Grosmaster Posted March 10, 2005 Share Posted March 10, 2005 Системата е марка TCM, използвана е не повече от 4 месеца. Работи без проблем, вида и състоянието, и са като нови. Единсвеният недостатък и е липсата на дистанционно управление, което ми казаха, че не е проблем да се намери някое универсално от същата марка, но трябва да се пробват на място. На мен за времето от което е ползвам да ви кажа чесно не ми е било толкова необходимо. Иначе може да се включи към телевизор, DVD или PC едновременно. Има вграден EQUALIZER и много други настроики по съраунда. Доста е силна и много добре озвучава, баса е много добър. Мощностите и са: Front : 2 x10 W Rear : 2 x 10 W Center : 10 W Bass : 20 W Искам да отбележа, че това са реални мощности на системата. Нека началната цена бъде от 100лв. Които даде повече е негова Моля само сериозни наддавания СНИМКА ТУК Link to comment Share on other sites More sharing options...
JOESKI Posted March 11, 2005 Share Posted March 11, 2005 afe pi4..nz ti za kolko leva si q kupuval ama na skladovete su6tata ti sistema q prodavaha za 90 leva na kak si misli6 4e 6te i vzeme6 100 ...ako kaje6 po normalna cena moje.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grosmaster Posted March 11, 2005 Author Share Posted March 11, 2005 afe pi4..nz ti za kolko leva si q kupuval ama na skladovete su6tata ti sistema q prodavaha za 90 leva na kak si misli6 4e 6te i vzeme6 100 ...ako kaje6 po normalna cena moje.. <{POST_SNAPBACK}> Много интересно на кой складове си е видял ? Мога да те светна че съм е вземал от квазер електроник на цена ходи виж и тогава ми пиши!!! И пиши на кирилица!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
JOESKI Posted March 11, 2005 Share Posted March 11, 2005 Много интересно на кой складове си е видял ?Мога да те светна че съм е вземал от квазер електроник на цена ходи виж и тогава ми пиши!!! И пиши на кирилица!!! <{POST_SNAPBACK}> na onezi skladove deto sa sled neptuna...i to predi dosta vreme!Spored men ne moje6 da i nameri6 tezi pari kolkoto i da ti se iska Sorry Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grosmaster Posted March 11, 2005 Author Share Posted March 11, 2005 na onezi skladove deto sa sled neptuna...i to predi dosta vreme!Spored men ne moje6 da i nameri6 tezi pari kolkoto i da ti se iska Sorry <{POST_SNAPBACK}> Виж сега, виждам че си нов тук, както и АЗ. Първо прочети провилата на тази част от форума и тогава се изказваи по темата. Второ пълниш темата с оффтопици и ненужни коментари. Трето научи се да използваш кирилица. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wlado Posted March 11, 2005 Share Posted March 11, 2005 Виж сега, виждам че си нов тук, както и АЗ.Първо прочети провилата на тази част от форума и тогава се изказваи по темата. Второ пълниш темата с оффтопици и ненужни коментари. Трето научи се да използваш кирилица. <{POST_SNAPBACK}> вклю4вам се просто ей така ама складовете на квазер има подобни системи така 4е щеш не щеш 4овека е прав и там изглеждат в добро състояние и едва ли някои ще ти даде 100 за тцм като може от склада да си го вземе Link to comment Share on other sites More sharing options...
DEVIL_in_PLD Posted March 11, 2005 Share Posted March 11, 2005 Bih dal 30leva.No za 100 i duma da ne stava. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deathzone Posted March 11, 2005 Share Posted March 11, 2005 Bih dal 30leva.No za 100 i duma da ne stava. <{POST_SNAPBACK}> az davam 40 leva Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted March 11, 2005 Share Posted March 11, 2005 Автора помоли да затворя темата... Двама от поствалите тук получават warn заради коментиране без интерес. Read rules, момчета. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.