна.Идва и червеното чудовище,за което пише(на една табела), че се замайва бързо и го е страх от светлината и за да го победя трябва да разгадая тая енигма . По стените има нажежени метални кръгове и огледала.На земятя има едно червено бутонче.Еми ако се сещате и сте играли играта кажете каква е тактиката, щото аз останах без нерви Мерси Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keitaro Posted March 12, 2005 Share Posted March 12, 2005 Аха спомням си го тва ниво и аз не можех да го мина,ама разбрах ква е хавата. Начи във залата с лава ти си на един краг острани има лава и по стените има колела или рачки не си спомням вече.Трабва да скачас на тия колела и да и да ги вартиш и покрива се отваря и излиза светлина която плаши чудовиштето. P.S.В саседната зала никои неможеше да го мине беше бъгнато и като скачаш на колелата и ги завартиш и автоматично без да паднеш та хварляше в лавата просто як бъъъг,нядавам се при тебе да го няма този бъг.И на мен ми беше бъгнато. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.