Jump to content
BulForum.com

Midnight Outlaw Six Hours to Sun Up

Saber_Skyo4

Recommended Posts

В момента мисля да дърпам играта но гледам че screenshoot-овете са като тази игра тук http://warez.ru/games/info.php?id=632

Ако някой я е свалял да каже да ли е същата игра и ако е същата защо е на толкова диска? :huh:

Така е, шотовете май са стари - просто такива бяха дадени в един онлайн магазин - единственото място където намери. Та сигурно играта е почти същата, но малко обновена ;)

Igrata e BOZA :sick nqma smisal da q svalqte ..... :angry: kato pod tapa razbiraite upravlenie na kolata ...... i ne se use6ta trapkata za skorosta kakto pri NFS Under 2 kato vdigle6 200 i prosto prastite si se vkop4vat v volan4eto ti , a pak na tazi izob6to ne se use6ta skorosta a we BOZA we , BOZA

Tova e samo pri teb qvno...

Za igrata: NFS:U ama 1 ne 2...pravena s mnogo malak budget, koeto si li4i i ot tova, 4e diskovete dori nqmat protekciq. Ima neshto, koeto oba4e mi se vidq po-realisti4no otkolkoto v NFS:U 1 i tova e burna na gumite...kolata prosto podska4a i se vijda, 4e se mori...ina4e grafikata, osobeno cut scenite, sa zle napraveni. Hubavo e, 4e sa vklu4ili i policaite...a ne kakto v NFS:U seriqta te da lipsvat...prosto policiqta e neshto, koeto ne moje da ne prisustva pri takav vid sport?, makar 4e ne sa(policaite) koj znaj kakvo. Vapreki tova, ako NFS-a vi e pisnal tova moje da e kratko raznoobrazie.

• 2 weeks later...

Az q prevurtqh...upravlenieto opredeleno ne e za oligofreni...iska se pone malko da usetish kolata(ne e super realisti4no, no avtorite sa napravili svoq interpretaciq na mix-a zabavno/realisitn4o)...ne e kato v nfs-a...dadesh nalqvo i gotovo, kolata zavila nalqvo. Predvid kratkostta na igrata (po-kusa e ot NFS:U 1) ~ 10 4asa gameplay s igra4kata po kolite, koito imash i raznite mu upgrades...to igrata si e zabavlenie za nqkoj weekend, v kojto nqma kakvo da pravi 4ovek. Moqta Ocenka: 6.5 ot 10.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...